ΞΑΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ Ένας Έλληνας εξοστρακίζει τον Τζόκοβιτς από τη Δημοκρατία. 471 π.Χ. Θεμιστοκλής του Νεοκλέους ,461 π.Χ. Κίμων του Μιλτιάδη, 460 π.Χ. Αλκιβιάδης του Κλεινία, 2022 μ.Χ Νόβακ του Τζόκοβιτς (στην Δημοκρατία της Αυστραλίας). Ο Έλληνας Υπ. Μετανάστευσης της Αυστραλίας ομολογεί τη πολιτική δίωξη του κορυφαίου αθλητή όλων των εποχών για τις ιδέες του!

Ένας Έλληνας εξοστρακίζει τον Τζόκοβιτς από τη Δημοκρατία. 416 π.Χ. − Υπέρβολος του Αντιφάνη. 2022 μ.Χ -Νόβακ του Τζόκοβιτς (στην Δημοκρατία της Αυστραλίας). Ο Έλληνας Υπ. Μετανάστευσης της Αυστραλίας ομολογεί τη πολιτική δίωξη του κορυφαίου αθλητή όλων των εποχών για τις ιδέες του! Αφού δεν μπορούν να τον κερδίσουν στο τερέν επιχειρούν να πάρουν τον αγώνα στα χαρτιά.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς ξαναβρέθηκε υπό κράτηση στο κέντρο για μετανάστες το Σάββατο, αφού η νομική του ένσταση να αποφύγει την απέλασή του από την Αυστραλία επειδή δεν ήταν εμβολιασμένος για τον COVID-19 μεταφέρθηκε στο ανώτερο δικαστήριο.

Μια δικάσιμος στο Ομοσπονδιακό Δικαστήριο έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή θα εκδικαστεί από 3μελές, μια μέρα πριν ο νούμερο 1 της παγκόσμιας κατάταξης και εννέα φορές πρωταθλητής του Australian Open επρόκειτο να ξεκινήσει την υπεράσπιση του τίτλου του στο πρώτο τουρνουά τένις Grand Slam της χρονιάς.

Τα αυστραλιανά ΜΜΕ ανέφεραν ότι ο σταρ του τένις τέθηκε ξανά υπό κράτηση. Τηλεοπτικά πλάνα έδειξαν τον 34χρονο Σέρβο να φοράει μάσκα καθώς καθόταν σε όχημα κοντά σε ξενοδοχείο κράτησης μεταναστών.

Ένας Έλληνας εξοστρακίζει τον Τζόκοβιτς από τη Δημοκρατία. Ένας Έλληνας εξοστρακίζει τον Τζόκοβιτς από τη Δημοκρατία.

471 π.Χ. Θεμιστοκλής του Νεοκλέους ,

461 π.Χ. Κίμων του Μιλτιάδη,

460 π.Χ. Αλκιβιάδης του Κλεινία,

2022 μ.Χ Νόβακ του Τζόκοβιτς (στην Δημοκρατία της Αυστραλίας).

Ο Έλληνας Υπ. Μετανάστευσης της Αυστραλίας ομολογεί τη πολιτική δίωξη του κορυφαίου αθλητή όλων των εποχών για τις ιδέες του!

Ένας Έλληνας ήταν ο Εφιάλτης. Ο υπουργός Μετανάστευσης της Αυστραλίας, Άλεξ Χοκ, με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη, και πιο συγκεκριμένα από τον Χορτιάτη από όπου η καταγωγή της μητέρας του ανέτρεψε την απόφαση του Δικαστηρίου της Μελβούρνης και αποφάσισε την ακύρωση της βίζας του Νόβακ Τζόκοβιτς ανοίγοντας το δρόμο για την απέλασή του από τη χώρα.

Η νομική ομάδα του Τζόκοβιτς υπέβαλε ένσταση που θα εκδικαστεί σήμερα ελληνική ώρα προς το βράδυ κι ενώ το αυστραλιανό ΟPEN ξεκινά τη Δευτέρα.

