Πρόεδρος Ν Αφρικής: ”κανείς δεν θα υποχρεωθεί να εμβολιαστεί. Κανείς δεν θα υποστεί διακρίσεις γιατί εμβολιάστηκε.” Χειρότερα κι από τις αποικίες.ΜΠΑΝΑΝΙΑ!!! ΕΛ ΝΤΟΡΑΝΤΟ του mRNA! BINTEO

Πρόεδρος Ν Αφρικής o Cyril Maraphosa σε διάγγελμα του στο έθνος του: ”κανείς δεν θα υποχρεωθεί να εμβολιαστεί. Κανείς δεν θα υποστεί διακρίσεις γιατί εμβολιάστηκε.” Χειρότερα κι από τις αποικίες.

ΜΠΑΝΑΝΙΑ!!! ΕΛ ΝΤΟΡΑΝΤΟ του mRNA!

Αντίθετα η Ελλάδα πρωταγωνιστεί στον παγκόσμιο σκληρό πυρήνα του υποχρεωτικού εμβολιασμού και του υγειονομικού απαρτχάιντ γκετοποίησης ανεμβολίαστων με mRNA. Εξελίσσεται σε Παγκόσμια πρωταθλήτρια νεκρών αναλογικά με πληθυσμό της σχεδόν 20.000 ενώ έχει φτάσει το εμβολιακό πλαφόν του 70% που οριοθέτησαν ως τείχος προστασίας. Με περί του 100 νεκρούς ημερησίως όσους και η Ινδία που έχει 150 νεκρούς την ημέρα ενώ έχει 1 δις πληθυσμό. Αλλά η Ινδία σε πολλά κρατίδια αποποιήθηκε μαζικό εμβολιασμό και χρησιμοποίησε θεραπεία την ιβερμεκτίνη εκεί οι θάνατοι είναι μηδενικοί σύμφωνα με καθηγητή Λοιμωξιολογίας Κριστιάν Περρόν.

Επίσης η Κίνα με 2 δις πληθυσμό έχει σχεδόν μηδενικούς θανάτους έχει λήξει την επιδημία εδώ και καιρό με το κινέζικο εμβόλιο το μόνο κανονικό εμβόλιο με την κλασική έννοια του όρου. Εμβόλιο που η Ελλάδα λόγω ΕΕ μονοπωλίων στέρησε από πληθυσμό της.

Υπάρχουν τεράστιες πολιτικές ευθύνες κατά την αποτίμηση!!!

Με 5πλασιους θανάτους συνολικά από την Κίνα η Ελλάδα απέτυχε παταγωδώς στην διαχείριση κρίσης κι απέκλεισε το κινέζικο εμβόλιο το μόνο κανονικό εμβόλιο

dimpenews.com