Στον πράσινο μετακαπιταλιστικό νεοσοβιετισμό: Διαβατήριο κλιματικής αλλαγής. Δελτίο στα καύσιμα, δελτίο στα τρόφιμα, δελτίο στις μετακινήσεις-ταξίδια..

Στον πράσινο μετακαπιταλιστικό νεοσοβιετισμό: Διαβατήριο κλιματικής αλλαγής. Δελτίο στα καύσιμα, δελτίο στα τρόφιμα, δελτίο στις μετακινήσεις-ταξίδια..

Mε την ταχύτητα που πηγαίνουν τα πράγματα πιθανότατα θα έχουμε σύντομα διαβατήρια κλιματικής αλλαγής. Γι αυτό και τα υγειονομικά τα είπαν green pass. Θα διευρυνθούν. Στον πράσινο μετακαπιταλιστικό σοβιετισμό για λόγους κλιματικής αλλαγής και με βάση τις ντιρεκτίβες του Οικονομικού Φόρουμ του Νταβός που έχει εξελιχθεί στο μεγαλύτερο παγκόσμιο κέντρο λήψης αποφάσεων για τον πλανήτη θα προβλέπεται διαβατήριο κλιματικής αλλαγής, δελτίο για καύσιμα (περιορισμός χλμ), δελτίο για τρόφιμα ( σχετικά με CO2) δελτίο για μεταφορές ανώτατο όριο ταξιδιών ανά έτος ή μετακινήσεων με μέσα μαζικής. Τα αεροπορικά ταξίδια θα περιορίζονται σε μία φορά το χρόνο. Η οδήγηση θα περιορίζεται σε ορισμένα χιλιόμετρα ετησίως. Εάν υπερβείτε το όριο σας, θα παίρνετε μείον πόντους στο κοινωνικό πιστωτικό αποτέλεσμά σας.

Έτος 2031. Το ηλεκτρικό σας αυτοκίνητο σας κλείδωσε επειδή φτάσατε στο όριο οδήγησης.

Περπατάτε στο κατάστημα για να αγοράσετε φαγητό. Η μπριζόλα που θέλετε να αγοράσετε απορρίπτεται επειδή φτάσατε στο όριο του C02.

Aνάρπαστο το ψεύτικο κρέας σόγιας. Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα είναι μια πραγματικά κακή ιδέα.

Οι τιμές του ηλεκτρικού ρεύματος στην Ευρώπη είναι ήδη υψηλές λόγω των πολιτικών για την κλιματική αλλαγή.

Φανταστείτε εάν όλα τα αυτοκίνητα ήταν ηλεκτρικά, θα υπήρχε ακόμη μεγαλύτερη έλλειψη ηλεκτρικής ενέργειας και οι τιμές θα ήταν ακόμη υψηλότερες. Αυτό που δεν θα σας πουν όταν αγοράζετε ηλεκτρικό αυτοκίνητο είναι ότι η κατασκευή μπαταριών είναι πραγματικά φρικτή για το περιβάλλον.

Ο φανατισμός της κλιματικής αλλαγής είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα όλων των εποχών. Στη συνέχεια, υπάρχει το γεγονός ότι οι μπαταρίες των ηλεκτρικών αυτοκινήτων χάνουν την ισχύ τους μετά από χρόνια χρήσης, πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να αντικαθίστανται ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Θα εκπέμπονται για άλλη μια φορά τόνοι C02 για παραγωγή νέας μπαταρίας.Τότε οι περισσότεροι άνθρωποι πιθανότατα θα αγοράσουν ένα νέο αυτοκίνητο εκπέμποντας ακόμη περισσότερο C02.

Η υπερθέρμανση του πλανήτη πρόσχημα για υπερψύχος στα νοικοκυριά. Σε μια εποχή με έξαρση πνευμονίας πάσης φύσεως και διακηρυγμένη πανδημία covid19 το να φέρνεις τον Καιρό των Παγετώνων με τεχνητή ενεργειακή κρίση επιτείνει την επιδείνωση δημόσιας Υγείας. Δεν είναι οι ίδιοι που κόπτονταν για την Υγεία;;;;Η εξαθλίωση του πληθυσμού και οι κακουχίες που δρομολογούνται θα προκαλέσουν νέο κύμα επιδημιών..Δημιουργούν συνθήκες εμπόλεμης ζώνης σε καιρό ειρήνης…

Στη Συρία με ηλεκτρονική κάρτα παίρνουν με δελτίο τρόφιμα και καύσιμα.. Στο Λίβανο τεράστια ενεργειακή κρίση λόγω εμπάργκο. Ο Λίβανος μόλις βυθίστηκε στο απόλυτο σκοτάδι μετά το κλείσιμο των δύο μεγαλύτερων σταθμών ηλεκτροπαραγωγής του Λιβάνου λόγω έλλειψης καυσίμων (9/10/21). Και στις δυο αυτές χώρες το ηλεκτρικό ρεύμα έρχεται περίπου 1 ώρα τη μέρα. Μηδενική θέρμανση το χειμώνα κανένα κλιματιστικό το καλοκαίρι..Μάχες για καύσιμα και μια φιάλη υγραερίου για να μαγειρέψουν… Ανάβουν φωτιές έξω από τα σπίτια καταχείμωνο και βγαίνουν να ζεσταθούν.. Ψυγεία, κλιματιστικά παροπλισμένα, τα παιδιά κοιμόντουσαν στα μωσαϊκά το καλοκαίρι για δροσά. Νοσηλείες από θερμοπληξία, επιδημίες. Οι ίδιες δυνάμεις στρέφουν τη στρόφιγγα κατά των κρατών τους. Βυθισμένοι στο σκοτάδι από συνεχόμενα blackout. Τώρα ενεργειακό εμπάργκο επιβάλουν και κυρώσεις και κατά των λαών τους…

O νέος αόρατος εχθρός το CO2. Εχθροί του λαού οι ρυπαντές, οι υπερ-καταναλωτές συμβατικής ενέργειας κλπ.. Το παγκόσμιο ημερολόγιο δείχνει ημέρα της βιολογικής πατάτας. Η ώρα της Γης εορτάζεται με κατάνυξη στα μπαλκόνια…Η προφήτισσα Γκρέτα Τούνμπεργκ αγωνίζεται για τη συνειδητοποίηση των αρχών… Η κλιματολογική νηστεία τηρείται με θρησκευτική ευλάβεια με βάση τα κλιματολογικά πρωτόκολα. Ασκητές χορτοφάγοι vegetarian και Vegan επιδίδονται στην κλιματολογική μετάνοια….

Η ενεργειακή τεχνητή κρίση χτυπάει την Ευρώπη μετά την Αγγλία και στη Γαλλία σήμερα οι Gilets Jaunes μπλοκάρουν τον αυτοκινητόδρομο RN12 για να διαμαρτυρηθούν στις λαοκτόνες αυξήσεις καυσίμων, αερίου και ηλεκτρικού. Όλη η Γαλλία συζητάει πλέον τις αυξήσεις που πήραν φωτιά και θα σκοτώσουν ευπαθείς κοινωνικές ομάδες….

dimpenews.com