Ο Σερβετάλης αρνείται να μεταβληθεί σε Ρινόκερο! ”θα παραμείνω άνθρωπος! Όχι, δεν θα συνθηκολογήσω!…δεν θα γίνω σαν εσάς!”


Δημόσια απάντηση για τους λόγους που εγκατέλειψε την παράσταση Ρινόκερος, έδωσε πριν λίγο στο Instagram ο τέως πρωταγωνιστής της παραγωγής, Άρης Σερβετάλης.

O Άρης Σερβετάλης αρνείται να μεταβληθεί σε Ρινόκερο κι όπως ο πρωταγωνιστής του Ιονέσκο ουσιαστικά με την κίνηση του να μην μετέχει στην ομώνυμη παράσταση μόνο για εμβολιασμένους κραυγάζει: ”Ενάντια σ’ όλον τον κόσμο! Θα υπερασπίσω τον εαυτό μου ενάντια σ’ όλο τον κόσμο… δεν θα καθίσω με σταυρωμένα χέρια, θα πολεμήσω… Είμαι ο τελευταίος άνθρωπος… και μέχρι να ‘ρθει το τέλος θα παραμείνω άνθρωπος! Όχι, δεν θα συνθηκολογήσω!…ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΩ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΑΣ!

Aυτή είναι η επιστροφή στην κανονικότητα κατά Ιονέσκο. Οι δρόμοι σφύζουν από ζωή μόνο που πλέον κυκλοφορούν μόνο ρινόκεροι.

H δήλωση του πρωταγωνιστή πριν λίγο στο Instagram:

«Η απόφαση να αποχωρήσω από την θεατρική παράσταση Ρινόκερος πάρθηκε καθώς αδυνατώ να υποστηρίξω τον διαχωρισμό ανθρώπων που επιβάλλουν τα νέα μέτρα», γράφει ο ηθοποιός.

«Η παραγωγός εταιρεία και ο καλλιτεχνικός διευθυντής του θεάτρου Κιβωτός και σκηνοθέτης της παράστασης Γιάννης Κακλέας ήταν ενήμεροι για τις απόψεις μου. Από τον Ιούλιο και βλέποντας την πρόθεση της πολιτείας να απαγορεύσει την είσοδο σε μη εμβολιασμένους είτε με έμμεσο είτε με άμεσο τρόπο, τους ενημέρωσα πως δεν μπορώ να συμμετέχω σ’ αυτό το εγχείρημα κι ανακοίνωσα πως εάν τα θέατρα λειτουργήσουν στο μέλλον μόνο για εμβολιασμένους θα αποχωρήσω από την παράσταση.

Πρότεινα την αντικατάστασή μου κι έθεσα τον εαυτό μου στην διάθεσή τους ώστε να βοηθήσω στην ομαλή ένταξη νέου μέλους. (…) Αδυνατώ να μετέχω σε ένα «πιστοποιημένο» ντάνιασμα ανθρώπων. Κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός και έχει δημιουργηθεί από τον Θεό με την ελευθερία ακόμη και να τον αρνηθεί. Δεν είμαστε αγέλη. Είμαστε άνθρωποι που αγωνιζόμαστε να φανερώσουμε το πρόσωπό μας.»

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της LiFO, οι παραγωγοί της παράστασης αναζητούν νέο πρωταγωνιστεί, ώστε να συνεχιστούν οι παραστάσεις.

Όλες οι πολιτιστικές εκδηλώσεις πλέον απευθύνονται αποκλειστικά σε εμβολιασμένους.. θέατρα, σινεμά, μουσεία, μέγαρο μουσικής κλπ Ρατσισμός απόλυτος. Oι ανεμβολίαστοι αντιμετωπίζονται ως μαύροι….Υγειονομικό απαρτχάιντ.

Ο πολιτισμός πάντα ήταν στα χέρια μιας ελίτ η νομενκλατούρα πάντα ήταν αποκομμένη. Δεν προκαλεί καμιά εντύπωση που αποτελεί αποκλειστικό προνόμιο λίγων για μια ακόμη φορά. Όσοι συμμετέχουν ως φθηνοί συνεργάτες σε αυτές τις αντιδραστικές πρακτικές βαρβαρότητας στις γιορτές μίσους που καμιά σχέση δεν έχουν με πολιτισμό θα είναι υπόλογοι για πάντα στην Ιστορία!!!

Η υγειονομική καθαρότητα είναι η επιστροφή της φυλετικής καθαρότητας αλλιώς!

dimpenews.com