Καθηγητής Λοιμωξιολόγος Didier Raoult: ο εμβολιασμός δεν χρησιμεύει σε τίποτα! Δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι οι ανεμβολίαστοι είναι πιο μολυσματικοί παρά οι εμβολιασμένοι..Στη Δέλτα οι εμβολιασμένοι είχαν ιικά φορτία ανώτερα από τους ανεμβολίαστους! Tα περισσότερα κρούσματα τα έχουμε στις υπερεμβολιασμένες χώρες! Δεν μπορείς να πεις σε κάποιον κινδυνεύει αν δεν εμβολιαστεί! ΒΙΝΤΕΟ

Καθηγητής Λοιμωξιολόγος Didier Raoult στην εκπομπή ”Touche pas à mon poste” του Cyril Ηanouna στο κανάλι C8TV στην ερώτηση ανο εμβολιασμός χρησιμεύει σε κάτι απαντά ΟΧΙ. Και προσθέτει ”δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι οι ανεμβολίαστοι είναι πιο μολυσματικοί μεταδοτικοί παρά οι εμβολιασμένοι..για τη Δέλτα οι εμβολιασμένοι είχαν ιικά φορτία ανώτερα από τους ανεμβολίαστους”.

Ο διάλογος με την κρίσιμη ερώτηση του δημοσιογράφου και την καθοριστική απάντηση του Διευθυντή του IHU Méditerranée

Σε επιδημιολογικό επίπεδο υπάρχει κάποια απόδειξη ότι αυτός ο (γενικός εμβολιασμός) είναι χρήσιμος;

Λυπάμαι που διαφωνώ με τις αρχές,η απάντηση είναι ΟΧΙ. Δεν ελέγχει την επιδημία. Καθόλου. Είναι οι χώρες στις οποίες έχουμε κάνει τα περισσότερα εμβόλια που έχουν τα περισσότερα κρούσματα».

Για να προσθέσει: δεν μπορείτε να πείτε στους ανθρώπους: «Θέτετε τον εαυτό σας σε κίνδυνο μη εμβολιαζόμενοι.

Και όμως το πογκρόμ γίνεται και το σαφάρι έχει εξαπολυθεί κατά ανεμβολίαστων τεράστια αδικία.

O Ντιντιέ Ραούλ ήταν καλεσμένος του TPMP το βράδυ της Παρασκευής.

Ξεκαθαρίζει με την πάροδο του χρόνου, ένας ιός γίνεται πιο μεταδοτικός και λιγότερο επικίνδυνος
“Σε παγκόσμιο επίπεδο, αυτό που συμβαίνει συχνά – μπορούμε να φανταστούμε ότι συμβαίνει όπως πριν – όταν ένας ιός προσαρμόζεται σε ένα νέο οικοσύστημα, στην προκειμένη περίπτωση στον άνθρωπο, καθώς γίνεται πιο μεταδοτικός και λιγότερο επικίνδυνος. Αυτό συνέβη με τη γρίπη. ( …) Είναι σαφές ότι το ποσοστό των ατόμων που νοσηλεύονται και των νεκρών είναι πολύ χαμηλό».
“Για την Omicron, δεν ξέρω. Οι εργασίες που δημοσιεύονται επί του παρόντος για Omicron δεν δείχνουν σημαντική αποτελεσματικότητα του εμβολίου. Και μέχρι την ηλικία των 50 ετών, δεν υπάρχουν μέρη όπου μπορείτε να δείτε άτομα να εμφανίζουν υπερβολική θνησιμότητα. Συνδέονται με αυτόν τον ιό για δύο χρόνια Μπορεί να είναι μέρος μιας στρατηγικής για την καταπολέμηση της επιδημίας, αλλά δεν μπορείτε να πείτε στους ανθρώπους: «Θέτετε τον εαυτό σας σε κίνδυνο μη εμβολιαζόμενοι».

-Σε επιδημιολογικό επίπεδο υπάρχει κάποια απόδειξη ότι αυτός (γενικός εμβολιασμός) είναι χρήσιμος; –Λυπάμαι που διαφωνώ με τις αρχές,η απάντηση είναι όχι. Δεν ελέγχει την επιδημία. Καθόλου. Είναι οι χώρες στις οποίες έχουμε κάνει τα περισσότερα εμβόλια που έχουν τα περισσότερα κρούσματα».

dimpenews.com