Απόφαση απελευθέρωσης του Παλαιστίνιου απεργού πείνας Hisham Abu Hawash! Νίκησε η ειρήνη απόψε στην Ιερουσαλήμ στην Πόλη της ειρήνης. Καίγεται από χαρά η Παλαιστίνη! Το Ισραήλ δέχθηκε να τον απελευθερώσει!

Νίκησε η ειρήνη απόψε στην Ιερουσαλήμ στην Πόλη της ειρήνης. Ο πολιτικός κρατούμενος υπό καθεστώς παρατεταμένης διοικητή κράτησης χωρίς απόδοση κατηγορητηρίου και χωρίς να έχει οριστεί δικάσιμος απεργός πείνας για 140 μέρες φαμιλιάρης πατέρας 5 παιδιών το ένα με νεφρική ανεπάρκεια Παλαιστίνιος θα αφεθεί ελεύθερος από τις Ισραηλινές αρχές στις 26 Φλεβάρη. Έξαλλοι πανηγυρισμοί των Παλαιστινίων. Η υπόθεση του θα επέφερε κλιμάκωση οπότε η άρση του αδιεξόδου οδηγεί σε εκτόνωση της κρίσης. Η κινητοποίηση διεθνών οργανώσεων πολιτικών προσώπων αλλά και κυρίως πολιτών από όλον τον κόσμο έφερε την ευτυχή έκβαση. Έχασε πάνω από 50 κιλά κατά την απεργία πείνας αποστεώθηκε. Ήταν 90 κιλά και έμεινε ο μισός έφτασε στα 40.. Θα παραμείνει στο νοσοκομείο ως στις 26 Φλεβάρη ώστε ν’ αποκατασταθεί κατά το δυνατό η υγεία του.

Με το δικηγόρο του Jawad Boulos στα επινίκια.

Peut être une image de 2 personnes, personnes assises, hôpital et intérieur

Όπως μεταδίδει η ισραηλινή τηλεόραση kann το Israël δέχθηκε ν΄ απελευθερώσει τον επόμενο μήνα τον υπό διοικητική κράτηση απεργό πείνας Hisham Abu Hashwash μετά από παρέμβαση του γραφείου του Παλαιστίνιου προέδρου και του αρχηγού των παλαιστινιακών μυστικών υπηρεσιών. Ο Μαχμούντ Αμπάς μίλησε με συγγενή του κρατουμένου και είπε ότι ο Abu Hawash είναι μέλος του παλαιστινιακού λαού και ότι η Παλαιστινιακή Αρχή είναι υπεύθυνη γι ‘αυτόν.

Ο Abu Mazen καταγράφηκε να μιλά στο τηλέφωνο με συγγενή του Παλαιστίνιου κρατούμενου Hisham Abu Hawash, λέγοντας ότι ο Abu Hawash είναι μέλος του παλαιστινιακού λαού και ότι η Παλαιστινιακή Αρχή είναι υπεύθυνη γι ‘αυτόν.

Όλα τα διεθνή ειδησεογραφικά μεταδίδουν την μεγάλη είδηση. Επιτέλους ένα ευχάριστο νέο από την πολύπαθη περιοχή.

No fear!! όλα ανατρέπονται!!!!!!

Peut être une image de 15 personnes, personnes debout et plein air

έξω από το Ναό της Γεννήσεως στη Βηθλεέμ μέλη της οικογένειας του κρατουμ΄νου και ακτιβιστές όρθιοι με πορτρέτα για την απελευθέρωση του μια μέρα πριν την χαρμόσυνη είδηση της απελευθέρωσης!

dimpenews.com