Και οι εμβολιασμένοι πεθαίνουν από covid19. Ελλάδα: νεκρός πλήρως εμβολιασμένος καθηγητής στην Πάτρα, 35χρονος λίγες μέρες μετά την α’ δόση στις Σέρρες και 36χρονος από την Πιερία που είχε εμβολιαστεί με Johnson & Johnson!

Και οι εμβολιασμένοι πεθαίνουν από covid19.Ελλάδα νεκρός πλήρως εμβολιασμένος καθηγητής στην Πάτρα, 35χρονος λίγες μέρες μετά την πρώτη δόση στις Σέρρες και 36χρονος από την Πιερία που είχε εμβολιαστεί με Johnson & Johnson σύμφωνα με το sputniknews.gr.

Συγκλονισμένες οι τοπικές κοινωνίες σε Πάτρα και Σέρρες μετά τους αιφνίδιους θανάτους δύο εμβολιασμένων ανθρώπων από την COVID-19.
Διπλή τραγωδία σε Πάτρα και Σέρρες καθώς άνθρωποι που εμβολιάστηκαν μερικώς ή πλήρως έχασαν τις ζωές τους από τον κορονοϊό.
Στην Πάτρα, ένας 53χρονος καθηγητής φυσικής που είχε κάνει και τις δύο δόσεις του εμβολίου «έχασε» τη μάχη με τον κορονοϊό.
Σύμφωνα με το STAR, ο άνδρας είχε χρόνιο άσθμα και πήγε αμέσως στο νοσοκομείο μόλις ένιωσε τα πρώτα συμπτώματα της νόσου αν και πλήρως εμβολιασμένος.Ο 53χρονος νοσηλευόταν έναν μήνα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου και τις τελευταίες δύο εβδομάδες ήταν διασωληνωμένος στη ΜΕΘ, όμως άφησε την τελευταία του πνοή, ηττημένος από τη φονική νόσο.
Ταυτόχρονα, ένας 35χρονος και πατέρας ενός παιδιού στις Σέρρες πέθανε από κορονοϊό, λίγες ημέρες μετά τον εμβολιασμό του με την πρώτη δόση.
Το Σάββατο έκανε την πρώτη δόση, την Τετάρτη ανέβασε πυρετό και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύτηκε για τρεις μέρες.
Μετά μεταφέρθηκε στη Θεσσαλονίκη, όπου και διασωληνώθηκε και «έσβησε» μετά από τέσσερις ημέρες, ενώ τραγικό είναι το γεγονός πως ο πατέρας του 35χρονου νοσηλεύεται και εκείνος με κορονοϊό και δεν ξέρει για την απώλεια του γιου του.

Νεκρός 36χρονος από την Πιερία χωρίς υποκείμενα νοσήματα – Είχε εμβολιαστεί με Johnson & Johnson

Ψυχρολουσία στην Πιερία από τον ξαφνικό χαμό ενός 36χρονου που εμβολιάστηκε με J&J. Από κορονοϊό «χάθηκε» και ο πατέρας του – Μάχη στη ΜΕΘ δίνει η μητέρα του.
Σοκ στην Πιερία από τον αιφνίδιο θάνατο ενός νεαρού άνδρα που είχε εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού. Ο λόγος για έναν 36χρονο πατέρα που δεν είχε υποκείμενα νοσήματα και τον Ιούνιο είχε εμβολιαστεί με το μονοδοσικό σκεύασμα της Johnson & Johnson.
Σύμφωνα με το STAR, ο άτυχος άνδρας έδωσε για 40 ημέρες μάχη στην εντατική για να κρατηθεί στη ζωή, όμως τελικά άφησε την τελευταία του πνοή.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο πατέρας του άτυχου άνδρα πέθανε επίσης από κορονοϊό, ενώ διασωληνωμένη στο νοσοκομείο νοσηλεύεται η μητέρα του.

Συλλυπητήρια στους οικείους τους…..και σε όλα τα θύματα αυτής της περιόδου.

dimpenews.com