Συμφωνία για υποχρεωτικό εμβολιασμό υγειονομικών σε επίπεδο Ομοσπονδιακής Κυβέρνησης ανήγγειλε ο Υπ. Υγείας Βελγίου! Οι Βρυξέλλες .. ξεσκεπάστηκαν!!!

Η Συμφωνία που επιτεύχθηκε τη Δευτέρα στο πλαίσιο της ομοσπονδιακής κυβέρνησης για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των υγειονομικών επιβεβαιώθηκε, δήλωσε την Τετάρτη ο υπουργός Υγείας Frank Vandenbroucke μετά τη διαβούλευση της επιτροπής. H εκπρόσωπος τύπου του Υπ. Υγείας ανακοινώνει ότι υπήρξε συμφωνία στην κυβέρνηση για υποχρεωτικό εμβολιασμό. Αυτή η συμφωνία για το νομοσχέδιο πρόκειται να περάσει την Παρασκευή στο Υπουργικό Συμβούλιο. Θα καταστήσει δυνατή την απόσυρση της πρόσβασης στο επάγγελμα των υγειονομικών που αρνούνται να εμβολιαστούν και θ’ απολύονται από την 1η Απριλίου. Η υποχρέωση θα τεθεί σε ισχύ από την 1η Ιανουαρίου. Μια μεταβατική περίοδος θα επιτρέψει στους απείθαρχους να … Continue reading Συμφωνία για υποχρεωτικό εμβολιασμό υγειονομικών σε επίπεδο Ομοσπονδιακής Κυβέρνησης ανήγγειλε ο Υπ. Υγείας Βελγίου! Οι Βρυξέλλες .. ξεσκεπάστηκαν!!!

Θανατικό στην Μ Βρετανία. Ανεξήγητοι θάνατοι μη covid19. 11.000 νεκροί σε 4 μήνες περισσότεροι απ’ ότι συνήθως από άλλα αίτια!!!

Έξαρση θανάτων μη covid19 και στην Μ Βρετανία. Ο συναγερμός μεγαλώνει καθώς τα νεκροταφεία γεμίζουν με χιλιάδες επιπλέον θανάτους μη Covid Σχεδόν 10.000 περισσότεροι άνθρωποι απ’ότι συνήθως έχουν πεθάνει τους τελευταίους τέσσερις μήνες από λόγους μη Covid, καθώς οι ειδικοί ζήτησαν να διεξαχθεί επείγουσα κυβερνητική έρευνα για το εάν οι θάνατοι μπορούσαν να προληφθούν.Ολοένα και αυξάνονται οι φόβοι ότι οι καθυστερήσεις του NHS στο απόγειο της πανδημίας άφησαν μεγάλο αριθμό ατόμων με παθήσεις που προηγουμένως θεραπεύονταν να υποφέρουν από ασθένειες που τώρα έχουν καταστεί θανατηφόρες. Τα τελευταία στοιχεία της Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας έδειξαν ότι η Αγγλία και η Ουαλία κατέγραψαν … Continue reading Θανατικό στην Μ Βρετανία. Ανεξήγητοι θάνατοι μη covid19. 11.000 νεκροί σε 4 μήνες περισσότεροι απ’ ότι συνήθως από άλλα αίτια!!!

Στρατός κι αστυνομία στασίασαν στην Αυστρία κατά γκέτο ανεμβολίαστων! Αρνούνται να ελέγξουν τα υγειονομικά έγγραφα στο όνομα της «ελευθερίας και της ανθρώπινης αξιοπρέπειας»! Θα συμμετέχουν σε γιγαντιαία διαδήλωση στη Βιέννη!! ΒΙΝΤΕΟ

