Αποκεφαλισμός στη Γαλλία: άνδρας αποκεφάλισε το φίλο κι ακρωτηρίασε τα γεννητικά του όργανα ! Ο Μακρόν δεν βγήκε να πει για τον ανώμαλο αποκεφαλιστή ότι δεν είναι πολίτης και να τον ξεχέσει για τους ανεμβολίαστους τα είπε!

η πολυκατοικία όπου έγινε ο αποκεφαλισμός. Ο αποκεφαλισμός της διπλανής πόρτας

Ένας άνδρας παρουσιάστηκε στη χωροφυλακή στο Fréjus στη Γαλλία έχοντας σε μια τσάντα το κομμένο κεφάλι και το ακρωτηριασμένο πέος του φίλου του, τον οποίο μόλις είχε σκοτώσει. Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα σκοτώθηκε μετά από βίαιη συμπλοκή. Ο Μακρόν δεν βγήκε να πει για τον ανώμαλο αποκεφαλιστή ότι δεν είναι πολίτης και να τον ξεχέσει για τους ανεμβολίαστους τα είπε!

Ο 38χρονος δράστης ακρωτηρίασε το πέος ενός φίλου του στο Var, μετά από καυγά, προτού του κόψει το κεφάλι. Στη συνέχεια παρουσιάστηκε στη Χωροφυλακή φέροντας τα αποτρόπαια πειστήρια του ειδεχθούς εγκλήματος. Οι χωροφύλακες του Frejus τον συνέλαβαν. (BFMTV) Το έγκλημα έγινε στη συνοικία Villeneuve.H αστυνομική διεύθυνση της Τουλόν έχει επιληφθεί.


Ο άνδρας παρουσιάστηκε αυτήν την Παρασκευή, 7 Ιανουαρίου στην ταξιαρχία χωροφυλακής του Fréjus στο Var και κατηγορήθηκε για έγκλημα που διαπράχθηκε την προηγούμενη μέρα. Στην τσάντα του οι στρατιώτες ανακάλυψαν κομμένο κεφάλι και ανδρικά γεννητικά όργανα. Το άτομο συνελήφθη αμέσως από την αστυνομία.

Τα πρώτα στοιχεία επιβεβαίωσε το βράδυ της Παρασκευής ο εισαγγελέας του Ντραγκουινιάν.

Αυτή την Παρασκευή, 7 Ιανουαρίου το πρωί, ένας 38χρονος ήρθε στις εγκαταστάσεις της χωροφυλακής Fréjus για να καταγγείλει μια ανθρωποκτονία από πρόθεση που είπε ότι διέπραξε την προηγούμενη μέρα.

Σε μια τσάντα έφερε μαζί του ένα κομμένο κεφάλι και τα ανδρικά γεννητικά όργανα του θύματος.

Ο άνδρας τέθηκε υπό κράτηση και η έρευνα ανατέθηκε στη δικαστική αστυνομία της Τουλόν.

Σύμφωνα με τον Var-Matin που αποκάλυψε την υπόθεση, οι ερευνητές πήγαν, κατόπιν υπόδειξης του άνδρα, σε ένα διαμέρισμα στην περιοχή Villeneuve στο Fréjus, όπου ανακάλυψαν ένα άψυχο σώμα.

Σε αυτό το στάδιο της έρευνας, τα κίνητρα αυτού του εγκλήματος είναι ακόμη αβέβαια. Ωστόσο, ο εισαγγελέας μας είπε ότι προς το παρόν αποκλείεται η πίστα των ισλαμιστών.

Ο άνδρας που κρατήθηκε ήταν γνωστός στην αστυνομία για χρήση ναρκωτικών. Θα πρέπει να αποτελέσει αντικείμενο ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης.

Τώρα είναι τα δικαστήρια και συγκεκριμένα η εισαγγελία του Draguignan που χειρίζεται την υπόθεση.

Το πιθανότερο να πρόκειται για έγκλημα παροξυστικού πάθους και αντιζηλίας που προήλθε από σοδομική σχέση και καθώς ο δράστης θα ήταν υπό επήρεια ουσιών!

Δεν υπάρχει κενό, την αποχριστιανοποιημένη Ευρώπη διαδέχεται η σατανιστική δαιμονιώδης Ευρώπη. Στην Ανατολή οι τζιχαντιστές αποκεφαλίζουν ομοφυλόφιλους και στην Ευρώπη αποκεφαλίζονται μεταξύ τους! ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ

Σε πολυκατοικία. Ο αποκεφαλισμός της διπλανής πόρτας….Το πιο ανησυχητικό είναι ότι οι αποκεφαλισμοί τείνουν να γίνουν τρέχον νόμισμα στη Γαλλία πολλές υποθέσεις το τελευταίο διάστημα.

dimpenews.com