Στο Ισραήλ χρήση παρακολούθησης GPS για θετικούς στην Omicron! Σε παλαιότερη ανάρτησή ο νυν Πρωθυπουργός του Ισραήλ ανακοίνωνε παγκόσμια πρεμιέρα εφαρμογής προηγμένης τεχνολογίας που θα διασταυρώνει ανά πάσα στιγμή ατομικά δεδομένα GPS με τεστ Covid19 και θα κατηγοριοποιεί τους πολίτες σε 10βαθμη κλίμακα επικινδυνότητας! Ψηφιακή Πανεπιτήρηση.Με μπρασελέ οι εμβολιασμένοι στα εμπορικά κέντρα. ΒΙΝΤΕΟ

Το Ισραήλ οδεύει ολοταχώς σε ψηφιακό ολοκληρωτισμό καθώς υιοθέτησε πρόσφατα το πρόγραμμα παρακολούθησης Shin Bet για όσους βρέθηκαν θετικοί στο νέο στέλεχος του κορωνοϊού. Ενέκρινε την επείγουσα χρήση παρακολούθησης GPS για όσους έχουν βρεθεί θετικοί στην παραλλαγή Omicron του Covid-19, ανέφερε σε ανακοίνωσή του το Γραφείο του Πρωθυπουργού αναφέρει το .i24news.tv.

Στο Israel, η MSM δημοσίευσε ότι η GVT σχεδιάζει να δώσει ένα βραχιόλι/μπρασελέ στους εμβολιασμένους στην είσοδο των εμπορικών κέντρων – για να τους επιτρέψει την πρόσβαση σε καταστήματα που απαγορεύονται σε ανεμβολίαστους!! Με μπρασελέ σαν κρατούμενοι.

Ενώ πληροφορίες θέλουν και στο Μόναχο στη Γερμανία αντίστοιχο μπρασελέ με νούμερο να φέρουν οι ανεμβολίαστοι στην εργασία τους.

Στη Σουηδία το υγειονομικό πάσο είναι συνδεδεμένο με την ψηφιακή ταυτότητα των ανθρώπων.

Image

Σε παλαιότερη ανάρτησή του ( πριν κάποιους μήνες και πριν προκύψει Πρωθυπουργός ενώ ήταν υπουργός) ο νυν Πρωθυπουργός του Ισραήλ ανακοίνωνε παγκόσμια πρεμιέρα εφαρμογής προηγμένης τεχνολογίας που θα διασταυρώνει ανά πάσα στιγμή ατομικά δεδομένα GPS με τεστ Covid19 και θα κατηγοριοποιεί τους πολίτες σε 10βαθμη κλίμακα επικινδυνότητας! Ψηφιακή Πανεπιτήρηση. Aπόλυτος κοινωνικός έλεγχος. Αυτό το σύστημα οραματίζεται για την κοινωνία. Αυτά έλεγε όταν ήταν Υπουργός του Νετανιάχου. Λέει ότι το έθεσαν σε εφαρμογή.

Ψηφιακή Πανεπιτήρηση. Παροξυστικό Πανοπτικόν. Η πανδημία μετατρέπεται σε υπερσύστημα ελέγχου πληθυσμού με πρόσχημα τη υγειονομική ασφάλεια. Ο τεχνολογικός μεσσιανισμός στην κορύφωσή του. Ο Πρωθυπουργός του Ισραήλ Naftali Bennett έλεγε τότε: « έχω μια δραματική ανακοίνωση. Ολοκληρώσαμε την ανάπτυξη ενός προηγμένου συστήματος επιτήρησης. Κάθε Ισραηλινός πολίτης ανά πάσα στιγμή θα δέχεται ένα σκορ από 1 έως 10 που αντιπροσωπεύει την πιθανότητα μόλυνσης του ατόμου. Eπικοινωνούμε τα αποτελέσματα του test σας Covid με τα δεδομένα σας …Και θα γνωρίζουμε για παράδειγμα ότι το σκορ σας είναι 6 αλλά την επομένη πηγαίνετε σ ένα μαγαζί και μολύνετε κόσμο επομένως σήμερα είστε στο 9 και θα σας στείλουμε ένα covid test. Αυτό ο σύστημα δεν υπάρχει πουθενά μέσα στον κόσμο ( σσ δεν υπάρχει όχι γιατί ένας κόσμος δεν έχει την αντίστοιχη εφαρμογή αλλά γιατί η ανθρωπότητα αρνείται να μετατραπεί σε ψηφιακή Κόλαση σε ηλεκτρονικό ολοκληρωτικό στρατόπεδο συγκέντρωσης). Για να λανσάρουμε αυτό το σύστημα χρειαζόμαστε μια έγκριση από Γενικό Εισαγγελέα ..”

