Θεσσαλονίκη: 20χρονος που νοσηλεύεται δηλώνει πως μετά το εμβόλιο δεν ένιωθε τα πόδια του τώρα πάει καλύτερα!!Του δηλώνουν ασυσχέτιστο.

Θεσσαλονίκη: 20χρονος που νοσηλεύεται δηλώνει πως μετά το εμβόλιο δεν ένιωθε τα πόδια του τώρα πάει καλύτερα!!Του δηλώνουν ασυσχέτιστο. Η ανάρτηση του έγινε από το νοσοκομείο Παπανικολάου. Την περιπέτειά της υγείας του μετά από τον εμβολιασμό του με το μονοδοσικό σκεύασμα της Johnson & Johnson περιγράφει μέσω του Instagram o παθών.

Τον γύρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κάνει η ανάρτηση ενός νεαρού άνδρα ηλικίας 20 ετών ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παπανικολάου, με νευρολογικό πρόβλημα, μόλις λίγες ώρες μετά τον εμβολιασμό του με το σκεύασμα της Johnson & Johnson. Ενώ βρισκόταν στην αναμονή, στον χώρο των επειγόντων, ο 20χρονος αναφέρει ότι ξαφνικά άρχισε να μην αισθάνεται τα πόδια του. Αφού υποβλήθηκε σε σειρά εξετάσεων, ο 20χρονος 12 μέρες μετά, παραμένει στο νοσοκομείο και αδυνατεί να σταθεί στα πόδια του, με τους γιατρούς να μην έχουν δώσει ακόμα απαντήσεις για το πρόβλημα της υγείας του. Όπως σημειώνει μάλιστα, οι γιατροί του έδωσαν διάφορες πιθανές εξηγήσεις που όπως αποδείχτηκε δεν σχετίζονται με το πρόβλημά του, όμως κανένας έως τώρα δεν έχει κάνει κάποια πιθανή σύνδεση με το εμβόλιο. Ωστόσο τελικά αναφέρει πως έχει δει κα΄ποια σχετική βελτίωση κι ελπίζει στην πλήρη αποκατάσταση.

Ο νεαρός άνδρας, με δύναμη ψυχής και αισιοδοξία αναφέρει ότι δεν το βάζει κάτω και σύντομα θα γίνει καλά.Δείτε αναλυτικά την ανάρτησή του:

«Καλησπέρα σας, ονομάζομαι Γεώργιος Βαγιαννίδης. Επειδή τον τελευταίο καιρό έχουν ακουστεί πολλά, οφείλω να ξεκαθαρίσω τη θέση μου, για να μην υπάρχουν περαιτέρω αερολογίες σχετικά με την κατάσταση της υγείας μου. Τετάρτη, 1 Σεπτεμβρίου, έκλεισα το ραντεβού για τον εμβολιασμό μου (Johnson’s and Johnson’s). Να τονίσω πως ήταν καθαρά δική μου επιλογή και ΚΑΝΕΝΑΣ δε μου προέτρεψε να το κάνω. Πήγα λοιπόν στο ΓΝ Κατερίνης και το έκανα. Όλα αυτά γύρω στις 16.00. Πολύ τυπικά τα πράγματα. Το μόνο που μου είπαν είναι «Περίμενε ένα 15’ & άμα αισθανθείς το οτιδήποτε ενημέρωσε μας». Δεν αισθάνθηκα. Έφυγα. Γύρω στις 23.00, όντας ξαπλωμένος, άρχισα να μην αισθάνομαι καλά. Κρύωνα πολύ, ένιωθα αδυναμία. Οξύνονται τα συμπτώματα. Ρίγος, ζαλάδα, αδυναμία, πιο έντονος πυρετός.Φτάνω 39,9. Φεύγω σφαίρα για νοσοκομείο. Ώρα 4.00 το χάραμα.Η αναμονή για να εισέλθω στα επείγοντα κράτησε πάνω κάτω ένα 45’. Στο διάστημα αυτό της αναμονής, άρχισα να μη νιώθω τα πόδια μου.

Peut être une image de 1 personne et intérieur

Για να μην τα πολυλογώ, χρειαζόμουν νευρολόγο για να εξετάσει τα πόδια μου & επειδή δεν υπήρχε, μεταφέρθηκα έκτακτα στο Παπανικολάου Θεσσαλονίκης που εφημέρευε. Με εξετάζουν εξονυχιστικά νευρολόγοι.Βγαίνουν όλα καθαρά.Οι μέρες περνάνε.Οι εξετάσεις συνεχίζουν.«Δεν έχεις κάτι παθολογικό βάσει των εξετάσεων που σου έχουμε κάνει έως τώρα».Δεν είναι αυτό.Δεν είναι εκείνο.«Μπορεί να ναι ψυχολογικό» είπαν.Άκυρο.Ούτε αυτό είναι τελικά.Αυτό που ΔΕΝ έχουν πει σίγουρα πάντως είναι ότι μπορεί να οφείλεται στο ΕΜΒΟΛΙΟ!«Δεν έχει βρεθεί τέτοια παρενέργεια στο εμβόλιο».«Το αποκλείουμε, καθώς θα είχαν βρεθεί παρόμοια περιστατικά με το δικό σου, πράγμα που δεν έχει συμβεί έως τώρα».Σήμερα. Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου. Έχει πλέον έρθει η 12η μέρα που βρίσκομαι στο νοσοκομείο, δεν μπορώ να σταθώ όρθιος, ούτε να περπατήσω, τα πόδια μου κάνουν ελάχιστες βασικές κινήσεις, τα νιώθω και τα αισθάνομαι όμως κανονικά. Κάνουν συσπάσεις οι μύες, οπότε δε θεωρούμαι παράλυτος.Κάνω φυσικοθεραπείες καθημερινά, έχω δει βελτίωση σε σχέση με τις προηγούμενες μέρες.Έχω θετικές σκέψεις.Δεν το βάζω κάτω.Θα το παλέψω.Θα προσπαθήσω.Θα κουραστώ.Θα τα καταφέρω»

Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου ο Γιώργος είναι πάντα στο νοσοκομείο για συνεχή 15η μέρα.’15η μέρα στο νοσοκομείο. Η ταλαιπωρία μου συνεχίζεται.Ακόμα καμμιά αναφορά στο εμβόλιο.Σήμερα δέχθηκα επίσκεψη από 2 ψυχιάτρους.Προσπαθούν ν αποδώσουν την κατάσταση μου σε ψυχολογικούς παράγοντες.” φέρεται να καταγγέλει ο Γιώργος..

Peut être une image de 1 personne et texte qui dit ’ΠΕΜΠΤΗ 16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ. 15H ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.Η ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΜΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ. ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΧΤΗΚΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΠΟ ΨΥΧΙΑΤΡΟΥΣ. ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ NA ΑΠΟΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΟΥ ΣΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ... SWIPE UP ME ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ’

dimpenews.com