Το 39% των νέων ηλικίας 18-24 ετών ταυτοποιούνται ως LGBTQ στις ΗΠΑ σύμφωνα με μελέτη του Arizona Christian University. ”Αν δεν υπάρχει Θεός τότε όλα επιτρέπονται”!!!

Το 39% των νέων ηλικίας 18-24 ετών ταυτοποιούνται ως LGBTQ στις ΗΠΑ σύμφωνα με μελέτη του Arizona Christian University. Η παγκοσμιοποίηση των προτύπων η διαφήμιση προβολή κι επιβολή τους η μόνη διέξοδος ελευθερία που επιτρέπεται σε Καιρούς Πλήρης Καταστολής η αποδόμηση και η αποχριστιανοποίηση της Δύσης τα σύγχρονα νομοθετικά εξαμβλώματα, το σύνδρομο #metoo ως ο συνήθης μηχανισμός ανάδειξης, η παιδεραστία σπορ ευγενών της ελίτ σκάνδαλο Έπσταϊν, η ιεροσυλία ως και των ιερών βλ. σκάνδαλα Καθολικής Εκκλησίας η εξαχρείωση των ηθών μιας κοινωνίας αυτοχειριασμένης από υπαρξιακό κενό λόγω απολυτοποίησης υλισμού που φέρνει Βρετανούς τουρίστες στη Ταϊλάνδη για να κακοποιήσουν ανήλικα που τα έχουν κλείσει νοικιάσει από τη γέννησή τους επί τούτου, η υπερβουλημία ενός αδηφάγου καπιταλιστικού κανιβαλισμού που καταναλώνει αδιακρίτως τα πάντα κάνουν τα Παζολινικά Σόδομα και Γόμορα και το Χοιροστάσιο να ωχριούν..

”Αν δεν υπάρχει Θεός τότε όλα επιτρέπονται” μόνο υπό αυτήν την προϋπόθεση όλα είναι ανεκτά δίχως όρια…

Η θεσμοθέτηση της  Αμαρτίας που την είπανε Αρετή είναι η μεγαλύτερη πλανητική απειλή της ζωής και του κόσμου…..Αποκαλυπτικών διαστάσεων….. που κανένα Νταβός δεν μπορεί να αποσοβήσει...

dimpenews.com