Κι άλλος…Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής της Ηλιούπολης Αλέξανδρος Λάμπι πέθανε από ανακοπή στο γήπεδο! Ήταν εμβολιασμένος;; όπου υπάρχει διαφάνεια δεν υπάρχει συνωμοσιολογία!

Ένας ακόμη ποδοσφαιριστής άφησε την τελευταία του πνοή στο γήπεδο. Υγιέστατος και πολυ νέος. Πρόκειται για τον 22χρονο Αλέξανδρο Λάμπι, ο οποίος απώλεσε τη ζωή του κατά τη διάρκεια του αγώνα της Ηλιούπολης με την Ερμιονίδα για τη Γ’ Εθνική στο γήπεδο της πρώτης.

”Μόλις στο 5ο λεπτό της αναμέτρησης ο 22χρονος κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο. Πήγε να εκτελέσει ένα πλάγιο και έπεσε αναίσθητος. Η αναμέτρηση διακόπηκε και οι γιατροί προσπάθησαν να τον επαναφέρουν.”..

Image

…Τελικά ο ποδοσφαιριστής διακομίσθηκε στον Ευαγγελισμό με ελάχιστο σφυγμό και χωρίς να έχει τις αισθήσεις του.

Λίγο αργότερα ο Αλέξανδρος Λάμπι κατέληξε. Καθώς υπάρχει εκατόμβη αθλητών που υπέστησαν αιφνίδιο θάνατο το πανεμβολιακό έτος 2021 το ερώτημα είναι αμείλικτο. Ο 22χρονος΄ήταν εμβολιασμένος; όπου υπάρχει διαφάνεια δεν υπάρχει συνωμοσιολογία! Αν δεν ήταν να ειπωθεί ώστε να μην γίνονται συνειρμοί αν ήταν να διερευνηθεί η συσχέτιση. Κυκλοφορούν αντικρουόμενες φήμες. Υπάρχει υπεύθυνη απάντηση από ιθύνοντες;;

Η αγγλική The Sun αναφέρει το θάνατο του ποδοσφαιριστή με τίτλο ότι πέθανε από ανακοπή καρδιάς και δεν υπήρχε απινιδωτής κι ασθενοφόρο. Η ομάδα της Ηλιούπολης αντικρούει ότι υπήρξε απινιδωτής κι όταν ζητήθηκε από το γιατρό προσφέρθηκε όσο για το ασθενοφόρο έφθασε μετά από 15′ σύμφωνα με ελληνικά δημοσιεύματα 20′ μετά σύμφωνα με αγγλικό φύλλο.

Τραγική φιγούρα η μητέρα του νεαρού ταλαντούχου παίκτη που ήταν στις κερκίδες και παρακολούθησε όλο το θρίλερ… Είναι σοκαριστική η είδηση.

dimpenews.com