Το Ισραήλ οδεύει ολοταχώς σε ψηφιακό ολοκληρωτισμό καθώς υιοθέτησε πρόσφατα το πρόγραμμα παρακολούθησης Shin Bet για όσους βρέθηκαν θετικοί στο νέο στέλεχος του κορωνοϊού. Ενέκρινε την επείγουσα χρήση παρακολούθησης GPS για όσους έχουν βρεθεί θετικοί στην παραλλαγή Omicron του Covid-19, ανέφερε σε ανακοίνωσή του το Γραφείο του Πρωθυπουργού αναφέρει το .i24news.tv.

Ένα ακόμη ”πρωτοποριακό” μέτρο από το Ισραήλ

Το Ισραήλ ενέκρινε την επείγουσα χρήση παρακολούθησης GPS για όσους έχουν βρεθεί θετικοί στην παραλλαγή Omicron του Covid-19

Στο Israel, η MSM δημοσίευσε ότι η GVT σχεδιάζει να δώσει ένα βραχιόλι/μπρασελέ στους εμβολιασμένους στην είσοδο των εμπορικών κέντρων – για να τους επιτρέψει την πρόσβαση σε καταστήματα που απαγορεύονται σε ανεμβολίαστους!!

Το Ισραήλ είχε ανακοινώσει δια του τότε υπουργού και νυν Πρωθυπουργού του ότι κάθε ”Ισραηλινός πολίτης ανά πάσα στιγμή θα δέχεται ένα σκορ από 1 έως 10 που αντιπροσωπεύει την πιθανότητα μόλυνσης του ατόμου. Eπικοινωνούμε τα αποτελέσματα του test σας Covid με τα δεδομένα σας …Και θα γνωρίζουμε για παράδειγμα ότι το σκορ σας είναι 6 αλλά την επομένη πηγαίνετε σ ένα μαγαζί και μολύνετε κόσμο επομένως σήμερα είστε στο 9 και θα σας στείλουμε ένα covid test.”

Το Ισραήλ ήταν η χώρα που πρώτη έκλεινε τα σύνορά της

Το Ισραήλ ήταν η πρώτη χώρα που προχωρούσε σε lockdown.

Το Ισραήλ ήταν η πρώτη χώρα που ανακοίνωνε την απαρχή ενός κύματος ως το 5 κλπ

Το Ισραήλ ήταν η πρώτη χώρα που επέβαλε υγειονομικό απαρτχάιντ γκετοποίηση πληθυσμών επιβάλλοντας διακρίσεις πολιτών με βάση υγειονομικό τους στάτους με ηλεκτρονική εφαρμογή μωβ οι ανεμβολίαστοι πράσινοι οι εμβολιασμένοι που αυτό το στάτους αντιστοιχούσε σε προνόμια και απώλεια κοινωνικών κι ατοιμικών δικαιωμάτων αντίστοιχα.

Το Ισραήλ ήταν η χώρα που έγινε κατ’ ομολογία του τότε πρωθυπουργού Νετανιάχου και του Διευθύνοντα Συμβούλου της Pfizer Μπουρλά το παγκόσμιο εργαστήρι για το εμβόλιο.

Το Ισραήλ είναι η χώρα που όσο καμιά άλλη υποστήριξε τον αδιέξοδο μαζικό πανεμβολιασμό υποσχόμενη μάνα εξ ουρανού κι από τα υποσχόμενα μονοδοσικά εμβόλια φτάσαμε στις 4 δόσεις σε 12μηνο ανακοίνωση Μπουρλά συν 3 για όμικρον ανακοίνωση Διευθύνοντα Συμβούλου της  Biontech Ουγκούρ Σαχίν δηλ. στις 7 δόσεις κι έπεται συνέχειαΟ Υποδιευθυντής του μεγαλύτερου νοσοκομείου του Ισραήλ: θα χρειαστεί πάρουμε περισσότερες ενισχυτικές δόσεις την 4η, την 5η, την 6η και την 7η!!!

Μια ασήμαντη λεπτομέρεια από το Ισραήλ μας ήρθαν τα πρώτα κρούσματα covid19 στην Ελλάδα μέσω προσκυνητών στους Αγίους Τόπους…

Mια δεύτερη ήσσονος επίσης σημασίας η Ελλάδα έχει υπογράψει σημαντικότατες συμφωνίες όπως κι η Κύπρος σε επίπεδο ψηφιακής πολιτικής κι ασφάλειας…

Η Ελλάδα ακολουθεί πιστά και με απόλυτη αφοσίωση το ισραηλινό μοντέλο, οπότε …

dimpenews.com