ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Η τζιχαντιστική τρομοκρατική οργάνωση το ”Εμιράτο του Καυκάσου” δραστηριοποιείται στα γεγονότα στο Καζακστάν και προτρέπει να γίνει η νέα Τσετσενία!

Η τζιχαντιστική τρομοκρατική οργάνωση το Εμιράτο του Καυκάσου δραστηριοποιείται στα γεγονότα στο Καζακστάν και προτρέπει να γίνει η νέα Τσετσενία! To επίσημο όργανο της τρομοκρατικής οργάνωσης Εμιράτο του Καυκάσου το αναμειγνύεται ενεργά στην εξέγερση στο Καζακστάν. Ενδεικτική η ανακοίνωσή του: Η φιλομοσκοβίτικη χούντα Nazarbayev-Tokayev απελευθέρωσε εγκληματίες από τη φυλακή. Κατηγορούνται για λεηλασίες και πογκρόμ. Το ίδιο πράγμα ξεκίνησε στην Τσετσενία το 1991. Τότε ο Dzhokhar Dudaev ( αρχιτρομοκράτης) και το Τσετσενικό Κογκρέσο κατάφεραν να εξουδετερώσουν το σχέδιο του Κρεμλίνου”

Το Εμιράτο του Καυκάσου ισχυρίζεται ότι χτίζει ένα ισλαμιστικό κράτος στον Βόρειο Καύκασο και στη συνέχεια το επεκτείνει στην περιοχή του Βόλγα και στις ευρωπαϊκές χώρες.

Την ίδια ώρα ο Tokayev δηλώνει πως υπάρχουν 20 000 τρομοκράτες στο Almaty. Χθες υπήρξαν 3 αποκεφαλισμένοι αστυνομικοί.

ΕΚΤΑΚΤΟ/Καζακστάν: Τα τζιχάντια Δύσης ΝΑΤΟ αποκεφάλισαν 3 αστυνομικούς στο Αλμάτι. Έδρασαν εν ύπνω ”τζαμάατ”/Jamaat !

Οι αρχές του Καζακσταν συνέλαβαν τον εγκέφαλο του πογκρόμ και του πλιάτσικου ως και αποκεφαλισμών! ήρθε από Τουρκία το Γενάρη είναι Γκρίζος Λύκος. Άρωμα Συρίας….στο Καζακστάν. Η Τουρκια πίσω από τα γεγονότα;

dimpenews.com