Η Αυστρία ξεσηκώνεται ενάντια στην «υγειονομική δικτατορία.» Στασίασαν. Η αστυνομία και ο στρατός αρνούνται να ελέγξουν τα δελτία υγείας στο όνομα της «ελευθερίας και της ανθρώπινης αξιοπρέπειας». Θα συμμετάσχουν σε μια μεγάλη διαδήλωση κατά του υποχρεωτικού περιορισμού στις 20 Νοεμβρίου 2021 στη Βιέννη.Λίγες μέρες αφότου ο Αυστριακός καγκελάριος Alexander Schallenberg αποφάσισε να εγκαθιδρύσει γκέτο για τους μη εμβολιασμένους , πολιτικοί και συνδικάτα, κάλεσαν για μια τεράστια εξέγερση ενάντια σε αυτό το μοναδικό μέτρο ανθρωποκτονίας της ελευθερίας στον κόσμο.Ο ηγέτης του Κόμματος της Ελευθερίας (FPÖ) Χέρμπερτ Κικλ, κάλεσε σε «μεγα-διαδήλωση» στις 20 Νοεμβρίου στη Βιέννη.Λίγο αργότερα, ο πρόεδρος της Ένωσης Ενόπλων … Continue reading Στρατός κι αστυνομία στασίασαν στην Αυστρία κατά γκέτο ανεμβολίαστων! Αρνούνται να ελέγξουν τα υγειονομικά έγγραφα στο όνομα της «ελευθερίας και της ανθρώπινης αξιοπρέπειας»! Θα συμμετέχουν σε γιγαντιαία διαδήλωση στη Βιέννη!! ΒΙΝΤΕΟ

Νέο Πολυτεχνείο η Βουλή της Μελβούρνης..Διαδηλωτές μ’ ελληνικές σημαίες έξω από το πολιορκούμενο για 3η συνεχή νύχτα Κοινοβούλιο κατά της Υγειονομικής Χούντας!! ΒΙΝΤΕΟ

Σε αυτούς που αναζητούν απεγνωσμένα ένα Νέο Πολυτεχνείο ….. Η ελληνική σημαία κυματίζει στα χέρια διαδηλωτών στο υπό κλοιό και πολιορκία Κοινοβούλιο της Μελβούρνης που με νόμο δίνει υπερεξουσίες συγκεντρωτισμό στον Πρωθυπουργό για νέα μέτρα καταστολής και υγειονομικό απαρτχάιντ υγειονομική δικτατορία στον καθεστωτικό πρωθυπουργό.Tρία μερόνυχτα πάνω από 70 ώρες έκλεισαν χιλιάδες διαδηλωτές πάνω στα σκαλιά του κοινοβουλίου της Victoria στη Μελβούρνη διαμαρτυρόμενοι για νόμο που δίνει υπερεξουσίες στον Πρωθυπουργό για πανδημία. H παγκόσμια δικτατορία με πρόσχημα την πανδημία είναι η σημερινή μεγάλη πρόκληση των καιρών η λυδία λίθος της δημοκρατίας. Διαδήλωση χιλιάδων πολιτών για τρίτη συνεχή βραδιά έξω από το … Continue reading Νέο Πολυτεχνείο η Βουλή της Μελβούρνης..Διαδηλωτές μ’ ελληνικές σημαίες έξω από το πολιορκούμενο για 3η συνεχή νύχτα Κοινοβούλιο κατά της Υγειονομικής Χούντας!! ΒΙΝΤΕΟ

Tο γκέτο QR!

Ας μην επιτρέψουμε στο γκέτο QR! Τα καθεστώτα το ένα μετά το άλλο υιοθετούν «νόμους QR». Και πολλοί άνθρωποι – που δεν έχουν εμβολιαστεί κατά του Covid και που δεν έχουν λάβει ειδικό κωδικό QR – μπορεί να χάσουν τα πιο σημαντικά πολιτικά τους δικαιώματα. Δεν θα μπορούν να επισκέπτονται καταστήματα και καφετέριες, μουσεία, θέατρα και βιβλιοθήκες, να ταξιδεύουν με τρένα μεγάλων αποστάσεων και να πετούν με αεροπλάνα, να συμμετέχουν σε συλλαλητήρια, να διοργανώνουν εκδηλώσεις. Μπορεί να τους απαγορευτεί η επίσκεψη σε κλινικές, σχολεία και πανεπιστήμια, ακόμα και σε κρατικούς φορείς! Μάλιστα θα μετατραπούν σε άτομα δεύτερης κατηγορίας. Άλλες κυβερνήσεις … Continue reading Tο γκέτο QR!

