Ημικατάρρευση σκάνδαλο του Γερμανού Υπουργού Υγείας κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου! Nαρκοληψία μετά από δόση; ΒΙΝΤΕΟ

Ημικατάρρευση σκάνδαλο του Γερμανού Υπουργού Υγείας Karl Lauterbach κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου. Έδειχνε μια ατονία ξαφνικά έμεινε κυριολεκτικά.. Διπλώθηκε εμφανίζοντας υπνηλία, ναρκοληψία χαρακτηριστικό σύμπτωμα μετεμεβολιακό.Aμέσως πριν ανοιγόκλεισε απρόσμενα τα βλέφαρα των ματιών γύρισαν ανάποδα τα μάτια του πριν από ένα χαμένο απλανές βλέμμα και έχασε τις αισθήσεις του. Ήταν καθιστός σε καρέκλα και έτσι γλίτωσε από σφοδρή σύγκρουση με κράσπεδο. έμεινε κυριολεκτικά στην καρέκλα.Διπλώθηκε προς τα μπρος με το κεφάλι να συγκλίνει στο στέρνο.

Άτομα που υποβλήθηκαν στην 3η δόση μεταφέρουν ότι 2 τουλάχιστον μέρες ήταν στο κρεβάτι από ακατάσχετη υπνηλία ή στη δουλειά αντιμετώπιζαν ναρκοληψία. Είναι ωστόσο διαπιστωμένο ότι τα εμβόλια παρουσιάζουν κι αυτό το σύμπτωμα. Προφανώς έκανε κάποια δόση αν δεν είναι κάτι πιο σοβαρό.

Το British Medical Journal (BMJ), ένα από τα πιο διάσημα ιατρικά περιοδικά στον κόσμο, δημοσίευσε μια μελέτη που αποδεικνύει μια δραματική αύξηση της ναρκοληψίας που προκαλείται από το εμβόλιο Pandemrix, το οποίο χρησιμοποιείται ευρέως κατά της γρίπης H1N1 το 2009.

Ο Γερμανός υπουργός Υγείας δήλωσε την Τετάρτη ότι θα χρειαστεί μια τέταρτη δόση του εμβολίου για την καταπολέμηση της πανδημίας του κορωναϊού και της παραλλαγής του Omicron.

Είπε ότι η Γερμανία έχει παραγγείλει 80 εκατομμύρια δόσεις εμβολίου που κατασκευάζεται από την BioNTech με στόχο ειδικά την Omicron, το οποίο αναμένεται να φτάσει την ερχόμενη άνοιξη. Tο Ισραήλ την Τρίτη συνέστησε τη χορήγηση τέταρτης δόσης εμβολίου στους ηλικιωμένους για να ξεπεράσουν το κύμα της παραλλαγής Omicron.challenges

Λέτε να έκανε τρίτη και 4η δόση κοντά κοντά και να τον πείραξε;

dimpenews.com