O Έλληνας ζητά την απέλαση του Τζόκοβιτς για να να μην ενισχύσει το αντιεμβολιαστικό κίνημα. Δηλ. ο Έλληνας ομολογεί ότι διώκει έναν κορυφαίο αθλητή όλων των εποχών για τις ιδέες του. Ο Έλληνας εξοστρακίζει τον Τζόκοβιτς.

Το αντιεμβολιακό κίνημα στην Αυστραλία δεν περιμένει τον Τζόκοβιτς για να ριζοσπαστικοποιηθεί είναι το μαχητικότερο και μαζικότερο παγκοσμίως. Ως τον Αύγουστο είχαν εμβολιαστεί ελάχιστα. Το σημερινό υψηλό ποσοστό είναι απότοκος του υγειονομικού απαρτχάιντ και της γκετοποίησης των μηχανισμών βίας και γενικευμένης καταστολής.Η Αυστραλία είναι το διεθνές Γκουαντάναμο των εμβολιαστών.

Οι εμβολιαστές στην Αυστραλία με βάση το σκεπτικό κορυφαίων επιδημιολόγων λοιμωξιολόγων ευθύνονται αποκλειστικά για τους περισσότερους από τους θανάτους εκεί καθώς επέβαλαν μέσα στο καλοκαίρι σε πολλούς τομείς υποχρεωτικό εμβολιασμό μαζικοποίησαν τον εμβολιασμό την ώρα που η Αυστραλία είχε μηδενικούς σχεδόν θανάτους. Μετά ως γνωστόν εκτινάχθηκαν και τα κρούσματα και οι θάνατοι. Άλλωστε ο καθηγητής Ντιντιέ Ραούλ ο Καθηγητής Κριστιάν Περρόν και πλήθος άλλοι κορυφαίοι ειδήμονες διαπιστώνουν τον κοινό τόπο οι περισσότερο πληγείσες χώρες είναι οι περισσότερο εμβολιασμένες. Υπάρχει αντίλογος ισχυρός αντίλογος σε επίπεδο κορυφής.

Οι Αυστραλοί δεν περιμένουν τον Τζόκοβιτς όπως διατείνεται ο Υπ. Μετανάστευσης για να συνειδητοποιήσουν ότι έχουν να κάνουν με ένα νέο ολοκαύτωμα τύπου Χορτιάτη. Με στρατόπεδα συγκέντρωσης, με υποχρεωτικό πειραματικό εμβολιασμό, με Πανοπτικόν ως και με drones κι ψηφιακή επιτήρηση, με κατασταλτικούς μηχανισμούς πρωτοφανούς βίας και διώξεων με νέα γκέτο και νέα απαρτχάιντ.

Ο Υπ. Μετανάστευσης ομολογεί ότι προβαίνει ασύστολα σε πολιτική δίωξη σε λογοκρισία σε πόλεμο κατά μειονότητας με ρατσιστικού τύπου επιχειρήματα. Και που σε μια χώρα που προχωρά σε μια πολύτροπη ιδιότυπη εθνικάθαρση και γενοκτονία όσων δεν συμμετέχουν στο παγκόσμιο πείραμα υποχρεωτικών πειραματικών γονιδιακών θεραπειών ή γενετικών εμβολίων ή γενετικών τροποποιητών όπως έχουν χαρακτηρίσει τα συγκεκριμένα σκευάσματα κορυφαίοι ειδήμονες.

Ο Υπ. Μετανάστευσης εξοστρακίζει τον Τζόκοβιτς γιατί δεν θέλει να αποτελέσει πρότυπο αποδοχής σκευασμάτων που κατά τον καθηγητή Νομπελίστα Ιατρικής 2008 Λικ Μοντανιέ δεν είναι εμβόλια αλλά δηλητήρια και σκοτώνουν.( δήλωση που έκανε εντός Βουλής Λουξεμβούργου).Υπάρχει αντίλογος ισχυρός αντίλογος σε επίπεδο κορυφής.

