Ο θρήνος καταγγελία της ξαδέρφης του 15χρονου μαθητή που πέθανε αιφνιδίως δυο 24ωρα μετά τον εμβολιασμό του: έκανε την Παρασκευή την α’ δόση εμβολίου για να πάει στο σχολείο. Έφυγε από το εμβόλιο. Ας ελπίσουμε να έχουν τα κότσια να μας πουν από τι έφυγε!!!!

Ο θρήνος καταγγελία στο fb της Ευγενίας Γεωργακόπουλου ξαδέρφης του 15χρονου μαθητή Hλία Γεωργακόπουλου που πέθανε αιφνιδίως δυο 24ωρα μετά τον εμβολιασμό του στα Μαντέικα Αρκαδίας: έκανε την Παρασκευή την α δόση εμβολίου για να πάει στο σχολείο. Έφυγε από το εμβόλιο. Ας ελπίσουμε να έχουν τα κότσια να μας πουν από τι έφυγε!!!! Η ανάρτηση:

”Εχτες τα ξημερωματα.Εφυγε ο ξαδερφος μου,ενα υπεροχο παιδι,γλυκιτατο,καλοσυνατο.Παντα ολοι μας οτι και να του λεγαμε δεν μας χαλαγε χατιρι.Δεν τον εζησα πολυ καιρο,παρα μονο 2 χρονια.Δεν ξερουμε απο τι εφυγε.Αλλα εκανε την Παρασκευη την πρωτη δοση του εμβολιου.Για να παει σχολειο.Και να ειναι καλυμμενος εστω και λιγο απο τον Κωρονοιο.Και ο ξαδερφουλης μου.Εφυγε απο το εμβολιο.Γιατι ητανε υγιεστατος δεν ειχε κατι.Ας ελπισουμε οτι θα εχουν τα κοτσια,να μας πουν απο τι εφυγε.Καλο παραδεισο ξαδερφουλη μου και το χωμα που θα σε σκεπασει να ειναι ελαφρυ.Παντα θα βρισκεσαι στης καρδιες μας” Παρούσα στην διαδικτυακή κουβέντα και η αδερφή του αποθανόντος μαθητή η Βίκυ Γεωργακοπούλου που έχει μια σύντομη στιχομυθία με την ξαδέλφη της και δείχνει να ενστερνίζεται την καταγγελία.

Η λαϊκή ετυμηγορία βγήκε .….να δούμε τι θα πουν κι οι εγκάθετοι ”ειδήμονες” ..αυτός ο θάνατος μαθητή αφορά την εκπαιδευτική κοινότητα αφορά τα συνδικάτα εκπαιδευτικών ή το φτωχόπαιδο από την ελληνική επαρχία θα το παραχώσουν ως μνήμη κι ως δικαίωση;;Η ταξική συνείδηση έχει ένα λόγο εδώ ή όχι; Έπεσε λίγο πριν από το α’ κουδούνι…που μετατρέπεται πλέον σε συναγερμό σε ΣΗΜΑ ΚΙΝΔΥΝΟΥ κατά τον Α.Σαμαράκη. Τα συνδικάτα των εκπαιδευτικών έχουν αύριο κινητοποιήσεις αναφορικά με τα μέτρα κόβιντ στα σχολεία, τεστ κλπ. Τα εμβόλια που έχουν μπει στη σχολική κοινότητα είναι ασφαλή;; Αυτή δεν είναι μια ακόμη παράμετρος της ασφάλειας της σχολικής ζωής; Aς αναλάβουν όλοι οι εμπλεκόμενοι τις ευθύνες τους….Σαν τους ιδανικούς ενόχους οι ιθύνοντες αρνούνται τα πάντα…

dimpenews.com

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s