Σοκ! Γαλλία. Εγκληματικά επίορκοι υγειονομικοί για ανεμβολίαστους:”δεν με νοιάζει γι αυτούς”,”δουλεύουμε για άτομα που δεν θα έπρεπε να έχουμε αναλάβει την φροντίδα τους »!

”To λέω : δεν με νοιάζει γι αυτούς »,δηλώνει ο βοηθός νοσηλευτής για τους ανεμβολίαστους.Μεταξύ λύπης και κούρασης, οι συστημικοί εναπομείναντες υγειονομικοί αντιμετωπίζουν την επιδημία των ανεμβολίαστων όπως την περιγράφει ο γαλλικός τύπος. Μεταξύ εξαχρείωσης κι απανθρωπισμού θα ήταν πιο εύστοχη η αναφορά αφού οι μαρτυρίες τους συγκλονίζουν και σοκάρουν.

Σοκαριστική η δήλωση ενός υγειονομικού νοσοκομείου: «έναντι ανθρώπων που ρίσκαραν αρνούμενοι τον εμβολιασμό, λέω στον εαυτό μου: «δεν με νοιάζει για αυτούς»».

”Εργαζόμαστε για άτομα που δεν θα έπρεπε να έχουμε αναλάβει την φροντίδα τους »,δηλώνει με κυνισμό και πώρωση ο Cyril Charron, γιατρός στην ανάνηψη στο νοσοκομείο Ambroise-Paré, στο Boulogne-Billancourt (Hauts-de-Seine) για τους ανεμβολίαστους.leparisien 13/11/21

Επίορκοι εγκληματίες μέσα στα νοσοκομεία παγίδα για ανεμβολίαστους. Αν υγειονομικοί ορκισμένοι δημόσιοι λειτουργοί δημοσιοποιούν τέτοιες απόψεις εμποτισμένες με μίσος μισαλλοδοξία και φανατισμό υγειονομικό εξτρεμισμό φερόμενοι ως κοινοί τρομοκράτες φαντάζεται πολύ εύκολα κανείς ότι ολιγωρούν και δεν δίνουν κατά ομολογίαν πλέον την απαραίτητη υγειονομική φροντίδα στους ανεμβολίαστους …Παράβαση καθήκοντος ως ανθρωποκτονία από δόλο μπορεί να διαπράττονται εγκλήματα στην πρώτη γραμμή…

Υπάρχουν ηθικοί αυτουργοί και υποκινητές ινστρούκτορες αυτής της επαίσχυντης ναζιστικής στάσης..πολιτικοί και μιντιο-υπάνθρωποι, κάποιες φορές ως και ειδήμονες.

Ο ομότιμος καθηγητής Μαιευτικής και Γυναικολογίας – Εμβρυομητρικής Ιατρικής και αντιπρόεδρος του ΔΙΙΚ κ. Νικόλαος Παπαντωνίου, αναφέρει ότι ο « Ιπποκράτης δεν διαχώριζε ελεύθερο ή δούλο, ούτε φυλή, 2.500 χρόνια πριν». Σήμερα κάποιοι που προφανώς και τυγχάνουν ασυλίας γι αυτό κι απρόσκοπτα δημοσιοποιούν εμπρηστικές δηλώσεις σαν τις προαναφερθείσες πήγαν 3000 χρόνια πίσω εφαρμόζοντας μια ρατσιστική μεροληπτική ιατρική κατά των καταχρηστικά αναφρόμενων ως ανμβολίαστους;;

Πάντως «στην Ελλάδα έχει καταργηθεί η ορκωμοσία των πτυχιούχων Ιατρικής στον όρκο του Ιπποκράτη. Ωστόσο, στο 97% των αμερικανικών πανεπιστημίων οι πτυχιούχοι ορκίζονται σε μια παρόμοια μορφή του όρκου του Ιπποκράτη» παρατηρεί, μιλώντας στην «Κ» ο κ. Στέφανος Γερουλάνος, καθηγητής Ιστορίας Ιατρικής και αντιπρόεδρος του Διεθνούς Ιπποκρατείου Ιδρύματος Κω (ΔΙΙΚ). Να τελειώνουμε και με τον Ιπποκράτη όπως τελειώσαμε και με τη Δημοκρατία….

Αδυνατώ να πιστέψω πως στη χώρα του Ασκληπιού και του Ιπποκράτη υπάρχουν τέτοιοι λειτουργοί της Υγείας…..

dimpenews.com