Πολυτεχνείο 2021: H Δημοκρατία ξανά στο απόσπασμα;; Επιστήμονες, Πανεπιστημιακοί, ειδήμονες καταγγέλουν μια Παγκόσμια Δικτατορία!! Μαρτυρία: πως γιατροί ή Φοιτητές Ιατρικής γλίτωσαν 30 καταζητούμενους φοιτητές για την Κατάληψη της Πολυτεχνικής Σχολής Θεσσαλονίκης το Νοέμβρη του ’73!

Πολυτεχνείο 2021: H Δημοκρατία ξανά στο απόσπασμα;; Επιστήμονες, Πανεπιστημιακοί, ειδήμονες καταγγέλουν μια Παγκόσμια Δικτατορία!! Μέρος του προβλήματος είναι και η χώρα μας.. Γάλλος φιλόσοφος André Comte-Sponville: θα προτιμούσα να μολυνθώ με coronavirus σε μια δημοκρατία παρά να διατηρηθώ (υγιής) σε μια δικτατορία. Ιταλός Φιλόσοφος Giorgio Agamben: ο έλεγχος επί covid19 υπερβαίνει κατά πολύ κάθε έλεγχο που ασκήθηκε από φασισμό ή ναζισμό Νομπελίστας Luc Montagnier:είναι υγειονομική δικτατορία Robert Kennedy Jr από την Ελβετία: Είναι παγκόσμιο πραξικόπημα κατά Δημοκρατίας! ΒΙΝΤΕΟ Καθηγητής Νομικής σε Πανεπιστήμιο Παρίσι 12: δικτατορία στη Γαλλία,ολοκληρωτικό καθεστώς Ο Καθηγητής Μικροβιολογίας Martin Haditsh,άλλοι Καθηγητές Ιατρικής και πολλοί γιατροί: “STOP !στη δικτατορία … Continue reading Πολυτεχνείο 2021: H Δημοκρατία ξανά στο απόσπασμα;; Επιστήμονες, Πανεπιστημιακοί, ειδήμονες καταγγέλουν μια Παγκόσμια Δικτατορία!! Μαρτυρία: πως γιατροί ή Φοιτητές Ιατρικής γλίτωσαν 30 καταζητούμενους φοιτητές για την Κατάληψη της Πολυτεχνικής Σχολής Θεσσαλονίκης το Νοέμβρη του ’73!

8 θάνατοι 89 κρούσματα οι 87 πλήρως εμβολιασμένοι σε Γηροκομείο στο Connecticut! Οι 22 είναι υγειονομικοί πλήρως εμβολιασμένοι!!!!!Καταρρέει το αφήγημα περί καλών κακών υγειονομικών!

8 θάνατοι 89 κρούσματα οι 87 πλήρως εμβολιασμένοι σε Γηροκομείο στο Connecticut! Οι 22 είναι υγειονομικοί πλήρως εμβολιασμένοι !!Καταρρέει το αφήγημα περί καλών κακών υγειονομικών! 8 νεκροί, δεκάδες μολύνθηκαν με COVID-19 λόγω επιδημίας στο γηροκομείο του Connecticut. Το Geer Village στο North Canaan έχει 70 τροφίμους στο εξειδικευμένο νοσηλευτικό ίδρυμά του και τις τελευταίες έξι εβδομάδες περίπου είχε 67 κρούσματα Covid-19 σε τροφίμους και 22 σε προσωπικό.Οκτώ άνθρωποι είναι νεκροί και περίπου 100 άλλοι έχουν μολυνθεί με COVID-19 μετά από έξαρση ιού σε οίκο ευγηρίας στο Κονέκτικατ. Το ξέσπασμα στο Geer Village Senior Community, σ’ ένα οίκο ευγηρίας και ένα … Continue reading 8 θάνατοι 89 κρούσματα οι 87 πλήρως εμβολιασμένοι σε Γηροκομείο στο Connecticut! Οι 22 είναι υγειονομικοί πλήρως εμβολιασμένοι!!!!!Καταρρέει το αφήγημα περί καλών κακών υγειονομικών!