Σύγχυση με αντιφατικές δηλώσεις: Δ Σ BioNTech ο Ουγκούρ Σαχίν θα χρειαστεί νέο εμβόλιο 3 δόσεων για Όμικρον. Μελέτη και ΔΣ της Pfizer: οι 2 δόσεις +1 αναμνηστική εξουδετερώνει την Όμικρον.Τότε προς τι το νέο εμβόλιο; Υποσχέθηκαν μονοδοσικά ή δυδοσικά εμβόλια και τώρα θέλουν 3 ή 4 δόσεις συν 3 για Ο! 7 Δόσεις………κι έπεται συνέχεια.ΒΙΝΤΕΟ

Σύγχυση με αντιφατικές δηλώσεις: Δ Σ BioNTech ο Ουγκούρ Σαχίν θα χρειαστεί νέο εμβόλιο 3 δόσεων για Όμικρον. Μελέτη και ΔΣ της Pfizer: οι 2 δόσεις +1 αναμνηστική εξουδετερώνει την Όμικρον.Τότε προς τι το νέο εμβόλιο; Υποσχέθηκαν αντιμέτωπιση με μονοδοσικά ή δυδοσικά εμβόλια και τώρα θέλουν 3 ή 4 δόσεις συν 3 αναμνηστικές για Ο! 7 Δόσεις………κι έπεται συνέχεια. Αξιοπιστία;;

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της BioNTech ο Ουγκούρ Σαχίν: Το δυνητικά επερχόμενο εμβόλιο για την παραλλαγή Omicron “θα πρέπει να είναι ένα εμβόλιο 3 δόσεων”.

Για τους εμβολιασμένους: 2 + 1 αναμνηστική. Στη συνέχεια, 3 ακόμη δόσεις για την Omicron.
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της BioNTech συνιστά να λάβετε τώρα την τρίτη αναμνηστική δόση του τρέχοντος εμβολίου αντί να περιμένετε τις νέες δόσεις για την παραλλαγή Omicron.
Οι δόσεις πολλαπλασιάζονται όπως και η φαρμακοεξάρτηση. 3 συν 3 δόσεις σε 2 χρόνια στην καλύτερη αν δεν έχει προηγηθεί και η 4η γιατί χώρες σαν την Αγγλία και Ισραήλ ήδη την χορηγούν σε ομάδες υψηλού κινδύνου οπότε πάμε σε 4+3. Ανατρέπεται το σενάριο των δόσεων εμβολιασμού για μια ακόμη φορά. 7 δόσεις σε 2 χρόνια όταν υποσχέθηκαν μονοδοσικά ή και δυδοσικά στη χειρότερη εμβόλια. Ανατρέπεται και το σενάριο που ήθελε 3+1 ετήσια αναμνηστική πάμε στο 3+3 ισόποσες δόσεις ανά έτος. Τις νέες 3 δόσεις τις δικαιολογούν με την Όμικρον είναι όντως έτσι ή έχουν εθίσει τον οργανισμό τον έχουν πλέον σε διαδικασία φαρμακοεξάρτησης και δεν θα ανταπεξέλθει ούτως ή άλλως αν δεν συνεχίσει το σερί;;

ήξεραν εξ αρχής ότι έχουν να κάνουν με έναν ιό πολυμεταλλάξιμο που δεν αντιμετωπίζεται με μονοκλωνικά εμβόλια σαν αυτά. Κι ακόμη ότι το εμβόλιο κυνηγά μια χίμαιρα άλλοι ειδήμονες που πρότειναν θεραπείες ως πιο ενδεδειγμένη αντιμετώπιση καταπνίγηκαν από διώξεις λογοκρισία τεχνητή ανυποληψία κλπ.

Είναι εμβόλιο αυτό που δεν εμποδίζει μόλυνση και μετάδοση που χρήζει σερί δόσεων κάθε τρεις και λίγο ή όντως είναι γονιδιακή θεραπεία όπως λένε Καθηγητές Λοιμωξιολόγοι Επιδημιολόγοι και Γενετιστές;;

Οι απόψεις διίστανται στην παγκόσμια επιστημονική κοινότητα όσο κι αν αποσιωπούν την άλλην άποψη. Όπως και να έχει το σημείο τριβής είναι άλλο η υποχρεωτικότητα ή ο καταναγκασμός στην ιατρική πράξη. Πρέπει να υπάρχει ελεύθερη επιλογή κι ο καθένας ας αναλάβει τις ευθύνες του.

Κι ενώ αυτά δηλώνει ο Διευθύνων Σύμβουλος της BioNTech σύμφωνα με την capital.gr άλλα ανακοινώνονται από Pfizer Inc./ BioNTech SE καθώς σύμφωνα με τα αποτελέσματα τους σε μια “αρχική εργαστηριακή μελέτη” έδειξαν πως το εμβόλιο τους κατά της COVID-19 εξουδετερώνει τη μετάλλαξη όμικρον του κορονοϊού μετά από τρεις δόσεις ή τις δύο δόσεις και την ενισχυτική, όπως μεταδίδουν ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία.Αν και οι δύο δόσεις του εμβολίου συνεχίζουν να προσφέρουν προστασία κατά σοβαρής νόσησης από το στέλεχος όμικρον, είναι ξεκάθαρο, από τα προκαταρκτικά αυτά στοιχεία, ότι η προστασία βελτιώνεται με τρίτη δόση του εμβολίου”, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Pfizer, Άλπερτ Μπουρλά.

