Συνω-μοσιαλο-γίες! Έσπασε ο μόσιαλος και κατ’ ομολογίαν παραδέχθηκε ότι ο πειραματικός εμβολιασμός ενέχει και πνευματικό ζήτημα! Συνωμοσιολογίες…..Πραγματική εικόνα απάντηση στην επινοημένη καρικατούρα του μοσιαλου!! ΦΩΤΟ

Έσπασε ο μόσιαλος και κατ’ ομολογίαν παραδέχθηκε ότι ο πειραματικός εμβολιασμός συνοδευόμενος δια της αποκαλυπτικής επικαιροποιημένης απαγόρευσης ”ἵνα μή τις δύνηται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι εἰ μὴ ὁ ἔχων τὸ ”εμβόλιο” και το μικροτσιπ πιστοποίησης του που δρομολογείται ( σουηδικό μοντέλο) ενέχει και πνευματικό ζήτημα! Συνωμοσιολογίες..ή Συνω-μοσιαλο-γίες!

Όσο γι αυτούς που θεωρούν σάτιρα και τέχνη αυτό το τερατούργημα παλιμπαιδισμού απλά δεν έχουν καμιά παιδεία καλλιτεχνική και κατεδαφίζουν με τη στάση τους συλλήβδην την τέχνη και το χρυσό αιώνα της ζωγραφικής που είναι η Αναγέννηση και έχει κυρίως θρησκευτική χριστιανική θεματολογία… δεν έχουν περάσει ούτε έξω από ευρωπαϊκό μουσείο..

Το να υιοθετεί ο καθηγητής πρωτόλειες αμφισβητήσεις περί του θείου και κρίνου ανεκπαίδευτου και θρησκευτικά αναλφάβητου μαθητή τον καθιστά μαθητή περισσότερο παρά καθηγητή.

Υπάρχει προηγούμενο καθηγητής αυτού του βεληνεκούς όπως τον παρουσιάζει το σαθρό κατεστημένο να συμπεριφέρεται με αυτόν τον αδόκιμο και πρόστυχα μισαλλόδοξο τρόπο; Αυτά μόνο στην Κατοχική Ελλάδα παίγνιο και προτεκτοράτο αντίχριστων δυνάμεων εκπεφρασμένα πλέον συμβαίνουν. Συνωμοσιολογίες….

Δεν είναι ο Μόσιαλος είναι το ζοφερό στρατόπεδο που εκπροσωπεί… Είναι η ξενοκρατία και η φθηνή αμερικανιά.

Ο μόσιαλος προσφέρει καλές υπηρεσίες γιατί εκνευρισμένος από την πανωλεθρία των πειραματικών σκευασμάτων που ως φθηνός ιατρικός επισκέπτης λανσάρει ως τηλεπωλητής εμβολίων εδώ και 1 χρόνο αποκαλύπτει το μέγεθος του πανικού της καθεστηκυίας τάξης που εκπροσωπεί σαν καλοκουρδισμένο γρανάζι ενός αλλοτριωμένου συστήματος που υπηρετεί τον υγειονομικό καπιταλισμό τα συμφέροντα των μεγάλων φαρμακοβιομηχανιών και τα υπερκέρδη τους στον αστερισμό της εμπορευματοποίησης του ύψιστου κοινωνικού αγαθού που είναι η υγεία.

Ως προς τα άλλα ο εμπαιγμός του Χριστού είναι μέρος των Αγίων Παθών και των βασανιστηρίων που υπέστη από τους σταυρωτές Του. Ο μόσιαλος απλά συγκαταλέγεται πλέον και επίσημα σε αυτούς..αλλά ”Πάτερ άφες αυτοίς, ου γαρ οίδασι τι ποιούσι”..

O χριστιανισμός δεν είναι κομπλεξικός δεν αισθάνεται μειονεκτικά για να επιτεθεί στον επιτιθέμενο κ. μοσιαλο…Δεν πάσχει από το σύνδρομο πνευματικής μειονεξίας που χαρακτηρίζει καθώς φαίνεται τον εν λόγω κύριο γιατί ο Χριστός είναι νικητής ”εγώ νενίκηκα τον κόσμο». Συνήθως κομπλεξικοί είναι οι ηττημένοι σε αυτούς που ανήκει ο προαναφερόμενος.

Με όποιον δάσκαλο καθίσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις και δυστυχώς στην κατεχόμενη από πολιτισμικό ιμπεριαλισμό Ελλάδα πλεονάζουν οι δάσκαλοι της λογικής και τους ήθους του μοσιαλου..κι αυτό είναι το πλέον ανησυχητικό. Ο μοσιαλος διαπαιδαγωγεί παιδιά νεολαία παραδειγματίζει συμπεριφορές αποτελεί πρότυπο….

Eκτός από ειδήμονας υγείας έγινε τώρα και καρικατουρίστας και ειδικός στην τέχνη και θρησκειολόγος θεολόγος. Θέλει να συσπειρώσει με αυτή την σκανδαλώδη πολιτική του κίνηση και για λογαριασμό των γνωστών κέντρων τον κόσμο της αριστεράς που φυλλοροεί από το στρατόπεδο του πανεμβολιασμού και πουλάει τσάμπα ανιστόρητη επαναστασούλα. Μια ακόμη παραδοχή χάνουμε και τους αριστεροσοσιαλίζοντες. (”τo Ιστορικό Λάθος της Αριστεράς στη διαχείριση κρίσης” από 2 Αριστερούς διανοούμενους! Ψεκασμένοι ή ψιλιασμένοι;;) Προσδίδει πολιτικά και πνευματικά χαρακτηριστικά στον εμβολιασμό.

” Συμβαίνουν κι αυτά” …. και πολλά άλλα και πάρα πολλά άλλα μόσιαλε…….

μόσιαλε αν θέλεις όντως να τη δεις επαναστάτης αλλά όχι χωρίς αιτία πεδίον δόξης λαμπρόν σ’ έναν κόσμο που το σινάφι σου κατήργησε κάθε μορφή στοιχειώδους ελευθερίας και ανθρώπινα δικαιώματα.

Και όσο για τις πνευματικές σου αναζητήσεις μην κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις ότι κατεστημένο πλέον παγκοσμίως είναι ο Αντίχριστος κι όχι ο Χριστός …

η επανάσταση κατά του Χριστού είναι πλέον κι αναχρονιστική και παρωχημένη έχασες επεισόδια όμως γιατί προφανώς ήσουν άνθρωπος της έρευνας έχεις μείνει πίσω κάτι δεκαετίες.. βγήκες από το εργαστήριο και δεν ξέρεις σε τι κόσμο βρίσκεσαι…..

Πραγματική εικόνα απάντηση στην επινοημένη καρικατούρα του μόσιαλου!!

Σου επιστρέφω την ψευδοεικόνα σου την ανυπόστατη επινοημένη με μια πραγματική εικόνα που μάλλον σε αφορά σαν ειδήμονα, επ’ αυτού να τοποθετηθείς κι άσε τη θρησκειολογία γιατί είσαι προφανώς άσχετος και γίνεσαι ψιλορόμπα.

Ημικατάρρευση σκάνδαλο του Γερμανού Υπουργού Υγείας κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου! Nαρκοληψία μετά από δόση; ΒΙΝΤΕΟ

dimpenews.com