Ιταλίδα Ευρωβουλευτής στο Ευρωκοινοβούλιο στο Στρασβούργο: βίαιη καταστολή ειρηνικών διαδηλώσεων.Ο Μάριο Ντράγκι πήρε την άδεια από την ΕΕ να σκοτώσει; Παραβίαση Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και διακρίσεις κατά ανεμβολίαστων! BINTEO

Πληθαίνουν οι φωνές στο Ευρωκοινοβούλιο κατά του υγειονομικού ολοκληρωτισμού. Γάλλοι, Γερμανοί τώρα και Ιταλοί Ευρωβουλευτές καταγγέλουν την καταδυνάστευση των ελευθεριών που επιφέρει η απολυταρχία του Αιώνα.

Από το βήμα του Ευρωκοινοβουλίου στο Στρασβούργο η Ιταλίδα Ευρωβουλευτής Francesca Donato καταγγέλει με δριμύ ύφος στον απόηχο των πρόσφατων γεγονότων στην Τεργέστη κι αλλού: « Στην Ιταλία, τ Ανθρώπινα Δικαιώματα παραβιάστηκαν. Οι ανεμβολίαστοι εργαζόμενοι και οι φοιτητές είναι θύματα διακρίσεων με το green pass και υπήρξε βίαιη καταστολή ειρηνικών διαδηλώσεων. Ο Mario Draghi δέχθηκε από την ΕΕ την άδεια να σκοτώσει;;Oι Ιταλοί πολίτες ζητούν βοήθεια !”

Η Ιταλίδα Ευρωβουλευτής κάνει την αποτίμηση της βαναυσότητας που επιδεικνύει το καθεστώς Ντράγκι!!!

Αντίδραση κι από τον Καθηγητή Νομικής Paolo Sceusa και Πρόεδρο του τμήματος του Ανώτατου Δικαστηρίου: “Η χρήση βίας, και η χρήση πυροσβεστικών κρουνών εναντίον άοπλων και ειρηνικών ανθρώπων, δεν είναι νόμιμη και μπορεί να συνιστά ποινικές και αστικές ευθύνες τόσο για εκείνους που έδωσαν τις εντολές όσο κι για εκείνους που τις εκτέλεσαν.”

dimpenews.com