Οι ΗΠΑ σταματούν να μετρούν νεκρούς covid19.. ”Και τώρα τι θα γένουμε χωρίς νεκρούς του covid19. Οι άνθρωποι αυτοί ήσαν μια κάποια λύσις!»

Οι ΗΠΑ σταματούν να μετρούν νεκρούς covid19.. ”Και τώρα τι θα γένουμε χωρίς νεκρούς του covid19. Οι άνθρωποι αυτοί ήσαν μια κάποια λύσις!» για τις πολιτικές, για τα ΜΜΕ, για το υπαρξιακό μας αδιέξοδο, για την ”επαναστατική” γυμναστική του πλαδαρού ανθρωπισμού μας….

Ηνωμένες Πολιτείες θα σταματήσουν να καταμετρούν τους θανάτους από COVID19 έως τις 2 Φεβρουαρίου, κατόπιν εντολής της κυβέρνησης του Τζο Μπάιντεν, ο οποίος δεν θα απαιτεί πλέον ανατροφοδότηση δεδομένων από τα νοσοκομεία. Η πολιτική του Biden για τον ιό είναι αποτυχημένη. (DataDriven)

Οι ΗΠΑ αφού εγκλώβισαν με την αποτυχημένη πολιτική τους και τις αποικίες τους και καταμετρούν πλέον 1.000.000 νεκρούς όσους προκάλεσαν με τις ιμπεριαλιστικές πολιτικές τους στη Συρία διψώντας για πετρέλαιο και γεωπολιτική εδραίωση βάσεις τώρα τα παρατάνε..παραδέχονται την υγειονομική ήττα τους.

Οι ΗΠΑ μεταφέρουν ένα παγκόσμιο ρεκόρ κρουσμάτων με 926,693 νέα ημερήσια κρούσματα.

Πάντως η πανδημία κόβιντ είναι και ένα επιστημονικό όσο και πολιτικό σκάνδαλο στην πραγματικότητα μια πολεμική επιχειρησιακή εμπλοκή.

Ο Καθηγητής Λοιμωξιωλόγος Εric Caumes επικεφαλής στο Τμήμα Λοιμωδών στο ιστορικό νοσοκομείο Pitié-Salpêtrière στο Παρίσι δηλώνει στον JJBourdin στο κανάλι RMC: ο ιός διέφυγε από το εργαστήριο της Γουχάν και ακόμα χειρότερα, αυτά τα έργα χρηματοδοτήθηκαν από τους Αμερικανούς. Στο επάγγελμά μας υπάρχουν μαθητευόμενοι μάγοι.
Αυτή η έρευνα στοχεύει να εφεύρει ιούς για διεξαγωγή ιολογικών πολέμων

Oι ΗΠΑ σταματούν να μετρούν νεκρούς του covid19. Η Ισπανία μέσω της Υπ. Υγείας ζητά από την ΕΕ να χαρακτηριστεί ενδημική νόσος και η Τουρκία σταματάει ως και τα υποχρεωτικά τεστ…

dimpenews.com

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s