Βlack Friday….. για τη χώρα. Έκπτωση αρχών: Έβαλε εισιτήριο για λειτουργίες! Αφού μόνο οι έχοντες και κατέχοντες τη δυνατότητα να πληρώνουν rapid θα εισέρχονται στους ναούς! Ιδιωτικοποίηση της Εκκλησίας. ”Λειτουργίες” πριβέ. Αναστολή θρησκευτικών ελευθεριών άσκησης λατρείας. Μόνο με Αριθμό QR στους ναούς!!! Απαγόρευση λατρείας για μεγάλο μέρος πληθυσμού! Γκέτο για ανεμβολίαστους στα αυστριακά πρότυπα με αποκλεισμό τους από σχεδόν παντού! Mετά τον 7ο μήνα εκπίπτει του εμβολιακού στάτους όποιος δεν κάνει γ’ δόση!

Βlack Friday για τη χώρα: Έβαλε εισιτήριο για λειτουργίες!! Αφού μόνο οι έχοντες και κατέχοντες τη δυνατότητα να πληρώνουν rapid θα εισέρχονται στους ναούς! Ιδιωτικοποίηση της Εκκλησίας. ”Λειτουργίες” πριβέ. Αναστολή θρησκευτικών ελευθεριών άσκησης λατρείας. Απαγόρευση λατρείας για μεγάλο μέρος πληθυσμού! Γκέτο για ανεμβολίαστους στα αυστριακά πρότυπα με αποκλεισμό ανεμβολίαστων από σχεδόν παντού ! Mετά τον 7ο μήνα εκπίπτει του εμβολιακού στάτους όποιος δεν κάνει γ’ δόση! Πάντως βιάστηκε να πάει σε lockdown ανεμβολίαστων αφού ήδη στην Αυστρία σε Salzburg και Upper Austria επεκτείνεται το lockdown και περιλαμβάνει και εμβολιασμένους!!

‘Το εμβόλιο δίνει τη νίκη όπου ο εμβολιασμός προχωρεί ο ιός υποχωρεί” είπε ο Πρωθυπουργός στο διάγγελμα μένοντας σε 2 π.χ χωρών Πορτογαλίας, Δανίας. Να το διευρύνουμε λίγο;; Γιατί δεν υποχωρεί αλλά προχωρεί στο Βέλγιο, στη Γερμανία, στην Αγγλία,στην Ολλανδία, στην Ιρλανδία με μεγαλύτερα ποσοστά εμβολιασμού από Ελλάδα όπου υπάρχει σαφώς μεγαλύτερη μαζικότητα εμβολιασμών;

Στο Βέλγιο με αντίστοιχο πληθυσμό Ελλάδας ποσοστό πλήρως εμβολιασμένων 74,7% τα ημερήσια κρούσματα είναι +18.437 και 40 θάνατοι. Στη Γερμανία και παρά το το ποσοστό εμβολιασμού που ανέρχεται στο 67,7% έγινε εθνικό ρεκόρ ημερήσιων κρουσμάτων από έναρξη πανδημίας πάει δηλ. χειρότερα μετά τον εμβολιασμό με 65.371 νέες μολύνσεις που εντοπίστηκαν σε μία ημέρα, αυτή την Πέμπτη, σύμφωνα με το ινστιτούτο παρακολούθησης υγείας Robert Koch (RKI).Η Ιρλανδία με 93% εμβολιασμένους ανακοινώνει επιστροφή περιοριστικών μέτρων και κλείσιμο καταστημάτων τα μεσάνυχτα… ”Το 93% του ενήλικου πληθυσμού είναι πλήρως εμβολιασμένοι. Έχουμε πάνω από 600 άτομα στο νοσοκομείο αυτή τη στιγμή και περίπου οι μισοί είναι ανεμβολίαστοι.”.. δηλ. οι μισοί είναι εμβολιασμένοι. Ο αριθμός των λοιμώξεων αυξάνεται κι εκεί σταθερά. «Η κατάσταση χειροτερεύει και θα συνεχίσει να χειροτερεύει προτού βελτιωθεί», είπε ο Πρωθυπουργός Micheal Martin στους δημοσιογράφους .Γιατί επιδεινώνεται με σχεδόν 100% εμβολιασμένους; Το ημερήσιο σύνολο των κρουσμάτων Covid στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι το υψηλότερο στις 4 τελευταίες εβδομάδες – με 46.807 νέες μολύνσεις να καταγράφονται σήμερα ενώ το ποσοστό εμβολιασμένων αγγίζει το 70 με 68.5%. H Oλλανδία με 72,1% εμβολιασμένους γιατί πάει σε μερικό lockdown με συν 20.764 ημερήσια κρούσματα και 44 θανάτους καταγράφοντας αλλεπάλληλα εθνικά ρεκόρ;; Ανακοίνωσε Γκέτο για ανεμβολίαστους στα αυστριακά πρότυπα με τους ανεμβολίαστους ενήλικες ν’ αποκλείονται από κλειστούς χώρους εστίασης, σινεμά, θέατρα, γυμναστήρια, γήπεδα κλπ .Εξαιρούνται αγορές τροφίμων (σούπερ μάρκετ, κρεοπωλεία, ιχθυοπωλεία, φούρνοι, λαϊκές και ζαχαροπλαστεία), στα φαρμακεία και τα ΜΜΜ 

