Η Κομισιόν-Ευρωπαϊκή Επιτροπή προτείνει ”επέκταση του ψηφιακού πιστοποιητικού covid19 ως τον Ιούνιο του 2023”. Εδραίωση του Ολοκληρωτισμού!

Η Κομισιόν η Ευρωπαϊκή Επιτροπή προτείνει ”επέκταση του ψηφιακού πιστοποιητικού covid19 ως τον Ιούνιο του 2023.Η εξέλιξη της πανδημίας παραμένει απρόβλεπτη αλλά μπορούμε να εγγυηθούμε στους ταξιδιώτες την δυνατότητα χρήσης αυτού του πιστοποιητικού για μετακινήσεις στην Ευρώπη” υπογραμμίζει.

Είναι φανερό ότι τα παγκόσμια κέντρα λήψης αποφάσεων η δικτατορία των ελίτ δεν θέλει να λήξει την κατάσταση πολιορκίας την διαρκή έκτακτη ανάγκη. Δεν θέλουν ν΄αποδομήσουν το ανελεύθερο καθεστώς καταδυνάστευσης που δημιούργησαν αυτά τα 2 χρόνια. Είμαστε σε μια εποχή συνεχούς πολιτικής εκτροπής, θεσμικής ανωμαλίας σε όλα τα επίπεδα. Παρά τις επιστημονικές εκτιμήσεις ότι η όμικρον θέτει τέλος στην πανδημία οι παγκοσμιοκράτες δεν θέλουν την επιστροφή στην κανονικότητα. Θα έχουμε μια επανάληψη και μια συνεχή παράταση μέτρων μετά από μια πρόσκαιρη ανοιξιάτικη και θερινή ανάπαυλα μετριασμό τους όπως και πέρυσι. Επιδιώκουν εδραίωση υγειονομικού απαρτχάιντ.

Η Κομισιόν της κερδοσκοπίας, αδιαφάνειας και της ρεμούλας της διαπλοκής όπου προΐσταται η Von der Leyen και πρωτοστατεί στο Von der Leyen αποζητά διαιώνιση των άνομων κεκτημένων της..

Η Κομισιόν η Ευρωπαϊκή Επιτροπή προτείνει ”επέκταση του ψηφιακού πιστοποιητικού covid19 ως τον Ιούνιο του 2023”.Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή προτρέχει των γεγονότων. Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες…To πιθανότερο είναι το ολοκληρωτικό μόρφωμα της ΕΕ να μην υφίσταται το 2023.. Είναι ο μόνος τρόπος απεμπλοκής των λαών από την καταδυνάστευση. Διαφορετικά δεν έχουν σκοπό να το λήξουν είναι φανερό.

Όλα αυτά που κάνουν υποχωρούν σε κάποια μέτρα είναι τακτικισμοί που σκοπό έχουν να νομιμοποιήσουν τη διαχείριση της πανδημίας υπό το πρίσμα της δήθεν αμεροληψίας και να παράσχουν άλλοθι σ΄ένα σιδηρούν παραπέτασμα…

Eνδεικτικό των γενικότερων προθέσεων τους. Σήμερα το Ομοσπονδιακό Συμβούλιο της Αυστρίας υιοθέτησε το νόμο για υποχρεωτικό εμβολιασμό κατά Covid με ψήφους 47 έναντι 12.Η Αυστρία ψηφίζει νόμο για τους πολίτες να χάσουν τη σωματική τους αυτονομία και να αναγκαστούν να κάνουν εμβόλια. Η άρνηση θα θεωρείται ποινικό αδίκημα και οι πολίτες θα κινδυνεύουν με φυλάκιση. Είναι μια παρωδία ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

dimpenews.com