Καθηγητής Robert Malone επινοητής τεχνολογίας mRNA εμβολίων: η Όμικρον είναι δώρο Χριστουγέννων από το Θεό! Είναι σαν ένα εμβόλιο με ζωντανό εξασθενημένο ιό. Διαπερνάει τα εμβόλια ως και την 3η δόση. Είναι υπερμεταδοτική αλλά δεν σκοτώνει γιατί άλλαξε στόχο μόλυνσης. Μόνο 10 άτομα έχουν πεθάνει παγκοσμίως από την Όμικρον. ΒΙΝΤΕΟ

Καθηγητής Robert Malone επινοητής τεχνολογίας mRNA εμβολίων: η Όμικρον είναι δώρο Χριστουγέννων από το Θεό! Είναι σαν ένα εμβόλιο με ζωντανό εξασθενημένο ιό. Διαπερνάει τα εμβόλια ως και την 3η δόση. Είναι υπερμεταδοτική αλλά δεν σκοτώνει γιατί άλλαξε στόχο μόλυνσης. Μόνο 10 άτομα έχουν πεθάνει παγκοσμίως από την Όμικρον.

Προσκεκλημένος στο Fox News,ο Dr. Robert Malone επινοητής της τεχνολογίας των mRNA εμβολίων έκανε αποκαλύψεις που εξέπληξαν την παρουσιάστρια Laura Ingraham.

Ο Καθηγητής Robert Malone μοριακός βιολόγος, επιδημιολόγος, ανοσολόγος- λοιμωξιολόγος εξηγεί ότι η παραλλαγή Omicron διαπερνάει τα εμβόλια, είναι εξαιρετικά μεταδοτική αλλά δεν σκοτώνει, δώρο Χριστουγέννων από τον ίδιο τον Θεό όπως χαρακτηριστικά είπε.

H Omicron διαπερνάει τα εμβόλια και την 3η δόση. Είναι πολύ πιο μεταδοτική και τα δεδομένα είναι ήδη γνωστά. Ο 2πλός και 3πλός εμβολιασμός δεν μας προστατεύουν από την όμικρον. Τώρα να το καλό νέο: σε προηγούμενη αναφοράς σας είπατε ότι είναι περισσότερο προπαγάνδα φόβου εκ μέρους του τύπου. Έχετε δίκιο. οk? O αριθμός των νεκρών οφειλόμενων στην όμικρον σε όλον τον κόσμο είναι κατώτερος από 10 που έχει περιέλθει στη γνώση μου. Και το τρικ σε όλο αυτό είναι ότι αν εσείς πιστεύετε σ’ έναν Θεό αυτό μοιάζει πολύ μ ένα δώρο Χριστουγέννων.

Η Όμικρον σύμφωνα με τα πρόσφατα δεδομένα από το Πανεπιστήμιο του Χονγκ Κονγκ άλλαξε στόχο μόλυνσης. Η Δέλτα και οι προγενέστερες παραλλαγές πρόσβαλλαν βαθιά τα πνευμόνια όπως το μάθαμε από τη γρίπη. Είναι ένα εξαιρετικό μέσο να αιτιολογούμε σοβαρές ασθένειες στους ανθρώπους. Τώρα φαίνεται πως έγινε μετατόπιση προς τις ανώτερες αναπνευστικές οδούς στους βρόγχους και τότε γνωρίζουμε από τη γρίπη πως οι ιοί γίνονται λιγότερο παθογενείς και πολύ λιγότερο μολυσματικοί. Επομένως το καλό νέο με την όμικρον είναι: πολύ αδύναμη παθογένεια υψηλή μεταδοτικότητα. Για έναν πεπειραμένο Ιολόγο αυτό μοιάζει τρομερά με ένα εμβόλιο με ζωντανό εξασθενημένο ιό έτσι θα μπορούσαμε να το αντιληφθούμε. Θα προκαλέσει μια δυνατή ανοσολογική απάντηση. Αυτό είναι λίγο πολύ που θα μπορούσαμε να ευχόμαστε με βάση τα ως τώρα δεδομένα.”

Πρόσφατα αυτή η φωνή της πεφωτισμένης αληθινής επιστήμης σιώπησε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καθώς ο λογοκριτικός μηχανισμός του twitter έκοψε το λογαριασμό του με πάνω από 1 εκατομμύριο ακόλουθους.

dimpenews.com