Αυτό εμπίπτει μεταξύ άλλων στο Αρθρο 5: (Ελεύθερη ανάπτυξη της προσωπικότητας, προσωπική ελευθερία)

”1. Kαθένας έχει δικαίωμα να αναπτύσσει ελεύθερα την προσωπικότητά του και να συμμετέχει στην κοινωνική, οικονομική και πολιτική ζωή της Xώρας, εφόσον δεν προσβάλλει τα δικαιώματα των άλλων και δεν παραβιάζει το Σύνταγμα ή τα χρηστά ήθη.”Mόνο netflix οι ανεμβολίαστοι. Απαγόρευση να πηγαίνουν σινεμά ή θέατρο πατερναλιστικού τύπου εξουσία δεσποτισμός…

Ανακοίνωσε ότι εκπίπτει του εμβολιακού στάτους άτομο που έκανε και τη β δόση και δεν προσήλθε για γ αφού συμπληρωθούν 7 μήνες.

Αναστολή θρησκευτικών ελευθεριών άσκηση λατρείας . Στις λειτουργίες πλέον οι πιστοί θα προσκομίζουν εργαστηριακό τεστ για να γίνονται δεκτοί επικαλέστηκε συναφή εγκύκλιο της Εκκλησίας Ελλάδας…’Αλλα έλεγε πριν κάποιες μέρες… Μάλιστα καθιστά τα όργανα ελέγχου της Εκκλησίας εκκλησιαστικονόμους πορτιέρηδες υπεύθυνους για τον έλεγχο των υγειονομικών εγγράφων του QR (ψηφιακή πιστοποίηση προιόντος έκπτωση της ανθρώπινης υπόστασης που συνιστά προσβολή ανθρώπινης αξιοπρέπειας) κατά την είσοδο. Δηλ. θα κόβεις εισιτήριο γιατί το τεστ κοστίζει. Οπότε οι λειτουργίες θα είναι πριβέ για τους έχοντες και κατέχοντες ιδιωτικοποίηση της Εκκλησίας. Εμπίπτει στο θεμελιώδες ‘Αρθρο 13 του Συντάγματος: (Θρησκευτική Ελευθερία)

”1. Η ελευθερία της θρησκευτικής συνείδησης είναι απαραβίαστη. Η απόλαυση των ατομικών και πολιτικών δικαιωμάτων δεν εξαρτάται από τις θρησκευτικές πεποιθήσεις καθενός.
2. Kάθε γνωστή θρησκεία είναι ελεύθερη και τα σχετικά με τη λατρεία της τελούνται ανεμπόδιστα υπό την προστασία των νόμων.” Εδώ έρχεται ο ίδιος ο νόμος να εμποδίσει τη λατρεία τη μετοχή σε αυτήν..

Συγκεκριμένα, υπογράμμισε: «Όσον αφορά τις λειτουργίες στις εκκλησίες, επαναλαμβάνω ότι οι πιστοί που δεν θα έχουν εμβολιαστεί θα πρέπει να προσκομίζουν αρνητικό εργαστηριακό τεστ. Αυτό, άλλωστε, προβλέπει και η εγκύκλιος της Ιεράς Συνόδου, την οποία καλούνται τώρα να επιτηρούν οι φορείς της αλλά και, δειγματοληπτικά, η Πολιτεία», προσέθεσε.

Δηλ. εμβολιασμένοι κι ανεμβολίαστοι θα πρέπει να τσεκάρονται…κατά την είσοδο. Δηλ. κατάργησαν από την ταυτότητα το θρήσκευμα προβάλλοντας τα προσωπικά δεδομένα και επαναφέρουν αστυνόμευση θρησκευτικής συνείδησης δια καταγραφής πιστών και μη μέσω QR κατά τη προσέλευση; Ο πιστός θα χτυπάει κάρτα σαν βιομηχανικός εργάτης….Εκκοσμίκευση πλήρης εξαχρείωση της πνευματικής ζωής..

Σήμερα θεσπίστηκε κι επίσημα η Α Υγειονομική Εκκλησία στην Ελλάδα.…ρυγχοφόροι και εμβολιασμένοι και οι επί χρήμασι αγοράζοντες αρνητικό εργαστηριακό τεστ είναι τα μέλη της και μόνον αυτοί.

