Νοσοκομεία στο Βέλγιο ”πάγωσαν” στις λίστες αναμονής για μεταμόσχευση νεφρού τους ανεμβολίαστους μέχρι να εμβολιαστούν! Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ. ΔΙΑΡΚΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ

Διαρκές έγκλημα κατά της ανθρωπότητας! Σημαντική όσο κι εγκληματική αλλαγή σημειώθηκε σε δύο νοσοκομεία του Βελγίου: Ανεστάλησαν από τις λίστες αναμονής οι μη εμβολιασμένοι που περιμένουν μόσχευμα νεφρού!

Αρκετά μεταμοσχευτικά κέντρα ανέστειλαν προσωρινά τη διαδικασία μεταμόσχευσης οργάνων στους ανεμβολίαστους. Εξακολουθούν να υπάρχουν στη λίστα αναμονής, αλλά δεν μπορούν πλέον να μεταμοσχευθούν μέχρι να κάνουν το εμβόλιο.
Υπάρχουν χιλιάδες κάθε χρόνο που ζητούν δωρεά οργάνων. Στο Βέλγιο, σήμερα, υπάρχουν περισσότεροι από 1.400 ασθενείς στη λίστα αναμονής. Η κρίση υγείας είχε πολλές επιπτώσεις στην υγειονομική περίθαλψη και λογικά στις μεταμοσχεύσεις οργάνων.

Ορισμένα πανεπιστημιακά μεταμοσχευτικά κέντρα, το UZ στις Βρυξέλλες και το CHU στη Λιέγη αποφάσισαν να αναστείλουν τους ανεμβολίαστους ασθενείς από τη λίστα αναμονής. Αν και ο εμβολιασμός δεν είναι υποχρεωτικός στη χώρα και είναι θέμα προσωπικής επιλογής, η μεταμόσχευση ανεμβολίαστου «θα μπορούσε να έχει σοβαρές συνέπειες».

Επεξηγήσεις δίνει ο Karl Martin Wissing, καθηγητής στο UZ Brussels και πρόεδρος της βελγικής εταιρείας μεταμοσχεύσεων. Για τον καθηγητή: «Η άρνηση εμβολιασμού θέτει σε κίνδυνο όχι μόνο τον ασθενή αλλά και το όργανο»… οπότε τους αφήνουν να πεθάνουν μη δίνοντάς τους την τελευταία ευκαιρία. Η Επιλεκτική ιατρική ισοδυναμεί με έγκλημα. Ακυρώνουν κάθε έννοια Ιατρική Ηθικής και Δεοντολογίας, επίορκοι….

Ο εκβιασμός με τη ζωή ασθενούς είναι όχι μόνο ανήθικος αλλά και ναζιστικός.

Το Βέλγιο καρδιά μιας ΕΕ χωρίς καρδιά!!!

Η κοβιντοκρατία αντιτίθεται εξ αρχής στη Δημοκρατία στη κοινή λογική στην Ηθική στη Δημόσια Υγεία στα Ανθρώπινα Δικαιώματα.

dimpenews.com