Στρατός κι αστυνομία στασίασαν στην Αυστρία κατά γκέτο ανεμβολίαστων! Αρνούνται να ελέγξουν τα υγειονομικά έγγραφα στο όνομα της «ελευθερίας και της ανθρώπινης αξιοπρέπειας»! Θα συμμετέχουν σε γιγαντιαία διαδήλωση στη Βιέννη!! ΒΙΝΤΕΟ

αρχείο

Η Αυστρία ξεσηκώνεται ενάντια στην «υγειονομική δικτατορία.» Στασίασαν.
Η αστυνομία και ο στρατός αρνούνται να ελέγξουν τα δελτία υγείας στο όνομα της «ελευθερίας και της ανθρώπινης αξιοπρέπειας». Θα συμμετάσχουν σε μια μεγάλη διαδήλωση κατά του υποχρεωτικού περιορισμού στις 20 Νοεμβρίου 2021 στη Βιέννη.
Λίγες μέρες αφότου ο Αυστριακός καγκελάριος Alexander Schallenberg αποφάσισε να εγκαθιδρύσει γκέτο για τους μη εμβολιασμένους , πολιτικοί και συνδικάτα, κάλεσαν για μια τεράστια εξέγερση ενάντια σε αυτό το μοναδικό μέτρο ανθρωποκτονίας της ελευθερίας στον κόσμο.
Ο ηγέτης του Κόμματος της Ελευθερίας (FPÖ) Χέρμπερτ Κικλ, κάλεσε σε «μεγα-διαδήλωση» στις 20 Νοεμβρίου στη Βιέννη.
Λίγο αργότερα, ο πρόεδρος της Ένωσης Ενόπλων Δυνάμεων της Αυστρίας (FGÖ) Manfred Haidinger ακολούθησε το παράδειγμά του και συμμετείχε σε μια επιστολή που δημοσιεύθηκε στις 14 Νοεμβρίου. Σκοπεύει να «υπερασπιστεί τα θεμελιώδη δικαιώματα και ελευθερίες». Το FGÖ διευκρινίζει ότι «όλοι» είναι εξουσιοδοτημένοι να διαδηλώσουν, ακόμη και σε περίπτωση εγκλεισμού!
Η υποχρέωση παρακολούθησης που επέβαλε ο υπουργός Εσωτερικών Καρλ Νεχάμερ έχει ήδη απορριφθεί από το αστυνομικό σωματείο. Επιπλέον, η Ένωση Ενόπλων Δυνάμεων της Αυστρίας ανακοινώνει ότι θα συμμετάσχει στη μεγάλη αυτή συγκέντρωση στη Βιέννη.

Η κυβέρνηση πανικόβλητη
Είναι ένα ηχηρό χαστούκι για την κυβέρνηση που, σύμφωνα με τα αυστριακά ΜΜΕ, πανικοβάλλεται ολοένα και περισσότερο.
Ο πρόεδρος των Σοσιαλδημοκρατικών Συνδικάτων (FSG) και του Αστυνομικού Συνδικάτου, Χέρμαν Γκρέιλινγκερ, δεν άφησε καμία αμφιβολία σε συνέντευξή του ότι η αστυνομία αισθάνεται ανίκανη να πραγματοποιήσει τέτοιους ελέγχους, σύμφωνα με την εβδομαδιαία εφημερίδα Wochenblick.
Ο Manfred Haidinger (FGÖ) προσθέτει στην επιστολή του: «Διευκρινίζουμε ότι η συμμετοχή σε συναθροίσεις είναι ένα ιδιαίτερα προστατευμένο νόμιμο δικαίωμα και ότι λαμβάνεται επίσης υπόψη στο σχέδιο διατάγματος που είναι διαθέσιμο επί του παρόντος. Επιτρέπεται η συμμετοχή και τα ταξίδια σε όλη την Αυστρία. “
Αν και τα μη εμβολιασμένα άτομα συνιστάται να ταξιδεύουν με ιδιωτικά μέσα μεταφοράς.

Στην επιστολή, τέλος, υπενθυμίζεται ότι «η απαγόρευση προγραμματισμένης συνάντησης από πολίτες καθώς και η απαγόρευση συγκέντρωσης πολιτικών κομμάτων έχουν κηρυχθεί παράνομη» από το Διοικητικό Δικαστήριο της Βιέννης.infodujour 16/11/21

ο λαός ξεχύθηκε στο δρόμο στην Αυστρία κατά του γκέτο των μη εμβολιασμένων….

dimpenews.com