Δηλ ο παπάς θα σου ζητάει QR τον ψηφιακό αριθμό για να σε κοινωνήσει ΕΙΝΑΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ σε πνευματικό επίπεδο, όσο και να επιχειρούν κάποιοι εκκλησιαστικοί παράγοντες που αυτούς βαράινει πρωτίστως αυτό το ατόπημα ν’ αμβλύνουν να εξωραΐσουν και να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα. Είναι κλοπή της θείας ευχαριστίας……ληστεία του Αγίου Ποτηρίου. .. εμπορευματοποίηση χειρίστου είδους του Σώματος και Αίματος κοινώς Σιμωνία αφού μόνο οι εξαργυρώσαντες με εργαστηριακό τεστ επί χρήμασι θα μετέχουν στο μυστήριο.. ( όρος Σιμωνία αναφέρεται και στη μετάδοση των εκκλησιαστικών μυστηρίων κατόπιν απαίτησης ανταλλάγματος)

Με την προσθήκη εμβολιασμένος ή ο έχων υποβληθεί σε εργαστηριακό τεστ αποδεδειγμένως αρνητικό ( επί χρήμασι) τροποποιείται ανεξίτηλα και καθοριστικά το πλαίσιο των οριζόμενων από τους Κανόνες και τους Εξηγητές αυτών π.χ Αγ. Νικόδημος Αγιορείτης των προϋποθέσεων μετοχής στο Μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας. Οπότε εγείρεται μείζον ζήτημα εκκλησιολογικό με δογματικές προεκτάσεις..Πουθενά και ποτέ η Ορθόδοξη Εκκλησία στην δισχιλιετή της παράδοση δεν έθεσε προυπόθεση μετοχής στη Θεία Ευχαριστία το υγειονομικό προφίλ του προσερχομένου ή το οικονομικό του στάτους..Είναι ένας νεωτερισμός που αλλοιώνει τη φιλοσοφία του χριστιανισμού κατά διακρίσεων διαχωρισμού ρατσιστικής διάθεσης, απρουπόθετης αγάπης, δοτικότητας, αυτοθυσίας ( που άλλωστε είναι το ιερατικό) κλπ

Ο Χριστός δέχθηκε και συναναστράφηκε με λεπρούς, πόρνες και δαιμονισμένους..Μίμηση Χριστού είναι η εν Χριστώ ζωή…Δεν τον διέκρινε υγιεινίστικος πουριτανισμός..ούτε τους Αγίους του: Άγιος Άνθιμος Χίου, Άγιος Νικηφόρος Λεπρός, Άγ Λουκάς Συμφερουπόλεως, Άγιος Γέροντας Ευμένιος, Άγιος Γέροντας Παίσιος (που ευχόταν να πάρει αυτός τον καρκίνο των άλλων τέτοια αυταπάρνηση δεν ήταν φοβικός) κ.α Σε τύπο Χριστού ο ιερέας πως θ’ αποκλείει τον ασθενή τον φορέα το νοσούντα ή απλά τον μη κάτοχο αρνητικού τεστ μιας λοίμωξης ή ανεμβολίαστο;; Με την ίδια λογική θα ζητάνε οι εκκλησίες και ποινικό μητρώο για να είναι ακόμη πιο Καθαρές..

Πότε άλλοτε η Εκκλησία σου ζήτησε βιβλιάριο υγείας για να σε κοινωνήσει ή εξομολογήσει κλπ;; Eίναι φαιδρότητες..

Δεν μπόρεσε να κρύψει τον τιμωρητικό χαρακτήρα των μέτρων αφού είπε χαρακτηριστικά ότι δεν μπορούν να υπάρχουν ”έξυπνοι” και κορόιδα διχάζοντας επίσης..Γιατί είναι ”κορόιδα” αφού έκαναν το σωτήριο θαύμα της επιστήμης που πιο θαύμα είναι ότι αντί για 10 χρόνια που χρειάζεται ν ‘αναπτυχθεί ένα εμβόλιο εμφανίστηκε εξπρές από μηχανής θεός σε 3 μήνες….παρακάμπτοντας όλη την ιατρική δεοντολογία και ιστορία της Ιατρικής….

Eίναι όντως black friday για τη χώρα …..ενώ είναι σε διαρκές blackout δημοκρατικότητας, Ηθικής, αξιών , Ελευθερίας, λογικής, πνευματικότητας, Συνταγματικότητας….. Οπερέτα πολιτεύματος…..διαμελισμός της χώρας σε καντόνια, ζώνες εμβολιασμένων κι ανεμβολίαστων..επιτάχυνση κοινωνικού αυτοματισμού

Για το αν τα σημερινά μέτρα κινούνται στην σωστή κατεύθυνση και γιατί ο κόσμος πεθαίνει στα νοσοκομεία απαντά ο Βέλγος Martin Zizi Επιδημιολόγος (KULeuven -VUB ),Σύμβουλος ΟΗΕ για βιολογικό αφοπλισμό:είναι καιρός να σταματήσει η τρέλα.Η θνητότητα από covid19 είναι 0,2% και στους πιο νέους 0,05%.Η διαχείριση κρίσης σκοτώνει 20 φορές περισσότερους. Ως και 1,37 εκατομμύρια θάνατοι περισσότεροι τα επόμενα 15 χρόνια λόγω υγειονομικής διαχείρισης κρίσης.Το 99% του πληθυσμού επιβιώνει από Covid 19.Τα εμβόλια δεν είναι λύση κατά ιού που μεταλλάσεται ως 30 φορές το χρόνο.

Και επειδή το αφήγημα συνοψίζεται στην έννοια ζωή.. τι σημαίνει ”Εγώ ειμί η Ζωή και η Ανάσταση;”

dimpenews.com