Διαρροές από το Υπ. Άμυνας ΗΠΑ αποκαλύπτουν: κοινή ομάδα Κινέζων (Wuhan) και Αμερικανών επιστημόνων στόχευε στη δημιουργία κορωνοϊών που δεν υπάρχουν στη φύση, αναμειγνύοντας τους γενετικούς κώδικες άλλων ιών!

Τα έγγραφα που διέρρευσαν από το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ αποκαλύπτουν ότι μια κοινή ομάδα Κινέζων (Wuhan) και Αμερικανών επιστημόνων στόχευε στη δημιουργία κορωνοϊών που δεν υπάρχουν στη φύση, αναμειγνύοντας τους γενετικούς κώδικες άλλων ιών.

Πριν ξεσπάσει η πανδημία του Covid, η ομάδα υπέβαλε προτάσεις για την ανάμειξη γενετικών δεδομένων των σχετικών στελεχών και την ανάπτυξη εντελώς νέων αλληλουχιών.

Επιστήμονες από τη Γουχάν και τις ΗΠΑ σχεδίαζαν να δημιουργήσουν νέους κορωνοϊούς που δεν υπήρχαν στη φύση συνδυάζοντας τους γενετικούς κώδικες άλλων ιών,αποδεικνύουν προτάσεις.

Τα έγγραφα μιας αίτησης επιχορήγησης που υποβλήθηκε στον Οργανισμό Προστασίας Έρευνας Προηγμένων Έρευνας των ΗΠΑ (Darpa), που διέρρευσε τον περασμένο μήνα, αποκαλύπτουν ότι η διεθνής ομάδα επιστημόνων σχεδίαζε να αναμίξει γενετικά δεδομένα στενά συνδεδεμένων στελεχών και να αναπτύξει εντελώς νέους ιούς.

Ένας εμπειρογνώμονας Γενετικής που συνεργάζεται με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ), ο οποίος αποκάλυψε το σχέδιο αφού μελέτησε λεπτομερώς τις προτάσεις, είπε ότι εάν το Sars-CoV-2 είχε παραχθεί με αυτόν τον τρόπο, θα εξηγούσε γιατί δεν βρέθηκε ποτέ μια στενή αντιστοιχία στη φύση.

Μέχρι στιγμής, ο πλησιέστερος φυσικός ιός στον Sars-CoV-2 είναι ένα στέλεχος που ονομάζεται Banal-52, που αναφέρθηκε από το Λάος τον περασμένο μήνα και μοιράζεται το 96,8 % του γονιδιώματος. Ωστόσο, οι επιστήμονες αναμένουν ότι ένας άμεσος πρόγονος θα είναι περίπου 99,98% – και κανείς δεν έχει βρεθεί μέχρι στιγμής.

Οι προτάσεις του Darpa, που διέρρευσαν στην ομάδα ανάλυσης πανδημικής προέλευσης Drastic, δείχνουν ότι η ομάδα είχε προγραμματίσει να πάρει ακολουθίες από φυσικούς κορωνοϊούς και να τις χρησιμοποιήσει για να δημιουργήσει μια ολοκαίνουργια ακολουθία που ήταν ο μέσος όρος όλων των στελεχών.

Η αίτηση επιχορήγησης, που υποβλήθηκε το 2018, αναφέρει: «Θα συγκεντρώσουμε δεδομένα ακολουθίας / RNAseq από μια ομάδα στενά συνδεδεμένων στελεχών και θα συγκρίνουμε γονιδιώματα πλήρους μήκους, σάρωση για μοναδικά SNP που αντιπροσωπεύουν σφάλματα αλληλουχίας…….telegraph 5/10/21

dimpenews.com