Οι αρχές του Καζακστάν συνέλαβαν τον εγκέφαλο του πογκρόμ και του πλιάτσικου ως και αποκεφαλισμών! ήρθε από Τουρκία το Γενάρη είναι Γκρίζος Λύκος. Άρωμα Συρίας….στο Καζακστάν. Η Τουρκία πίσω από τα γεγονότα;

ο εικονιζόμενος

Οι αρχές του Καζακστάν συνέλαβαν τον εγκέφαλο του πογκρόμ και του πλιάτσικου ως και αποκεφαλισμών! ήρθε από Τουρκία το Γενάρη είναι Γκρίζος Λύκος. Άρωμα Συρίας στο Καζακστάν. Η Τουρκία πίσω από τα γεγονότα;

κατά τη σύλληψη
Image

Η εγκέφαλος της οργανωμένης εγκληματικής ομάδας με την κωδική ονομασία Dikiy συνελήφθη στο Καζακστάν

Image


Ο Arman Dzhumageldiev συνελήφθη στο Καζακστάν, αναφέρει το Sputnik Καζακστάν, επικαλούμενο το κύριο αρχηγείο για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας.
Οι αρχές της δημοκρατίας υποψιάστηκαν ότι ο άνδρας, ο οποίος επέστρεψε στο Καζακστάν από την Τουρκία στις αρχές Ιανουαρίου, ήταν επικεφαλής των πογκρόμ και των επιθέσεων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους.

Image
Image

Ο Arman Dzhumageldiev με την κωδική ονομασία Dikiy ( “Άγριος”), ηγέτης του οργανωμένου εγκλήματος, ύποπτος για οργάνωση ταραχών στο Αλμάτι.
Ο Dikiy είναι επίσης διασημότητα του Instragram με 44 χιλιάδες followers. Kατασχέθηκαν οπλισμός ένα όχημα και ταξιδιωτικά έγγραφα. Μαζί του συνελήφθηκαν κι άλλα 5 πρωτοκλασάτα μέλη της οργάνωσης. Θεωρείται ότι είναι ένας από τους διοργανωτές των επεισοδίων.Σχετικές ανακοινώσεις έκανε το Υπουργείο Εσωτερικών.

update Παντουρανιστής άρτια εκπαιδευμένος στρατολόγος..Ο Γκρίζος Λύκος που συνελήφθηκε στο Καζακστάν ως πρωταίτιος ταραχών είχε σχέσεις με το παντουρκιστικό κίνημα και την τούρκικη κι αζέρικη μαφία! ΚΙ ΑΛΛΟ ΥΛΙΚΟ! Σκηνές από την ένοπλη επίδειξη του και ενώ κόβει τούρτα γεννεθλίων με παντουρανιστικά σύμβολα!

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι figkdywwyaw3gkq-1.jpg

Συνεχίζουμε τις αποκαλύψεις που κάναμε χθες για το ρόλο του  Arman Dzhumageldiev Γκρίζου Λύκου που συνελήφθηκε στο Καζακστάν ως διοργανωτής των ταραχών. Παντουρανιστής άρτια εκπαιδευμένος στρατολόγος.. Έχει σχέσεις με τους κύκλους της τουρκικής μαφίας και του παντουρκιστικού κινήματος αλλά και με το ”αφεντικό” της Αζέρικης μαφίας που έδρασε και στην Τουρκία τον Nader Salifov που δολοφονήθηκε το 2020 στην Αττάλεια.

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι ce9aceb1cf84ceb1hgggh.jpg

Κατά τη σύλληψή του όπως και 5 πρωτοκλασάτων μελών της οργάνωσης του κατασχέθηκαν ημιαύτοματα 4 πιστόλια, πυρομαχικά, μαχαίρια κι ένα θωρακισμένο όχημα.

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι ce9aceb1cf84ceb1hhghhg.jpg
Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι ce9aceb1cf84ceb1ceb3cf81jjdkdkdkkd.jpg

Είχε την κωδική ονομασία Dikiy. Έχει δημοφιλείς λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, διευθύνει φιλανθρωπικά ιδρύματα, αλλά και οικονομικές πυραμίδες.

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι ce9aceb1cf84ceb1ceb3fggfgf.jpg
Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι ce9aceb1cf84ceb1ceb3hhgghgh.jpg
Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι lfmbqwrrxds.jpg
Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι ce9aceb1cf84ceb1gfgg.jpg
Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι ce9aceb1cf84ceb1ceb3ceb7ceb3ceb7ceb7ceb3.jpg

dimpenews.com