Αυστραλία: Αστυνομικός επιχειρεί να στραγγαλίσει γυναίκα γιατί δεν φοράει μάσκα!!! Χούντα. Παραδειγματική τιμωρία στη χώρα του Julian Assange! BINTEO

Γυναικοκτόνος και σεξιστής αστυνομικός στη Μελβούρνη επιχειρεί να στραγγαλίσει γυναίκα επειδή δεν φέρει την ιερή μάσκα του νεοαφρικάνικου βιονομικού τοτεμισμού. Στη συνέχεια την καθηλώνει βγάζοντας τα πιο άγρια ένστικτά του. Οι ανεμβολίαστοι θεωρούνται ήδη πολίτες β κατηγορίας κι αντιμετωπίζονται ανάλογα στο υγειονομικό παγκόσμιο απαρτχάιντ στην αγορά εργασίας, στην παιδεία, στην περίθαλψη κλπ Τεράστια η ευθύνη της νεολιθικής νομικής βαρβαρότητας….Mασκοφόρος και με το απαραίτητο γκεσταπίτικο γάντι βιαιοπραγεί ως κτήνος απέναντι σε ανυπεράσπιστη γυναίκα…Έχει το προφίλ διεστραμμένου κι έκφυλου ατόμου ενώ τα κίνητρα του με βάση το τρόπο που επιχειρεί δείχνουν να υποκινούνται από ανεξέλεγκτα ορμέμφυτα και αντιεπαγγελματική λίμπιντο!!! Αφγανιστάν…..

Το καθεστώς της Αυστραλίας είναι το πιο ανελεύθερο. Κανονική Χούντα. Παραδειγματική τιμωρία στη χώρα του Julian Assange! Βασανίζουν έναν ολόκληρο λαό μόνο και μόνο γιατί αναδείχθηκε από αυτόν ο πολιτικός κρατούμενος που με τις αποκαλύψεις του ζημίωσε τα αμερικάνικα συμφέροντα. H εκδικητική μανία κατά του πληθυσμού δεν έχει όρια….

Ελικόπτερο της αστυνομίας στον αέρα επιτήρηση πληθυσμού, drones επιτήρησης και αστυνομία ελέγχει τα χαρτιά των ανθρώπων στο εμπορικό κέντρο. Η Αυστραλία πέρασε από μια ελεύθερη χώρα σε μια πλήρη αστυνομοκρατία σε λιγότερο από ένα χρόνο.

dimpenews.com