Από τον υποχρεωτικό εμβολιασμό…… στον υποχρεωτικό βομβαρδισμό! Το Ισραήλ βομβάρδισε το λιμάνι της Λατάκια στη Συρία!! Το Ισραήλ βομβάρδισε τη Μεσόγειο!!! ΒΙΝΤΕΟ Λάθος πληροφορία είχε το Ισραήλ περίμενε να βρει όπλα και να κάνει το Big Bang που έγινε στο λιμάνι της Βηρυτού! Λιμάνι Βηρυτού, Λιμάνι Λατάκια ποιός χτυπάει τα λιμάνια της Μεσογείου; 

To αθώο Ισραήλ το αδικημένο Ισραήλ ο περιούσιος του παγκόσμιου κατεστημένου Ισραήλ βομβάρδισε τη Μεσόγειο. Βομβάρδισε μέσα στη νύχτα το λιμάνι της Λαοδίκειας της συριακής Λατάκεια. Τα αντιαεροπορικά ενεργοποιήθηκαν. Μια πυρκαγιά προκλήθηκε στο λιμάνι. Δυνατοί ήχοι από εκρήξεις συγκλόνισαν την πόλη….

To SANA αναφέρει ότι το Ισραήλ πραγματοποίησε αεροπορικές επιδρομές στο «λιμάνι εμπορευματοκιβωτίων» της Λαττάκια στις 01:23 [τοπική ώρα], ισχυρίζεται ότι ορισμένα από τα «εμπορικά κοντέινερ» πήραν φωτιά λόγω των επιθέσεων και προσθέτει ότι «δεν υπήρξαν θύματα»Η επίθεση έπληξε την περιφέρεια του λιμανιού.

Το SANA επικαλούμενο συριακή στρατιωτική πηγή: Περίπου στη 1:23 π.μ. σήμερα, το Ισραήλ πραγματοποίησε αεροπορική επίθεση με αρκετούς πυραύλους από την κατεύθυνση της Μεσογείου, νοτιοδυτικά της Λατάκια, στοχεύοντας το χώρο εμπορευματοκιβωτίων στο εμπορικό λιμάνι της Λατάκια.

Σύμφωνα με άλλη πηγή ισραηλινά μαχητικά εκτόξευσαν 2 πυραύλους από εναέριο Λιβάνου κατά Λατάκια.

Peut être une image de feu et plein air
Peut être une image de feu et plein air
Peut être une image de ciel

Το Ισραήλ το παγκόσμιο πρότυπο Δημόσιας Υγείας το Ισραήλ η χώρα μοντέλο το πάντα θυματοποιημένο έναντι όλων Ισραήλ βομβάρδισε τη Μεσόγειο…με βόμβες όχι με εμβόλια ανθρωπιστικά αλλά με βόμβες…ένας ακόμη ανθρωπιστικός βομβαρδισμός.

Image

Έντονη φημολογία τις τελευταίες μέρες στη Συρία ότι περιμένουν να ξεσπάσει πόλεμος με Ισραήλ…..

Από τον υποχρεωτικό εμβολιασμό ………..στον υποχρεωτικό βομβαρδισμό! Οι Σύροι υποβάλλονται σε υποχρεωτικό βομβαρδισμό και άλλοι σε υποχρεωτικό πειραματικό εμβολιασμό…..!!!

Μην μας πουν οι Ισραηλινοί ότι αυτός ο βομβαρδισμός εμπορικού λιμένα υπαγορεύθηκε από τον Π.Ο.Υ γιατί θα τρελαθούμε εντελώς. Μήπως τους τον υπαγόρευσε ή τον δικαιολογεί ο ΟΗΕ ούτε αυτό μπορούν να ισχυριστούν.

Και λίγη σημειολογία. ήταν 6 Δεκέμβρη 2017 όταν οι ΗΠΑ αναγνωρίζουν την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ παραβιάζοντας το Διεθνές Δίκαιο και αποφάσεις του ΟΗΕ ..

Λάθος πληροφορία είχε το Ισραήλ περίμενε να βρει όπλα και να κάνει το Big Bang που έγινε στο λιμάνι της Βηρυτού! Λιμάνι Βηρυτού, Λιμάνι Λατάκια ποιός χτυπάει τα λιμάνια της Μεσογείου;

Peut être une image de plein air
Peut être une image de plein air
Aucune description de photo disponible.

Aντ αυτού έπληξαν κοντέινερ με εμπορικά είδη ρουχισμό, είδη πρώτης ανάγκης όπως καφέ πατατάκια και γενικά τρόφιμα κλπ που ο συριακός λαός έχει τόσο ανάγκη λόγω εμπάργκο

Το ότι δεν ήταν όπλα από το ”βαπόρι από την Περσία” αποδεικνύεται από το περιορισμένο και την μικροκλίμακας έκρηξης και πυρκαγιά αλλά και το περιεχόμενο που ξεχύθηκε στο έδαφος. Επιζήτησαν ένα θεαματικό χτύπημα.. άνθρακες ο θησαυρός. Δεν είναι λίγες οι μαρτυρίες από αυτόπτες μάρτυρες όσο και η εμπεδωμένη πεποίθηση στο λαό Λιβάνου ότι ισραηλινά μαχητικά είχαν βομβαρδίσει το λιμάνι της πρωτεύουσας της χώρας του Κέδρου..Οι συνειρμοί μετά από αυτή την στοχευμένη επίθεση είναι πλέον αυτονόητοι. Προφανώς λύθηκε το μυστήριο….

Aucune description de photo disponible.

Aucune description de photo disponible.

Mαρτυρία αυτόπτη μάρτυρα C.a για χτύπημα στη Λατάκια:

”ήταν λίγο μετά τις 1h τα ξημερώματα ο θόρυβος ήταν τόσο δυνατός που μας έκανε να πεταχτούμε από τα κρεβάτια μας σαν τρελοί θεωρούσαμε ότι έγινε σεισμός αλλά όχι ”..και κατηγορεί τους Ισραηλινούς ότι χτύπησαν.

dimpenews.com