Γάλλος γιατρός: εκατόμβη μετά τους εμβολιασμούς,κάθε μέρα στο γιατρείο,άνθρωποι λένε: ο κουνιάδος μου, ο γείτονάς μου, πολύ νέος, έμφραγμα, εγκεφαλικό,νεκρός,ανάπηρος, τυφλός,αυτή είναι η πραγματικότητα […]οι περισσότερες παρενέργειες δεν δηλώνονται! ΒΙΝΤΕΟ / Ομερτά:το Υπ. Υγείας Ισραήλ έσβησε από το fb του χιλιάδες καταγγελίες για παρενέργειες!!!!

«Μετά τους εμβολιασμούς, βλέπουμε μια πραγματική εκατόμβη, κάθε μέρα στο γιατρείο, ακούμε ανθρώπους που λένε: ο κουνιάδος μου, ο γείτονάς μου, πολύ νέος, έμφραγμα, εγκεφαλικό επεισόδιο, νεκρός, ανάπηρος, τυφλός, αυτή είναι η πραγματικότητα του πεδίου Οι υγειονομικοί το ξέρουν […] γνωρίζουμε επίσης ότι οι περισσότερες παρενέργειες δεν δηλώνονται » δηλώνει στην francesoir 28/9/21 ο γενικός γιατρός Olivier Soulier μέλος της ένωσης Liberté santé. Για να προσθέσει:

«Έχουμε την αίσθηση ότι βρισκόμαστε μπροστά σε ένα oδοστρωτήρα, ότι δεν είμαστε πλέον σε κράτος δικαίου αφού δεν τηρείται κανένας νόμος, ο τελευταίος νόμος του Συνταγματικού Συμβουλίου δεν σέβεται το γαλλικό Σύνταγμα και δεν σέβεται το σύνολο ευρωπαϊκών και παγκόσμιων νόμων που απαγορεύουν την επιβολή θεραπείας σε φάση πειραματισμού χωρίς ενημερωμένη συναίνεση.

Την ίδια στιγμή ομερτά και στο Ισραήλ για τις παρενέργειες εμβολιασμού: το Υπ. Υγείας Ισραήλ δημοσίευσε στο FB τις *πολύ σπάνιες* παρενέργειες. 14 000 πολίτες απάντησαν περιγράφοντας μια εντελώς άλλη πραγματικότητα. Το υπουργείο έσβησε χιλιάδες σχόλια.

Το Υπ. Υγείας Ισραήλ δημοσίευσε χθες μια ανάρτηση στο Facebook- ισχυριζόμενο ότι «το εμβόλιο είναι ασφαλές, παρακολουθούμε τις παρενέργειες και θα πρέπει να αγνοήσετε όλες τις άλλες « διαδόσεις »ως FAKE NEWS»> κάνοντας έτσι ν’ ανοίξουν οι πύλες της κόλασης. Χιλιάδες σχόλια σε λίγα λεπτά με ιστορίες για σοβαρές παρενέργειες.

dimpenews.com