Η NASA στρατολογεί 24 θεολόγους για να αξιολογήσουν πως ο κόσμος θ’ αντιδρούσε στην ανακάλυψη εξωγήινων! Η πλανητική απειλή το νέο αφήγημα! Η ΝΑSA αναλαμβάνει και επίσημα την αλλοίωση των θρησκευτικών πεποιθήσεων!

Η NASA στρατολογεί 24 θεολόγους για να αξιολογήσουν πως ο κόσμος θ’ αντιδρούσε στην ανακάλυψη εξωγήινων.

Aυτό είναι το επόμενο δυστοπικό αφήγημα που θ΄ ανεβάσει το παγκόσμιο κατεστημένο προσεχώς.

Κάποτε το σινεμά μετέφερε μια πραγματική ιστορία τώρα η ζωή καλείται να ενσαρκώσει το κάθε ουτοπικό σενάριο του Χόλυγουντ. Άλιενς….

Και βέβαια για τη σωτηρία της γης από την πλανητική απειλή θα χρειαστεί μια παγκόσμια διακυβέρνηση για να δώσει τη μάχη υπέρ της ανθρωπότητας….

Η ΝΑSA στρατολογεί θεολόγους. Η ΝΑSA αναλαμβάνει και επίσημα τώρα την αλλοίωση των θρησκευτικών πεποιθήσεων ανά τον κόσμο....Και UFOλόγοι….

Η Υπηρεσία στρατολογεί 24 θεολόγους για να αξιολογήσουν πώς θα αντιδρούσε ο κόσμος στην ανακάλυψη εξωγήινης ζωής σε μακρινούς πλανήτες και πώς θα μπορούσε να αλλάξει την αντίληψή μας για τους θεούς και τη δημιουργία
Η NASA προσλαμβάνει 24 θεολόγους για να συμμετάσχουν στο πρόγραμμά της στο Κέντρο Θεολογικής Έρευνας (CTI) στο Πανεπιστήμιο Πρίνστον.
Η ομάδα θα αξιολογήσει πώς θα αντιδράσουν οι άνθρωποι εάν βρεθεί εξωγήινη ζωή σε άλλους πλανήτες και πώς η ανακάλυψη θα επηρεάσει τις ιδέες μας για τους θεούς και τη δημιουργία
Ο Δρ Andrew Davison, ιερέας και θεολόγος στο Πανεπιστήμιο του Cambridge με διδακτορικό στη βιοχημεία από την Οξφόρδη, είναι μεταξύ των 24 θεολόγων
Αυτός πιστεύει ότι πλησιάζουμε περισσότερο στο να βρούμε ζωή σε άλλους πλανήτες.
Ο οργανισμός προσλαμβάνει 24 θεολόγους για να συμμετάσχουν στο πρόγραμμά του στο Κέντρο Θεολογικής Έρευνας (CTI) στο Πανεπιστήμιο Πρίνστον στο Νιου Τζέρσεϊ, στο οποίο η NASA χορήγησε 1,1 εκατομμύρια δολάρια το 2014.

Το CTI περιγράφεται ως οικοδόμηση «γέφυρων κατανόησης με τη σύγκληση θεολόγων, επιστημόνων, μελετητών και πολιτικών για να σκεφτούν μαζί – και να ενημερώσουν την οπτική του κοινού – για τις παγκόσμιες ανησυχίες».

Το πρόγραμμα στοχεύει να απαντήσει σε ερωτήσεις που μας έχουν μπερδέψει από την αρχή του χρόνου, όπως τι είναι ζωή; Τι σημαίνει να είσαι ζωντανός; ( α μάλιστα δεν είναι δεδομένο) Πού τραβάμε τη γραμμή μεταξύ του ανθρώπου και του εξωγήινου; Ποιες είναι οι δυνατότητες για ζωή σε άλλα μέρη;

Τώρα που η NASA έχει δύο ρόβερ στον Άρη, αρκετούς ανιχνευτές σε τροχιά γύρω από τον Δία και τον Κρόνο και πρόκειται να εκτοξεύσει αύριο το τηλεσκόπιο James Web που μελετά τον σχηματισμό γαλαξιών, αστεριών και πλανητών στο σύμπαν, φαίνεται ότι ο οργανισμός ελπίζει ότι βρίσκεται στο σωστό δρόμο για την ανακάλυψη της ζωής έξω από τη Γη.

Now that NASA has two rovers on Mars (pictured is the Perseverance rover), several probes orbiting Jupiter and Saturn and is set to launch the James Web Telescope tomorrow it seems that the agency is hopeful it is on the right path to discovering life outside of Earth

Μελέτες και έρευνες έχουν δείξει ότι οι Χριστιανοί των ΗΠΑ είναι λιγότερο πιθανό να πιστεύουν ότι υπάρχει ζωή σε άλλους πλανήτες, αλλά ο Ντέιβισον δεν είναι ο μόνος «πιστός» που δεν πιστεύει ότι η ιδέα των εξωγήινων είναι αδύνατη.

Η Duilia de Mello, αστρονόμος και καθηγήτρια φυσικής στο Καθολικό Πανεπιστήμιο, είπε ότι έχει αρκετούς ιεροδιδασκάλους στις τάξεις της που συχνά θέτουν θεωρητικά ερωτήματα σχετικά με την ευφυή ζωή στο σύμπαν.

«Αν είμαστε τα προϊόντα της δημιουργίας, γιατί δεν θα μπορούσαμε να έχουμε ζωή να εξελίσσεται και σε άλλους πλανήτες; Δεν υπάρχει τίποτα που να λέει το αντίθετο», είπε ο de Mello στην Washington Post τον Αύγουστο.

Aυτά αναφέρει η dailymail παραμονές Χριστουγέννων στις 24/12/21 κάτι μου θυμίζει αυτό.

dimpenews.com