Στην Ελβετία οι εμβολιασμένοι, νοσήσαντες ή μ’αρνητικό τεστ μαθητές θα φέρουν ειδικό σήμα! Μαρκάρουν τα παιδιά. Διασκευή του ”κίτρινου άστρου” των γκέτο επί ναζισμού !!!

Σε σχολείο στο Uster στην Ελβετία οι μαθητές που εμβολιάστηκαν, υποβλήθηκαν σε test που αποδείχθηκε αρνητικό ή νόσησαν από covid19 πρέπει να φέρουν σήμα.
Από την επόμενη εβδομάδα, οι μάσκες θα είναι και πάλι υποχρεωτικές στα σχολεία της Ζυρίχης. Όποιος μαθητής αρνείται αυτή την υποχρέωση πρέπει ν’ αποκτήσει πιστοποιητικό εμβολιασμού ή να υποβληθεί σε τεστ: στη συνέχεια θα δεχθεί ένα σήμα ταυτοποίησης που οφείλει να φέρει. ( σσ μαρκάρισμα μαθητών, μαρκάρισμα παιδιών)
Από τη Δευτέρα, οι μάσκες θα είναι και πάλι υποχρεωτικές στα σχολεία της Ζυρίχης.
Όταν οι μαθητές της Ζυρίχης επιστρέψουν από τα Σαββατοκύριακο τη Δευτέρα στο σχολείο, θα πρέπει να τηρήσουν νέους κανόνες σε όλο το καντόνι. Από τις 4 Οκτωβρίου, η χρήση μάσκας θα είναι και πάλι υποχρεωτική στα σχολεία.

Όλοι οι εμβολιασμένοι ή μαθητές που νόσησαν, καθώς και όλοι όσοι υποβάλλονται σε τεστ Covid, εξαιρούνται από αυτό το μέτρο. Μετά από αυτήν την ανακοίνωση, το σχολείο του Uster στο καντόνι της Ζυρίχης ανέπτυξε ένα κάπως ειδικό μηχανισμό. Οι νέοι που δεν χρειάζεται να φορούν μάσκα θα πρέπει να φέρουν ένα διακριτικό σήμα που θα προσδιορίζει την κατάστασή τους.

Αυτή είναι η πιο πρακτική λύση υπό τις σημερινές συνθήκες, λέει ο διευθυντής του σχολείου Patrick Ehrismann ( σσ ανερυθρίαστα για το αντιπαιδαγωγικό μέσο που ενέκρινε παρόμοιο με το κίτρινο άστρο των Εβραίων στα γκέτο επί Ναζισμού) στο «Zürcher Oberländer». Τα σήματα των μαθητών θα φέρουν το όνομά τους και ένα ολόγραμμα και πρέπει να φοριούνται σε ρούχα. Αυτό το σήμα θα ανανεώνεται κάθε εβδομάδα.

«Πρέπει να εμπνεύσουμε ηρεμία»
«Ο στόχος μας πρέπει να είναι να μπορούμε να συνεχίσουμε να παρέχουμε δια ζώσης εκπαίδευση»,( με πρόσχημα την υγειονομική κρίση ένας ακόμη ψυχοκοινωνικό πειραματισμός επί παιδιών,μαθητών) συνεχίζει ο Patrick Ehrismann. Αν και μερικοί μαθητές επέκριναν την εισαγωγή ενός τέτοιου ολογράμματος, η ιδέα εγκρίθηκε ευρέως. Το σύστημα ταυτοποίησης συζητήθηκε επίσης εκ των προτέρων με τη φοιτητική οργάνωση.

Σύμφωνα με τον Patrick Ehrismann, μόνο λίγοι γονείς ή μαθητές έχουν εκφράσει ανησυχίες για τον εμβολιασμό και τα tests. Ωστόσο, είναι μια πολύ συγκινητική στιγμή, επιβεβαιώνει ο διευθυντής στην εφημερίδα. «Ως διεύθυνση του σχολείου και ως δάσκαλοι, πρέπει να εμπνεύσουμε την ηρεμία και να θέσουμε τις προσωπικές μας απόψεις σε δεύτερο πλάνο». (cat/chj)amp.blick.ch 1/10/21

Η περίφημη ουδετερότητα της Ελβετίας είναι πλέον παρελθόν αφού η εμπλοκή της είναι πλέον δεδομένη! Οργουελιανός εφιάλτης..άδηλον αν θα πετύχουν το τείχος ανοσίας στο μεταξύ στο σχολείο όρθωσαν το The Wall.

dimpenews.com