Και η Ανκόνα στον Αγώνα.. Το ένα μετά το άλλο κλείνουν τα λιμάνια στην Ιταλία στη μάχη κατά green pass!! Γένοβα, Τεργέστη 3 μέρες κλειστά τα λιμάνια..Άρχισαν Kαταλήψεις και στα πανεπιστήμια BINTEO

Και η Ανκόνα στον Αγώνα.. Το ένα μετά το άλλο κλείνουν τα λιμάνια στην Ιταλία στη μάχη κατά υγειονομικού απαρτχάιντ!!Μετά τα λιμάνια της Τεργέστης και της Γένοβας που μπλόκαραν οι απεργοί λιμενεργάτες και λαός κατά του υποχρεωτικού green pass στις 17/10/21 διαδηλωτές έκλεισαν για μια ακόμη φορά τον αυτοκινητόδρομο και την πρόσβαση στο λιμάνι της Ανκόνα με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ουρά από καμιόνια..Στις 17/10 στις 16/10 και στις 15/10 οι διαδηλωτές μπλοκάρουν το λιμάνι της Ανκόνα…Είναι μέσα στις στοχευμένες κατά προτεραιότητα δράσεις τους.

Για τρίτη συνεχόμενη μέρα οι λιμενεργάτες στη Γένοβα έχουν μπλοκάρει το λιμάνι έχουν στοκ από νερό τροφή για την διαρκείας απεργία τους.

Γένοβα 72 ώρες δεν κινείται τίποτα απόλυτο μπλόκο για κατάργηση υγειονομικού πάσου τεστ εμβολίου ως προαπαιτούμενα σε κάθε δουλειά σε δημόσιο κι ιδιωτικό τομέα.. Η Ιταλία αγωνίζεται για όλον τον κόσμο. Πρωτοπορία να ρίξει τον Ντράγκι τον επινοητή του υποχρεωτικού πειραματικού εμβολιασμού υγειονομικών.

Μπαίνουν και οι φοιτητές στον αγώνα ΚΑΤΑΛΗΨΗ στο πανεπιστήμιο του Trento

dimpenews.com