Χάος στη Γαλλία…..Γιατρός που απείλησε ιθύνοντες για θάνατο από ανακοπή της 15χρονης μαθήτριας Mélanie που είχε εμβολιαστεί με Pfizer μηνύθηκε από το Υπ. Υγείας. Η νοσοκόμα που χορήγησε την ένεση καταγγέλει πως δέχεται απειλές κατά της ζωής της.

Χάος στη Γαλλία οξύνονται τα πνεύματα εν μέσω υποχρεωτικού εμβολιασμού υγειονομικών καθώς 300.000 δεν εμβολιάστηκαν 3.000 είναι ήδη σ’ αναστολή πολλοί κάνουν χρήση αδειών και καθυστερούν με κάθε μέσο την επιβολή ποινής. Επίσης ο εμβολιασμός παιδιών και μετεμβολιακοί θάνατοι σε κάποια από αυτά φορτίζουν επίσης επικίνδυνα το όλο κλίμα….

To ARS Occitanie κι το Υπουργείο Υγείας Γαλλίας μήνυσαν γιατρό τον Denis Agret. Τη Δευτέρα 20 Σεπτέμβρη ο Denis Agret δημοσίευσε ένα vidéo στο οποίο σύμφωνα με καταγγέλοντες « προφέρει προτάσεις μεγάλης βίας και απειλητικές για ζωή Διευθυντών του ARS Occitanie ».

«Μην ανησυχείτε. Δεν είστε πιο δυνατοί από τον οποιοδήποτε. Ξέρουμε που είσαστε. Διακινδυνεύετε τη ζωή σας .Δεν είναι για να σας φοβίσουμε αλλά για να σας πληροφορήσουμε» έλεγε ο γιατρός και οι προτάσεις του ελήφθησαν ως απειλές κατά της ζωής. Τις δηλώσεις έκανε μπροστά από τις εγκαταστάσεις του ARS στο Montpellier.

Σ’ ανακοινωθέν το ARS Occitanie αναφέρει:

”Η σοβαρότητα των γεγονότων οδήγησε το Υπουργείο Αλληλεγγύης και Υγείας και την ARS Occitanie να δεσμεύσουν αμέσως τον Εισαγγελέα και τους εκπροσώπους του Ιατρικού Συλλόγου, έτσι ώστε ν’ αναληφθούν νομικές διαδικασίες και πειθαρχικά μέτρα εναντίον αυτού του γιατρού, εξ αιτίας των λόγων του”(ARS Occitanie)

Στο βίντεο που διαρκεί 2′ ο γιατρός Denis Agret απειλεί τους διευθύνοντες μετά το θάνατο στις 7 Αυγούστου από καρδιακή ανακοπή της Mélanie, μιας 15χρονης μαθήτριας που εμβολιάστηκε κατά Covid-19, με Pfizer στις 11 Ιουλίου.

“Εάν βλέπετε αυτό το βίντεο, είναι καιρός να ζητήσετε δημόσια συγγνώμη και να με συνδέσετε αύριο με την ARS Occitanie ώστε να αποκαταστήσουμε τα πραγματικά στοιχεία” εξηγεί ο Denis Agret πριν προσθέσει: “Διαφορετικά θ’ αντιμετωπίσετε τον ποινικό νόμο για απόκρυψη αποδεικτικών στοιχείων, έκθεση σε κίνδυνο της ζωής άλλων, ανθρωποκτονία εκ προθέσεως, καθώς γνωρίζετε σε μεγάλο βαθμό. Και τότε αν η δικαιοσύνη δεν είναι αρκετή, αυτό που υπερισχύει της κρατικής δικαιοσύνης είναι ο νόμος της φύσης »δήλωνε ο γιατρός..

3 μέρες πριν τη δημοσίευση του vidéo, στις 17 Σεπτέμβρη ο Denis Agret είχε ήδη δημοσιοποιήσει στα κοινωνικά δίκτυα το πιστοποιητικό εμβολιασμού της Mélanie. Το όνομα της νοσοκόμας που έκανε το εμβόλιο επίσης αποκαλύφθηκε σ αυτή την περίπτωση. Η νοσοκόμα δέχθηκε απειλές κατά της ζωής της. Ο Εθνικός Σύλλογος Νοσοκόμων καταδικάζει αυτές τις πράξεις βίας και ζητά μέτρα προστασίας.. france3 24/9/21

Κι ενώ είναι σ’ εξέλιξη η υπόθεση για το θάνατο της 15χρονης μαθήτριας Mélanie μια ακόμη υπόθεση με μαθήτρια στη Γαλλία που λεγόταν Sofia: 16χρονη μαθήτρια Λυκείου πέθανε αφότου εμβολιάστηκε με Pfizer. Υπέστη 2 ανακοπές καρδιάς και θρόμβωση!!!!

Ο διωκόμενος γιατρός παραιτήθηκε από τον Ιατρικό Σύλλογο και από το Νοσοκομείο του ενώ στις 6 Οκτώβρη 2021 θα παρουσιαστεί ενώπιον του δικαστηρίου γιατί ζήτησε από μαθητές ενός σχολείου να βγάλουν τις μάσκες. Η εξέλιξη αυτή επέρχεται μετά από μήνυση εναντίον του, του ARS.

dimpenews.com