Ο Υπ. Μετανάστευσης ομολογεί και παραδέχεται ότι εξοστρακίζει τον Τζόκοβιτς γιατί δεν υποτάσσεται στις μοιραίες ντιρεκτίβες των πολυεθνικών και μονοπωλίων των Big Pharma που θησαυρίζουν.

Στους Αθηναίους που εξοστρακίστηκαν θα πρέπει να προστεθεί και ο πολιτογραφημένος για το πάθος του για την Δημοκρατία και την Ελευθερία Σέρβος Νόβακ Τζόκοβιτς…

Εξοστρακισθέντες Αθηναίοι

Οι Αθηναίοι που εξοστρακίστηκαν κατά χρονική σειρά είναι οι ακόλουθοι:

487 π.Χ. − Ίππαρχος του Χάρμου, συγγενής του Πεισίστρατου.

486 π.Χ. – Μεγακλής του Ιπποκράτη, ανιψιός του Κλεισθένη. Ο Μεγακλής εξοστρακίστηκε δύο φορές σύμφωνα με τον Λυσία.

485 π.Χ. − Καλλίξενος, ανιψιός του Κλεισθένη και αρχηγός των Αλκμεωνίδων εκείνο το διάστημα (οι πληροφορίες για τον Καλλίξενο είναι αβέβαιες).

484 π.Χ. − Ξάνθιππος του Αρίφρονου, πατέρας του Περικλή.

482 π.Χ. − Αριστείδης του Λυσιμάχου.

471 π.Χ. − Θεμιστοκλής του Νεοκλέους (471 π.Χ. ή νωρίτερα).

461 π.Χ. − Κίμων του Μιλτιάδη.

460 π.Χ. − Αλκιβιάδης του Κλεινία, παππούς του Αλκιβιάδη του Πελοποννησιακού Πολέμου.

457 π.Χ. − Μένων του Μενεκλίδη (αβέβαιο).

442 π.Χ. − Θουκυδίδης του Μιλησία (δεν πρόκειται για τον ιστορικό Θουκυδίδη).

Δεκαετία του 440 π.Χ. − Καλλίας του Διδύμου (αβέβαιο).

Δεκαετία του 440 π.Χ. − Δάμων του Δαμονίδη (αβέβαιο).

416 π.Χ. − Υπέρβολος του Αντιφάνη.chilonas

2022 μ.Χ -Νόβακ του Τζόκοβιτς (στη ”Δημοκρατία” της Αυστραλίας)

Σύμφωνα λοιπόν με τα αυστραλιανά ΜΜΕ, στο σκεπτικό της απόφασης ο Χοκ αναφέρει μία σειρά από λόγους για τους οποίους ακύρωσε την βίζα του Νόλε. Μεταξύ άλλων λοιπόν εκφράζει φόβους ότι η παραμονή του στην Αυστραλία ίσως “ενισχύσει το αντιεμβολιαστικό κίνημα” λόγω της δημοτικότητας του Σέρβου, ενώ αναφέρεται και στην άρνηση του Τζόκοβιτς να μπει σε καραντίνα όταν βρέθηκε θετικός.

Μάλιστα, στο σκεπτικό της απόφασης αναφέρεται πως μπορεί μεν ο ανεμβολίαστος Τζόκοβιτς να μην αποτελεί κίνδυνο να μεταδώσει τον κορονοϊό, εντούτοις η παρουσία του στην Αυστραλία αποτελεί ρίσκο για την υγεία της χώρας λόγω των απόψεών του για τον κορονοϊό και του στάτους του, εμφανίζοντας παραδείγματα όπου ο Σέρβος μίλησε δημόσια εναντίον του εμβολίου.