Άλλα λέει ο Ουγκούρ Σαχίν άλλα η μελέτη κι ο Αλβέρτος Μπουρλά. Υπάρχουν κενά και αντιφάσεις στις διασταυρούμενες δηλώσεις. H μελέτη και ο Μπουρλά λένε ότι οι 3 υπάρχουσες δόσεις εξουδετερώνουν την όμικρον ο Ουγκούρ Σαχίν λέει η Όμικρον θα χρειαστεί νέο εμβόλιο 3 δόσεων για ν’ αντιμετωπιστεί. Μύλος κυκεώνας. Ποια η αξιοπιστία τους;; O κόσμος που φοβάται να υποβληθεί και στην 1η δόση θα δεχθεί να υποβληθεί σε 7 κάπου είναι 4+3..;

Το πλάσμα αίματος από ανθρώπους που έχουν λάβει δύο δόσεις του εμβολίου είχε 25πλασια μείωση στα επίπεδα των αντισωμάτων εξουδετέρωσης κατά της όμικρον, σε σύγκριση με το αρχικό στέλεχος του ιού, όπως ανακοίνωσαν οι δύο εταιρείες. Η ενισχυτική δόση με το εμβόλιο αυξάνει τα αντισώματα, προσφέροντας παρόμοια επίπεδα προστασίας όπως με τις δύο δόσεις στο αρχικό στέλεχος του ιού και άλλες παραλλαγές.

“Αν και οι δύο δόσεις του εμβολίου συνεχίζουν να προσφέρουν προστασία κατά σοβαρής νόσησης από το στέλεχος όμικρον, είναι ξεκάθαρο, από τα προκαταρκτικά αυτά στοιχεία, ότι η προστασία βελτιώνεται με τρίτη δόση του εμβολίου”, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Pfizer, Άλπερτ Μπουρλά.

“Το να διασφαλιστεί όσο το δυνατόν περισσότεροι άνθρωποι είναι πλήρως εμβολιασμένοι με τις δύο πρώτες δόσεις και την ενισχυτική παραμένει ο καλύτερος τρόπος δράσης για να αποτραπεί η μετάδοση της COVID-19”, πρόσθεσε.

Οι δύο εταιρείες εκτίμησαν παράλληλα ότι θα είναι σε θέση να έχουν έτοιμη για παράδοση μια έκδοση του εμβολίου τους για τη μετάλλαξη όμικρον μέχρι τον Μάρτιο του 2022. Το σχέδιο για την παραγωγή 4 δισ. δόσεων του εμβολίου Comirnaty το 2022 δεν αναμένεται να αλλάξει ακόμα και αν προκύψει η ανάγκη για ένα προσαρμοσμένο εμβόλιο, πρόσθεσαν.

Τα συμπεράσματα επιβεβαιώνουν σε γενικές γραμμές την προκαταρκτική μελέτη του Africa Health Research Institute στη Νότια Αφρική. Οι ερευνητές του Ινστιτούτο ανακοίνωσαν χθες ότι η όμικρον μπορεί να διαφεύγει μερικώς από την προστασία που προσφέρουν οι δύο δόσεις του εμβολίου των Pfizer – BioNTech, προσθέτοντας ότι μια τρίτη δόση είναι πιθανό να συμβάλει στην αντιμετώπιση του ιδιαίτερα μεταλλαγμένου στελέχους όμικρον.

Μιλούσαν σήμερα και διαφήμιζαν το νέο προϊόν ως καλή είδηση. Ποια είναι η καλή είδηση ότι το 3+1 το κάνουν 3+3 και υπάρχουν κι άλλοι που ξέρουν στοιχειώδη πρακτική αριθμητική που τελείωσαν το δημοτικό όπως εγώ ..

Ενώ ανοιχτό το ενδεχόμενο και για 4+3=7 αφού μετά την Αγγλία και το Ισραήλ τώρα και η Γαλλία κάνει λόγο για 4η δόση πριν το +3 της όμικρον.” Μια 4η δόση θα μπορούσε να είναι απαραίτητη σε μια δεδομένη στιγμή “, ανακοίνωσε ο Πρόεδρος ου Επιστημονικού Συμβουλίου Γαλλίας ο François Delfraissy. (Public Sénat)

Ποια είναι ακριβώς η επιτυχία του εμβολίου; π.χ σήμερα η Γαλλία κατέγραψε πάνω από 61.000 ημερήσια κρούσματα COVID-19 σε 24h που είχε από το Νοέμβρη του 2020 προεμβολιακά να πιάσει τέτοιο νούμερο. Τα νοσοκομεία στο κόκκινο σε κορεσμό με εμβολιασμένους περί το 80%..

dimpenews.com