Ύβρεις άγριο γιουχάισμα, προπηλακισμός από εξαγριωμένο πλήθος στον εγκάθετο καθεστωτικό Πρωθυπουργό της Γαλλίας Ζαν Καστέξ: «Δολοφόνε», «ντροπή της Δημοκρατίας», ”σάπιε”, ”πουλημένε” ”o Kάστεξ στη φυλακή”! ΒΙΝΤΕΟ


Ύβρεις και άγριο γιουχάισμα προπηλακισμός από εξαγριωμένο πλήθος στον εγκάθετο καθεστωτικό Πρωθυπουργό της Γαλλίας Ζαν Καστέξ που τον κυνηγούσε στη γαλλική πόλη Γκρενόμπλ. «Δολοφόνε», «ντροπή της Δημοκρατίας», ”σάπιε”, ”πουλημένε” ‘o Kάστεξ στη φυλακή” του φώναζε το πλήθος. Οι συνεργάτες της παγκόσμιας λαίλαπας δεν θα μπορούν σε λίγο να βγουν έξω από την πόρτα τους.

Ο Jean Castex πραγματοποίησε επίσκεψη στο Isère αυτό το Σάββατο. Συνοδευόμενος ειδικότερα από τον υπουργό Υγείας Olivier Véran και τον δήμαρχο της Grenoble τον Éric Piolle.Έγινε δεκτός στη Villeneuve, μια περιοχή που είναι γνωστή ως δύσκολη, όπως αναφέρει το France Bleu.

Αρκετές δεκάδες κάτοικοι κάλεσαν τον Πρωθυπουργό, ζητώντας του να βελτιώσει την ένταξη και να διαθέσει περισσότερους πόρους-μέσα για την εκπαίδευση στα καρτιέ. Ωστόσο, γύρω στο μεσημέρι, ο Jean Castex δέχτηκε επίθεση από κατοίκους και συλλόγους που αντιτίθενται στην κατεδάφιση των κοινωνικών κατοικιών.

Στα βίντεο που μεταδίδουν οι συνάδελφοί μας, ο Κάστεξ αποδοκιμάζεται, χαρακτηρίζεται «σάπιος» και «πουλημένος». «Κάστεξ, στη φυλακή», φωνάζει ένα άτομο καθώς ο Πρωθυπουργός φυγαδεύεται.

Η κρίση της πανδημίας και η τυραννική διαχείρισή της έχει εγγραφεί στο λαό που με κάθε πρόσχημα ξεσπάει… Τα κοσμητικά επίθετα πάντως με τα οποία τον περιέλουσαν παραπέμπουν στην διαχείριση πανδημίας! Αυτό είναι το μεγάλο απωθημένο στο συλλογικό ασυνείδητο του κόσμου μετά από τόση καταπίεση.

dimpenews.com