Ο Χοκ παρουσιάζει μάλιστα πέντε λόγους που η παρουσία του Τζόκοβιτς κρίνεται επικίνδυνη για την δημόσια υγεία και για αυτό ακύρωσε την βίζα του, οι οποίοι είναι οι εξής:
1. Η πιθανότατα να ενισχυθεί το αντιεμβολιαστικό κίνημα και/ή
2. Η ενίσχυση της άποψης της μειονότητας που παραμένει ανεμβολίαστη και/ή
3. Η πιθανότητα να αυξηθεί ο αριθμός των ατόμων που δεν θα κάνουν τρίτη δόση εμβολίου και/ή
4. Οι ανεμβολίαστοι να νοσήσουν σοβαρά και/ή
5. Η αύξηση της πίεσης στο σύστημα υγείας της Αυστραλίας.

Eδώ ο Υπ. Μετανάστευσης στα σημεία 1,2,3 στα οποία στηρίζονται τα 4,5 μεταξύ άλλων αναπτύσσει την έωλη διεθνή επιχειρηματολογία των ΜΜΕ ποιός παρέσυρε τον τάδε τον Αδάμ η Εύα κλπ.. Αυτή η συλλογιστική έχει καταδικαστεί από εποχής πρωτοπλάστων.Tι αναχρονισμός. Ποιός παρέσυρε τον τάδε ανεμβολίαστο ποιός παρέσυρε το Νομπελίστα Ιατρικής που ανακάλυψε το AIDS τον Λικ Μοντανιέ ποιός παρέσυρε τον επί 15ετίας υπεύθυνο για εμβολιακή πολιτική Γαλλίας και ΕΕ καθηγητή Κριστιάν Περρόν ποιός παρέσυρε τον επινοητή των mRNA Ρόμπερτ Μαλόουν ποιός παρέσυρε τον Διευθυντή στο Μεσογειακό Κέντρο Λοιμώξεων τον Ντιντιέ Ραούλ;; Ποιός παρέσυρε τον επιδημιολόγο Σουχαρίτ Μπάγκντι;

Η νομική ομάδα του Τζόκοβιτς από την πλευρά της αναφέρει ότι αυτοί οι ισχυρισμοί του Χοκ δεν έχουν βάση και λογική, αφού δεν πιστεύουν ότι ο Νόλε μπορεί να θεωρηθεί ως μπροστάρης του αντιεμβολιαστικού κινήματος, αναφέροντας ότι “δεν υπάρχουν αποδείξεις στο σκεπτικό της απόφασης του Υπουργού Μετανάστευσης ότι μπορεί ο κύριος Τζόκοβιτς να ενισχύσει το αντιεμβολιαστικό κίνημα”. Διαρκής ψυχολογικός πόλεμος και καμπάνια δυσφήμισης αθλητή. Απαράδεκτη η στάση και η σιωπή των Διεθνών Οργανισμών Αθλητισμού.

και προ παντός στα χρόνια τα δικά μας τα σακάτικα-είθισται να εξοστρακίζουν τους αθλητές;

Aς κοιτάξουν ν΄απελάσουν κανέναν τζιχαντιστή κι ας αφήσουν έναν αθλητή που προάγει ήθος…Διαβόητος αυστραλός τζιχαντιστής της ISIS που φωτογραφιζόταν με κομμένα κεφάλια σκοτώθηκε με τους 2 γιους του από αεροπορική επιδρομή.

Η ελληνική ομογένεια είναι μπροστάρισα στις αντικαθεστωτικές διαδηλώσεις και στο κίνημα υποστήριξης Τζοκοβιτς και ο Υπ. Μετανάστευσης απλά προβοκάρει τους αγώνες της.

153.000 κρούσματα ημερήσια στην Αυστραλία ο Νόλε θα τους μολύνει;; Πολιτική νοσηρότητα…

dimpenews.com