Διευθυντής του νοσοκομείου Ichilov στο Ισραήλ:«Το 80% των σοβαρών κρουσμάτων COVID είναι πλήρως εμβολιασμένοι(3πλή δόση)”.BINTEO

«Το 80% των σοβαρών κρουσμάτων COVID είναι πλήρως εμβολιασμένοι», λέει ο διευθυντής του νοσοκομείου Ichilov στο Ισραήλ.
Το εμβόλιο «δεν έχει καμία σημασία όσον αφορά τη σοβαρή ασθένεια», λέει ο καθηγητής Yaakov Jerris.
Είναι πραγματικά υπερφορτωμένα τα νοσοκομεία του Ισραήλ με μη εμβολιασμένους ασθενείς με COVID; Σύμφωνα με τον καθηγητή Yaakov Jerris, διευθυντή του τμήματος κορονοϊού του νοσοκομείου Ichilov, η κατάσταση είναι εντελώς αντίθετη.

«Αυτή τη στιγμή, τα περισσότερα από τα σοβαρά κρούσματά μας είναι εμβολιασμένοι», είπε ο Jerris στο Channel 13 News. «Έκαναν τουλάχιστον τρεις δόσεις. Μεταξύ 70 και 80% των σοβαρών κρουσμάτων είναι εμβολιασμένοι. Άρα, το εμβόλιο δεν έχει καμία σημασία για σοβαρές ασθένειες, γι’ αυτό μόνο το 20 έως 25% των ασθενών μας είναι ανεμβολίαστοι».

Ο Jerris αποκάλυψε επίσης κάποια από τη σύγχυση στην αναφορά υποθέσεων. Μιλώντας σε συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου την Κυριακή, είπε στους υπουργούς: «Ο ορισμός ενός σοβαρού ασθενούς είναι προβληματικός. Για παράδειγμα, ένας ασθενής με χρόνια πνευμονοπάθεια είχε πάντα χαμηλό επίπεδο οξυγόνου, αλλά τώρα έχει ένα θετικό αποτέλεσμα τεστ κορωνοϊού που τον καθιστά τεχνικά «σοβαρό ασθενή με κορωνοϊό», αλλά αυτό δεν είναι ακριβές. Ο ασθενής είναι μόνο σε δύσκολη κατάσταση επειδή έχει μια σοβαρή υποκείμενη ασθένεια».Tις δηλώσεις αυτές έκανε ο καθηγητής στο κανάλι 13. israelnationalnew 3/2/22

Ο κορωνοιός είναι όντως επικίνδυνος. Ανεμβολίαστοι όντως πεθαίνουν και νοσούν βαριά και είναι οι περισσότεροι. Οι περισσότερες ηλικίες δεν είναι στο απυρόβλητο. Οι πιο νεαρές ηλικίες και οι μη ευπαθείς ομάδες είναι σίγουρα σε πλεονεκτική θέση. Εξαιρέσεις πάντα υπάρχουν. Πολλοί ανεμβολίαστοι περνούν μαρτύρια με σοβαρές επιπλοκές. Είναι επίσης σίγουρο πως οι επιπλοκές είναι πιθανότερες στις ευπαθείς ομάδες όπου υπάρχει και συννοσηρότητα. Από την άλλη το εμβόλιο είναι όντως σε πειραματικό στάδιο κρίθηκε από τα ίδια τα γεγονότα αναποτελεσματικό και ανεπαρκές έχει παρενέργειες πολλές φορές ανεπίστροφες υπάρχουν σίγουρα και σχετιζόμενοι θάνατοι. Μόνο η ΕΜΑ έχει επίσημα καταγράψει έως και 30.000 θανάτους μετά τον εμβολιασμό, με χρονική συσχέτιση που είναι υπό διερεύνυση. Οι εμβολιασμένοι γίνονται φορείς, μεταδίδουν και νοσούν όπως και οι ανεμβολίαστοι. Υπόκεινται και σε σοβαρή νόσηση αλλά το εμβόλιο παρέχει γενικά μια πρόσκαιρη ανοσία και μετριάζει επίσης πρόσκαιρα τις σοβαρές επιπτώσεις.

Ωστόσο η επιβολή ως υποχρεωτικού ή καταναγκαστικού ενός πειραματικού εμβολιασμού είναι απαράδεκτη. Η ελευθερία επιλογής οφείλει να είναι σεβαστή. Η αυτοδιάθεση του σώματος ο σεβασμός της προσωπικότητας και της ανθρώπινης αξιοπρέπειας της ελευθερίας της συνείδησης, της ελεύθερης βούλησης είναι αξίες κι αρχές αναπαλλοτρίωτες.

Η ελεύθερη ενημερωμένη συγκατάθεση συναίνεση για ιατρική πράξη είναι απαραβίαστη προϋπόθεση. Αυτή δεν υπήρξε. Η άλλη πλευρά η διαφορετική ιατρική άποψη όπως αυτή εκφράστηκε από ειδήμονες ολκής λογοκρίθηκε στιγματίστηκε λοιδορήθηκε διώχθηκε.

Η ελευθερία υπό μια άλλη οπτική είναι το υπέρτατο αγαθό.

Το μόνο σημείο τριβής παγκοσμίως είναι η υποχρεωτικότητα……Η άρση της υποχρεωτικότητας είναι το μόνο εχέγγυο επιστροφής σε μια αληθινή κανονικότητα.

Ο κοινωνικός αυτοματισμός εμβολιασμένων-ανεμβολίαστων όπου λειτούργησε είναι απαράδεκτος όπως και το υγειονομικό απαρτχάιντ οι κοινωνικοί αποκλεισμοί και κάθε είδους διακρίσεις εναντίον των ανεμβολίαστων.

dimpenews.com