ΕΚΤΑΚΤΟ/Καζακστάν: Τα τζιχάντια Δύσης ΝΑΤΟ αποκεφάλισαν 3 αστυνομικούς στο Αλμάτι. Έδρασαν εν ύπνω ”τζαμάατ”/Jamaat !

Αρχείο οι Ταλιμπάν αποκεφάλισαν κούκλες βιτρίνας

Τρεις αστυνομικοί βρέθηκαν αποκεφαλισμένοι στο Almaty μεταφέρουν τα κρατικά μέσα του Καζκαστάν ως μια απόδειξη τρόμου αναφέρει το rt. Οι εξτρεμιστές ισλαμιστές είναι η αερομεταφέρομενη μονάδα του ΝΑΤΟ ανά τον κόσμο. Αρμενία, Λιβύη, Συρία, Ιράκ και τώρα Καζακστάν προωθώντας τα γεωπολιτικά συμφέροντα ΗΠΑ ΝΑΤΟ ΕΕ.

Ο αριθμός των νεκρών μεταξύ των αστυνομικών κατά τη διάρκεια των ταραχών στο Αλμάτι φέρεται να έχει φτάσει τους 13


Αστυνομικοί αποκεφαλίστηκαν στο Καζακστάν . Φαίνεται ότι μεταξύ των εξεγερμένων έδρασαν εν ύπνω ”τζαμάατ”/Jamaat!

Στις δεκαετίες 1990 – 2000, αρχικά στην Τσετσενία και στη συνέχεια σε ολόκληρο τον Βόρειο Καύκασο και την περιοχή του Βόλγα, οι ισλαμιστικές εδαφικές-εθνοτικές ενώσεις (ομάδες, αποσπάσματα), που δημιουργήθηκαν για τη διεξαγωγή υπόγειων ένοπλων τρομοκρατικών δραστηριοτήτων, άρχισαν να ονομάζονται τζαμάατ. Τα τζαμάτα του Βορείου Καυκάσου αποτελούν μέρος της τρομοκρατικής οργάνωσης Caucasian Emirate (Caucasus Emirate).

Ωστόσο η αρχική έννοια Τζαμάατ στ’ αραβικά: είναι «κοινωνία, συλλογική, κοινότητα» είναι μια ένωση μιας ομάδας μουσουλμάνων με σκοπό την κοινή μελέτη του Ισλάμ, την εκτέλεση θρησκευτικών τελετουργιών, την αμοιβαία βοήθεια, την τακτική επικοινωνία μεταξύ τους κ.λπ. Το Τζαμάατ μπορεί να ενώσει διαφορετικό αριθμό πιστών που πηγαίνουν στο ίδιο τζαμί. Στις Καυκασιανές όμως Δημοκρατίες του τ. σοβιετικού μπλοκ ο όρος ταυτίστηκε με δράση τρομοκρατικών ομάδων.


Τρεις αστυνομικοί αποκεφαλίστηκαν κατά τη διάρκεια βίαιων διαδηλώσεων στην πόλη Αλμάτι του Καζακστάν, σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αριθμός των νεκρών μεταξύ της αστυνομίας και των δυνάμεων ασφαλείας έφτασε τους 13.

Οι αναφορές για αποκεφαλισμούς προέρχονται από το κρατικό τηλεοπτικό κανάλι του Καζακστάν Khabar 24, επικαλούμενο τις αρχές της πόλης. Περίπου 353 αστυνομικοί λέγεται ότι έχουν τραυματιστεί.

Δεν είναι ακόμη σαφές εάν οι ταραχοποιοί αποκεφάλισαν τα θύματα ενώ ήταν ακόμα ζωντανά ή ακρωτηρίασαν τα σώματά τους μετά θάνατον.

Το κανάλι ανέφερε αξιωματούχους που δήλωσαν ότι οι αποκεφαλισμοί ήταν «άμεση απόδειξη της τρομοκρατικής και εξτρεμιστικής φύσης των ταραχοποιών ομάδων».

Το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων RIA απευθύνθηκε στις αρχές του Αλμάτι για σχόλια, με αξιωματούχους να επιβεβαιώνουν στους δημοσιογράφους ότι τουλάχιστον δύο πτώματα βρέθηκαν ακέφαλα.

Σε βίντεο ακούστηκαν από τη πρώτη στιγμή της εξέγερσης ιαχές Αλλαχού Ακμπάρ! 3 αποκεφαλισμένοι, αυτό είναι σημάδι της παρουσίας Ουαχαμπιτών μεταξύ των ταραχοποιών.

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Η τζιχαντιστική τρομοκρατική οργάνωση το ”Εμιράτο του Καυκάσου” δραστηριοποιείται στα γεγονότα στο Καζακστάν και προτρέπει να γίνει η νέα Τσετσενία!

dimpenews.com