Εμπνευσμένο: 28η Οκτωβρίου οι Γερμανοί ξανάρχονται στην Αθήνα ….με την Μέρκελ. Ακύρωση (μαθητικής παρέλασης) δηλ. εθνικής επετείου λόγω .. εθνικού πένθους! Αυτό δεν θα το ήθελε ούτε η Γεννηματά να μην αποδοθεί η τιμή στους ήρωες του 40 σ’ ένδειξη … τιμής στη σωρό της! ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟ

Εμπνευσμένο: 28η Οκτωβρίου οι Γερμανοί ξανάρχονται στην Αθήνα με την Μέρκελ. Ακύρωση μαθητικής παρέλασης δηλ. εθνικής επετείου λόγω .. εθνικού πένθους!Ανιστόρητη απόφαση. Δε θα πραγματοποιηθεί η μαθητική παρέλαση της 27ης Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη εξαιτίας του εθνικού πένθους 

Πρωτοφανείς καταστάσεις κι αποφάσεις. Ενώ τα σχολεία θα λειτουργήσουν την ίδια μέρα κανονικά. Αυτό δεν θα το ήθελε ούτε η Γεννηματά να μην αποδοθεί η τιμή στους ήρωες του 40 σ’ ένδειξη … τιμής στη σωρό της! Ατιμάζουν και τη Γεννηματά να πάρουν θέση οι οικείοι της και το κόμμα της. Είναι μια στάση αντιπατριωτική με πρόσχημα τη Γεννηματά.. Η ιστορική συνείδηση, η συλλογική μνήμη προπηλακίζεται βάναυσα.

Αλαλούμ.. αυτά μόνο στην Ελλάδα της σήμερον δύνανται να συμβούν. Αντιφάσεις, χαοτικές αποφάσεις, μπρος πίσω, ανακολουθίες, γκρίνια και χολή κατά του συνήθη ύποπτου για μετάδοση ιών και λοιπών λοιμωδών νοσημάτων Αη Δημήτρη…Δεν κρατούν ούτε τα προσχήματα η στόχευση είναι προφανής..Δημιουργούν διχαστικό κλίμα και το δυναμιτίζουν.

Η δεξιά πρόδωσε την Εκκλησία και η αριστερά τη Δημοκρατία (αυτή την περίοδο των 2,5 χρόνων).. και οι 2 συνεισέφεραν στο κάλεσμα της παγκοσμιοποίησης….

Η προδοσία ξεκίνησε με το συνωστισμό της Σμύρνης και κατέληξε στον συνωστισμό τ’ Αη Δημήτρη

...ο εθνομηδενισμός ακολουθήθηκε από τον χριστιανομηδενισμό και εκκλησιαστικομηδενισμό τους..

Kαι όπως πάντα 2 μέτρα και 2 σταθμά. Επιλεκτική μεταχείριση κι εδώ όπως στη Γαλλία όπου μπορεί το υγειονομικό πάσο να επιβάλλεται δια ροπάλου ως και στα σούπερ μάρκετ και στο τελευταίο καφέ όπως και ο υποχρεωτικός εμβολιασμός στους υγειονομικούς για τη σωτηρία της κοινωνίας αλλά δεν θα είναι υποχρεωτικό το υγειονομικό διαβατήριο – πιστοποιητικό, για τους Γάλλους που θέλουν να συμμετέχουν σε προεκλογικές συγκεντρώσεις, εν όψει των προεδρικών εκλογών! Και μάλιστα ως είθισται πολλές γίνονται σε κλειστούς χώρους..

Η αναξιοπιστία του παγκόσμιου κι εγχώριου πολιτικού συστήματος είναι προφανής..και ειδικά όταν υπάρχουν ειδήσεις σαν κι αυτή που περνάνε απαρατήρητες στη Σιγκαπούρη με πλήρως εμβολιασμένο σχεδόν το 83% του πληθυσμού και με τις 2 δόσεις, καταγράφεται κατακόρυφη αύξηση μολύνσεων και ρεκόρ νέων κρουσμάτων ημερησίως.

dimpenews.com