Το Youtube απαγόρευσε το λογαριασμό του Robert F. Kennedy Jr. κ.α επιφανών που ασκούν κριτική στα εμβόλια!Πλατφόρμα μονισμού,μονοκλωνικής πληροφορίας προπαγάνδας!! Εντείνεται η Λογοκρισία καθώς δημοσκόπηση Axios / Ipsos: λιγότεροι από το 1/2 των Αμερικανών εμπιστεύονται κυβέρνηση και Μπάιντεν για στοιχεία του covid19!!!

Το Youtube απαγόρευσε το λογαριασμό του Robert F. Kennedy Jr. κ.α επιφανών που ασκούν κριτική στα εμβόλια! Πλατφόρμα μονισμού, μονοκλωνικής πληροφορίας προπαγάνδας!! Το YouTube θ’ απαγορεύσει έκτοτε κάθε βίντεο που διατείνεται ότι τα “εμβόλια είναι αναποτελεσματικά κι επικίνδυνα” κι ανέστειλε τους λογαριασμούς προσωπικοτήτων πρώτης γραμμής που ασκούν κριτικής σε αυτά όπως των Joseph Mercola et Robert F. Kennedy Jr. το κανάλι του Children’s Health Defense Fund και τα κανάλια των Erin Elizabeth και Sherri Tenpenny.Το YouTube δήλωσε ότι θα απαγορεύσει τα βίντεο “που ψευδώς ισχυρίζονται ότι τα εγκεκριμένα εμβόλια είναι επικίνδυνα και προκαλούν χρόνιες επιπτώσεις στην υγεία, ισχυρίζονται ότι τα εμβόλια δεν μειώνουν τη μετάδοση ή τη συστολή των ασθενειών ή περιέχουν εσφαλμένες πληροφορίες για τις ουσίες που περιέχονται στα εμβόλια”. Το YouTube θ’ αναστείλει τα κανάλια αυτών που ονομάζει διάσημους διανομείς παραπληροφόρησης εμβολίων.(WSJ) (Axios)

Σε πρωθύστερο χρόνο και το  Instagram είχε καταργήσει το λογαριασμό του Robert F. Kennedy Jr.

Περνάμε σε μια προχωρημένη φάση λογοκρισίας κι αδιαφάνειας με στοχοποίηση ως και πολιτικών προσώπων. Κλιμάκωση, πόλωση...

Και όλα αυτά την ώρα που Νομπελίστες Γιατροί, ερευνητές, Ευρωβουλευτές μέσα στο Ευρωκοινοβούλιο ή και Γερουσιαστές ασκούν έντονη κριτική για τα εμβόλια….. Το σύστημα είναι σε πανικό…..

Kαι είναι σε πανικό γιατί τίθεται ευθέως θέμα αξιοπιστίας και διαφάνειας στην διαχείριση υγειονομικής κρίσης..Σύμφωνα με τελευταία δημοσκόπηση Axios / Ipsos καταρρέει η εμπιστοσύνη του κοινού στην κεντρική διοίκηση για πληροφόρηση και στοιχεία αναφορικά με κορωνοιό..

Λιγότεροι από τους μισούς Αμερικανούς (49%) εμπιστεύονται την ομοσπονδιακή κυβέρνηση να παρέχει ακριβείς πληροφορίες σχετικά με τον COVID-19, εν αντιθέσει με το 54% νωρίτερα αυτόν τον μήνα. Μόνο το 45% των ερωτηθέντων δήλωσαν ότι εμπιστεύονται τον πρόεδρο να παρέχει ακριβείς πληροφορίες για τον ιό, από το 58% τον Ιανουάριο.

dimpenews.com