Λοιμωξιολόγος: Δόση εμβολίου ανά 4 μήνες!! Αδιέξοδο;;; Παραιτήθηκε ο Συντονιστής Εμβολιασμών του Λευκού Οίκου!!!

Η γιατρός Αιματολόγος στο Παρίσι η Dominique Jaulmes αναφέρει πως ”αυτός ο μαζικός «εμβολιασμός» χρησιμεύει μόνο στη μείωση της φυσικής άμυνας, στην παρεμπόδιση της μείωσης της μολυσματικότητας των παραλλαγών, η οποία είναι απαραίτητη για την εξαφάνιση των πανδημιών!”

Από την άλλη τείνει αυτού του τύπου ο εμβολιασμός να γίνει αδιέξοδος καθώς σήμερα στο BFMTV o Robert Debbag Λοιμωξιολόγος πρότεινε να ανατρέχουν σε δόση εμβολίου τ’ άτομα κάθε 4 μήνες αντί για 6 όπως ορίζεται ως τώρα…

Yπάρχει σαφώς διάσταση απόψεων στους κόλπους της Ιατρικής κι είναι επόμενο αυτή ν αποτυπώνεται και στο κοινωνικό σώμα.

Πέραν του Ατλαντικού υπάρχει μια κινητικότητα δηλωτική ανησυχίας έχει σχέση με το εμβολιακό αδιέξοδο; Ο Συντονιστής Εμβολιασμών του Μπάιντεν ο Αμερικανολιβανέζος Choucair φεύγει από τον Λευκό Οίκο αναφέρει το Bloomberg , παραιτείται.

(Bloomberg) — Ο συντονιστής εμβολιασμών του Λευκού Οίκου Bechara Choucair αποχωρεί από τη διοίκηση για να επιστρέψει στον ιδιωτικό τομέα, είπε σε μήνυμά του την Κυριακή στο Bloomberg News.

Η τελευταία μέρα του Choucair ήταν η Δευτέρα. Εντάχθηκε στην ομάδα του προέδρου Τζο Μπάιντεν κατά τη διάρκεια της μετάβασης πέρυσι και του ανατέθηκε η επιτάχυνση της εκκολαπτόμενης προσπάθειας εμβολιασμού κατά του Covid-19.

Ένας εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου δεν απάντησε αμέσως σε ένα email που ζητούσε σχόλιο την Κυριακή το βράδυ.

Aυτή η ηχηρή παραίτηση επέρχεται μετά την παραίτηση του Οικονομικού Διευθυντή της Pfizer, Frank D’Amelio .. για συνταξιοδοτικούς λόγους…..

dimpemews.com