Η Αυστρία γέννησε 2ο Χίτλερ: υποχρεωτικός καθολικός ο πειραματικός εμβολιασμός και ολικό lockdown!! Αυστρία 1933! Νύχτα των Κρυστάλλων σκεπάζει την Ευρώπη!

Ο Alexander Schallenberg ανακοίνωσε σε συνέντευξη τύπου το πρωί ότι η χώρα του η Αυστρία από τη Δευτέρα το πρωί μπαίνει σε ολικό lockdown για όλους για 20 μέρες και ότι από 1 Φλεβάρη θα ισχύει υποχρεωτικός εμβολιασμός για όλους…Τυχαίο ότι η γενέτειρα του Χίτλερ γίνεται η πρώτη ευρωπαϊκή χώρα που καθίσταται υποχρεωτικός ο πειραματικός εμβολιασμός;; Η Αυστρία γέννησε 2ο Χίτλερ…..Πολιτική υποτροπή εκτροπή. Οι χώρες με σκοτεινό παρελθόν έχουν πάντα αυξημένες πιθανότητες υποτροπής…Καγκελάριος ήταν κι ο Χίτλερ……..

Ιατρικά πειράματα, ευγονισμός, πειραματικά εμβόλια σε μειονότητες, γκέτο, υγειονομικά διαβατήρια όπως γενεαλογικά διαβατήρια, προπαγάνδα, λογοκρισία στα πρότυπα της καύσης βιβλίων από τους Ναζί. Τα σύγχρονα  autodafés αποκαλούνται fake news..

υποχρεωτικός καθολικός ο πειραματικός εμβολιασμός

Kαταστρατήγηση  βασικής αρχής του Κώδικα Νυρεμβέργης: «Η εθελοντική συναίνεση του ανθρώπου για να συμμετάσχει σε πείραμα ή δοκιμή είναι απολύτως απαραίτητη».

H πρακτική που είναι γνωστή στο χώρο των φαρμακοβιομηχανιών τώρα επισημοποιείται.Zoύμε απλά την κορύφωση με την κρατική συναίνεση πειραματισμού επί ανθρώπινων όντων παρά τη θέλησή τους..Oι Big Pharma δεν διακρίνονται για το Σαμαρειτισμό τους το γνωρίζουν όλοι κι όμως το αποσιωπούν. Μια ”αναμνηστική” δόση

Ο κώδικας της Νυρεμβέργης, που προστατεύει τους ανθρώπους από το να γίνουν πειραματόζωα άθελα τους, αγνοείται καθημερινά από τους επιστήμονες. Αυτή την παραδοχή κάνει στο περιοδικό NewScientist η Harriet A. Washington, δημοσιογράφος και συγγραφέας, βραβευμένη από την εθνική ένωση κριτικών βιβλίου το 2007 για το βιβλίο της Medical Apartheid, που εξιστορούσε πως εκμεταλλεύτηκε η Αμερική τους Αφροαμερικάνους για ιατρικά πειράματα, δίχως την συναίνεση τους.”

” Μία στις τρεις εταιρικές ιατρικές έρευνες διεξάγονται στο εξωτερικό, συνήθως σε μέρη που μπορούν να εξασφαλιστούν φθηνότερες συνθήκες για τις δοκιμές, πάνω σε ανθρώπους που ούτε φαντάζονται ότι οι ουσίες είναι πειραματικές.

Το 2011, η γνωστή φαρμακευτική εταιρία Pfizer, πλήρωσε 75 εκατ. ευρώ γιατί κατηγορήθηκε ότι το πειραματικό φάρμακο κατά της μηνιγγίτιδας που χορήγησε σε παιδιά στην Νιγηρία, προκάλεσε τραυματισμούς και θανάτους. Σαν μια άλλη Νυρεμβέργη, περίπου 65 χρόνια μετά, οι γονείς αυτών των παιδιών απαίτησαν δικαιοσύνη για τους ίδιους και τα παιδιά τους για πειράματα των φαρμακευτικών εταιριών που συμμετείχαν παρά την θέληση τους”

Το 1994, το τμήμα ιατρικής του πανεπιστημίου της Νότιας Καρολίνα στο Τσάρλεστον, κατηγορήθηκε για εγγραφή φτωχών εγχρώμων γυναικών σε έρευνα που αφορούσε την θεραπεία κατά των ναρκωτικών, χωρίς την εθελοντική τους συναίνεση. Το 1995, στο Λος Άντζελες, πειραματικό εμβόλιο κατά της ιλαράς δόθηκε σε παιδιά μειονοτήτων, μαύρων και ισπανόφωνων, χωρίς να το ξέρουν οι γονείς τους.

Την ίδια χρονιά στη Νέα Υόρκη, άνθρωποι των αρχών εξανάγκασαν αφροαμερικάνους να εγγράψουν τα παιδιά τους για συμμετοχή σε έρευνα που έψαχνε τη γενετική προδιάθεση στη βία, χωρίς τη συγκατάθεση τους. Επίσης το 2001, το ινστιτούτο Kennethy Krieger στη Βαλτιμόρη, καταδικάστηκε από το δικαστήριο του Μαίρυλαντ, για πίεση προς αφροαμερικάνικες οικογένειες να μετακομίσουν σε σπίτια μολυσμένα με μόλυβδο για να παρατηρήσουν τι επίδραση θα έχει στην υγεία τους. Αναφορικά με αυτή την υπόθεση, η απόφαση του δικαστηρίου ανατράπηκε μετά από λίγο καιρό.”

Στο νέο βιβλίο της Harriet Washinghton, «Φονικά Μονοπώλια», η συγγραφέας αναλύει πως το φαινόμενο αυτό δεν κάνει πλέον φυλετικές διακρίσεις. Από το 1980 και μετά, 20 αμερικάνικες μελέτες έχουν ξεπεράσει το «σκόπελο» της εθελοντικής συναίνεσης των συμμετεχόντων, δια μέσω απόλυτα νόμιμης οδού. Από το 1990 μέχρι το 2005, το υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ εξασφάλισε άδεια για να εμβολιάσει περίπου 9 εκατ. στρατιώτες με πειραματικά φάρμακα κατά του άνθρακα. Τα δικαιώματα των πολιτών παρακάμπτονται επίσης. Το 1996, ο αμερικάνικος νόμος άλλαξε έτσι ώστε να επιτρέπει την έρευνα σε τραυματίες, με το επιχείρημα ότι είναι αναίσθητοι και δεν μπορούν να δώσουν την συγκατάθεση τους.”

Η Κομισιόν για την βιοηθική έφτιαξε μια αναφορά (Moral Science) για την προστασία των ανθρώπων – «αντικείμενα» της ιατρικής έρευνας” που είναι σήμερα;;(typosthes.gr 28/01/2012 Τα ιατρικά πειράματα που συμμετείχαμε χωρίς να το ξέρουμε)

Τώρα το ξέρουμε ότι είναι πειραματικά και μας υποχρεώνουν να συμμετέχουμε!

VIDEO. Berlin 1933 : les nazis brûlent des livres, un prélude à la Shoah

Αυστρία 1933!

Kristallnacht, “Νύχτα των Κρυστάλλων” σκέπασε την Ευρώπη. Σαφάρι πογκρόμ κατά ανεμβολίαστων!!

ο κόσμος αντιστέκεται στις πόλεις της Ασυτρίας .και μια κυπριακή σημαία επικεφαλής …..στο Graz διαδήλωσαν 10.000

dimpenews.com