Αττική Οδός: δεν έχει έλεος για σε, δεν έχει οδό.

Image

Εχθρός του κακού το χειρότερο. Το χιόνι ..σκότωσε τον κόβιντ..όχι βέβαια τον ιό αλλά το αφήγημα και το ειδησεογραφικό μονοπώλιο της προπαγάνδας. Αν πάμε με αυτή τη λογική για να γυρίσουμε σελίδα ……τότε κακό που μας βρήκε.

Από τους εγκλωβισμένους του χρηματιστηρίου στους εγκλωβισμένους του lockdown και τους αποσυνάγωγους ανεμβολίαστους στους εγκλωβισμένους στην Αττική Οδό.

5.000 οχήματα με 10.000 επιβάτες; εγκλωβίστηκαν παγιδεύθηκαν αιχμαλωτίστηκαν στην κυριολεξία στον καταψύκτη. Στρατόπεδο συγκέντρωσης στη Σιβηρία θύμιζαν οι αυτοκινητόδρομοι της πρωτεύουσας. Εγκληματική αμέλεια.. Αδράνεια και παράλυση του κρατικού μηχανισμού απουσία τη κρατικής μηχανής και του επιτελικού κράτους. Για ένα 24ωρο και πλέον διακυβεύθηκαν ζωές. Γίνονταν συνεχείς εκκλήσεις απόγνωσης για βοήθεια αλλά δεν κουνήθηκε φύλλο. Προκλητική αδιαφορία. Αυτό είναι το κράτος που ζητά να το εμπιστευθεί ο πολίτης σε θέματα ασφάλειας και δημόσιας υγείας; Aυτό είναι το κράτος που προτάσσει το αγαθό της ζωής πάνω από κάθε άλλη αξία κι ας είναι Θεός ή η Ελευθερία. Δεν τους σκέπασε τους ξεσκέπασε το χιόνι…

Image

Επιδεικτική αδιαφορία εγκληματική αμέλεια. Κλείνουν τα στόματα με χρηματισμό. Με εξαγορά συνειδήσεων. Λάθος μήνυμα όλα έχουν μια τιμή αλλά καμιά αξία. (η ίδια τακτική με τα 150αρια στη νεολαία) Ακόμη και οι ανθρώπινες ζωές στη διατίμηση τις βγάζουν στο σφυρί κατά τ΄αμερικάνικα πρότυπα όπου όλα κινούνται στο επίπεδο ασφαλειών κι αποζημιώσεων. Και ούτε γάτα ούτε ζημιά. Επιχειρείται βεβιασμένα μια συγκάλυψη ευθυνών; Να σε κάψω Γιάννη να σ΄αλείψω λάδι.

Φταίνε οι πολίτες με τ΄αλυσίδωτα αμάξια κατά τη γνωστή στοχοποίηση ενοχοποίηση των ανεμβολίαστων. Φταίει η Αττική Οδός φταίει…… το κακό το ριζικό μας….Η Αττική Οδός θα καταβάλει αποζημιώσεις η Pfizer γιατί με ρήτρα εξαιρέθηκε από διεκδίκηση αποζημιώσεων από τις παρενέγειες ή και θανάτους που δύναται να προκαλέσει το προιόν της; Iδιωτική εταιρία και η μια και η άλλη. Αντινομίες που εγείρουν εύλογα ερωτηματικά και διασύρουν το όλο σύστημα.

H Aττική Οδός δεν είναι ελληνική επικράτεια;; Υπεραμύνονται δια αντιπερισπασμού μια λογική του στιλ δεν μας ανήκει δεν μας αφορά…. Επομένως είμαστε αμέτοχοι ευθυνών…Παραμύθια του Άντερσεν για χιονισμένα τοπία.

Image

Η χθεσινή παράσταση στόχευε να πείσει περί της πράσινης ατζέντας της κλιματικής αλλαγής όπως οι φωτιές στην Εύβοια;

Από χθες μια νέα γενιά αναφύεται. Είναι η γενιά της ήττας των εμβολιαστών που βιώνουν πολιτική απογοήτευση καθώς πίστεψαν στο μοντέλο ενός κράτους υπερπροστατευτικού που θέτει υπό επιμέλεια και κηδεμονία τον κάθε πολίτη.Που εγγυάται τη δημόσια υγεία και την ασφάλεια του. Αυτό το κράτος από χθες και γι αυτούς δεν υπάρχει. Βιώνουν την κατάρρευση του υπαρκτού κρατισμού….

Image

Aττική Οδός:

Η πόλις θα σε ακολουθεί. Στους χιονισμένους δρόμους θα γυρνάς

τους ίδιους……….δεν έχει έλεος για σε, δεν έχει οδό.

και μες στα ίδια σπίτια αυτά θ’ ασπρίζεις- από την παγωνιά ( χωρίς θέρμανση και ρεύμα-εκτεταμένες διακοπές) .Πάντα στην πόλι αυτή θα φθάνεις.

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι fj9vmf8xmaikxlx.jpg

Mιλούν για χιονιά για ακραία καιρικά φαινόμενα γιατί άσπρισε μια μέρα..εδώ η μισή υφήλιος ζει σε αυτές τις συνθήκες το μισό χρόνο σε διαρκή βάση και τέτοια φαινόμενα δεν υπάρχουν τέτοια εγκατάλειψη.. Οι δρόμοι παραμένουν πάντα ανοιχτοί ως και οι παράδρομοι.

Cars in the Greek capital covered in snow

Το πρόβλημα δεν ήταν το χιόνι. Το πρόβλημα ήταν το αλάτι, το αντίδοτο. Η έλλειψη του αλατιού. Πρέπει οι Αθηναίοι να κάνουν την μεγάλη πορεία του Γκάντι για το αλάτι να μην επαναληφθεί αυτή η ”Καθαρή” Δευτέρα! Οι ευρωπαϊκές χώρες εισάγουν από Ασία κι Αφρική τόνους αλάτι και πασπαλίζουν τους αυτοκινητόδρομους έγκαιρα. Εδώ ”εάν δε το άλας μωρανθήεν τίνι αλισθήσεται”;

Image

dimpenews.com