Η Γερμανία επιβάλει πανεθνικό lockdown ανεμβολίαστων και υποστηρίζει καθολικό υποχρεωτικό εμβολιασμό. Άνοιξε και πάλι τα γκέτο..

Η Γερμανία επιβάλει πανεθνικό lockdown ανεμβολίαστων και υποστηρίζει καθολικό υποχρεωτικό εμβολιασμό….Επιστροφή στον τόπο του εγκλήματος. Η νέα Αρία φυλή οι εμβολιασμένοι… Νέο δόγμα η υγειονομική καθαρότητα.. Απολυμαίνουν τον κόσμο από τα μιάσματα για μια ακόμη φορά …..Aναβίωση ναζισμού κι επίσημα, τεράστιες οι ευθύνες όλων και του καθένα μας ξεχωριστά……. Αντί κίτρινου άστρου QR…Στρατόπεδα συγκέντρωσης ανεμβολίαστων στη Γερμνανία…

Η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ δήλωσε την Πέμπτη ότι τα άτομα που δεν έχουν εμβολιαστεί θα αποκλειστούν από καταστήματα μη ζωτικής σημασίας, πολιτιστικούς και ψυχαγωγικούς χώρους και ευκτήριους οίκους και το κοινοβούλιο θα εξετάσει το γενικό υποχρεωτικό εμβολιασμό, ως μέρος μιας προσπάθειας για τον περιορισμό των λοιμώξεων αναφέρει το AP.«Η κατάσταση είναι ότι η χώρα μας είναι σοβαρή», είπε η Μέρκελ σε δημοσιογράφους στο Βερολίνο, αποκαλώντας το μέτρο «πράξη εθνικής αλληλεγγύης».

Μιλάνε για του έθνους ξανά την τιμή
Άννα μην κλαις,
.. Μπ Μπ.

Μιλάνε για νίκες που το μέλλον θα φέρει (στον πόλεμο κατά του κορωνοιού)

Μπ Μπ.

Η Μέρκελ είπε επίσης ότι το κοινοβούλιο θα συζητήσει τη δυνατότητα επιβολής γενικού υποχρεωτικού εμβολιασμού που θα τεθεί σε ισχύ από τον Φεβρουάριο. Ο υπουργός Οικονομικών Όλαφ Σολτς, ο οποίος αναμένεται να εκλεγεί καγκελάριος από έναν κεντροαριστερό συνασπισμό την επόμενη εβδομάδα, δήλωσε την Τρίτη ότι υποστηρίζει γενικό υποχρεωτικό εμβολιασμό, αλλά προτιμά να επιτρέπεται στους βουλευτές να ψηφίσουν κατά συνείδηση ​​και όχι με κομματικές γραμμές για το θέμα. Οι βουλευτές να πράξουν κατά συνείδηση οι πολίτες δεν θα έχουν δικαίωμα να πράξουν κατά συνείδηση.

Image
Image
Image

Οι πρώτες αντιδράσεις στο διαδίκτυο όπως οι πιο πάνω είναι ενδεικτικές.

Eιδικότερα η Γερμανία αποφάσισε να επιβάλει δραστικούς περιορισμούς σε ανεμβολίαστους κατά του Covid-19, συμπεριλαμβανομένου lockdown ( αναφέρει η αγγλική expres, της αδυναμίας πρόσβασης σε καταστήματα μη ζωτικής σημασίας, εστιατόρια ή ακόμα και χώρους πολιτισμού κι αναψυχής αλλά και σε χώρους λατρείας ( κι μάλιστα σε περίοδο Χριστουγέννων) ανακοίνωσε η Άνγκελα του Σκότους Μέρκελ στις 2 Δεκεμβρίου. Τα νέα αυτά μέτρα ελήφθησαν μετά από συνάντηση της απερχόμενης Καγκελαρίου, του διαδόχου της Όλαφ Σολτς και των ηγετών των 16 περιφερειών της χώρας. Επιβεβαίωσαν επίσης ότι ένα σχέδιο νόμου για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό, το οποίο υποστηρίζει ο Όλαφ Σολτς, θα υποβληθεί στο κοινοβούλιο για να τεθεί σε ισχύ τον Φεβρουάριο ή τον Μάρτιο.

Στενάζουν τα Καλάβρυτα , βροντάει ο Χορτιάτης…………

Η Νύχτα των Βρικολάκων! Πάγωσε η Ευρώπη.. Βγήκε ο Γερμανικός στρατός, στρατός φρικαλεοτήτων.Ο ξερός ήχος της γκεσταπίτικης μπότας ξαναήχησε. Η Ευρώπη εκ νέου υπό γερμανικές δάδες και πυρσούς. Τα χιτλερικά κράνη υψώθηκαν ν’ αποχαιρετήσουν την Καγκελάριο που όρισε ως εχθρό τους αντιφρονούντες!! ΒΙΝΤΕΟ

dimpenews.com