Το πραξικόπημα του Μακρόν. Ο διαταραγμένος Φύρερ της Ευρώπης κατέβασε τα τανκ στους δρόμους του Παρισιού για ν’ αντιμετωπίσει τα κονβόι που φθάνουν στο Παρίσι!XAOΣ ΧΟΥΝΤΑ Επεισόδια.Τραυματίες! MAT-ΩΣΕ ΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΒΙΝΤΕΟ

Το πραξικόπημα του Μακρόν. Ο διαταραγμένος Φύρερ της Ευρώπης κατέβασε τα τανκ στους δρόμους του Παρισιού πάνω στο Σηκουάνα για ν’ αποτρέψει κατάληψη του κέντρου της γαλλικής πρωτεύουσας στα πρότυπα της Οτάβα καθώς τα κονβόι κατά υγειονομικών μέτρων κι αύξησης τιμών καταφθάνουν από όλη τη Γαλλία σε κάποιες ώρες στο Παρίσι. Τα τεθωρακισμένα της χωροφυλακής περιπολούν στους δρόμους του Παρισιού σκορπίζοντας τρόμο στους πολίτες. Ήδη από χθες αύρες της αστυνομίας έχουν εγκατασταθεί στις εισόδους της πόλης του φωτός στα διόδια. Κλοιός ασφαλείας εγκαθίσταται περιμετρικά στα Ηλύσια Πεδία με οδοφράγματα. Για αύριο 12/2/22 είναι προγραμματισμένη μεγάλη διαδήλωση αντι-pass sanitaire στο Παρίσι.

Image

Aναχωρώντας με κομβόι από τις τέσσερις γωνιές της Γαλλίας, χιλιάδες πολέμιοι του εμβολίου κατευθύνονται στο Παρίσι την Παρασκευή παρά την απαγόρευση που διατάχθηκε από το αρχηγείο της αστυνομίας και την αποφασιστικότητα που επέδειξαν οι αρχές. Από το ξημέρωμα, πομπές από αυτοκινητοπομπές με αυτοκίνητα, τροχόσπιτα και φορτηγά σχηματίστηκαν στη Λιλ, στο Στρασβούργο ή στο Vimy (Pas-de-Calais). Αντίστοιχα κονβόι έφυγαν το πρωί από το Châteaubourg (Ille-et-Vilaine).

Πολυάριθμες είσοδοι του περίφημου περιφερειακού του Παρισιού έκλεισαν ως μέτρο αποτροπής ώστε το convoi de la liberte να μην έχει πρόσβαση στη γαλλική πρωτεύουσα. Αποτέλεσμα ήδη πριν την άφιξη του κονβόι να έχει δημιουργηθεί μποτιλιάρισμα.

έντρομος ο δυνάστης Μακρόν ζητά «τη μεγαλύτερη δυνατή ηρεμία»

Καθώς τα κομβόι κατευθύνονται προς το Παρίσι έντρομος ο δυνάστης Μακρόν ζητά «τη μεγαλύτερη δυνατή ηρεμία» σε συνέντευξή του στο Ouest-France. Αφού πυροδότησε τη σύγκρουση με υβριστικούς χαρακτηρισμούς κατά μερίδας του πληθυσμού κι αδιαλλαξία του τώρα παριστάνει τον ειρηνοποιό που γεφυρώνει χάσματα. Βρίσκεται σε δύσκολη θέση ώρα να πηγαίνει σε κανένα μυστικό κρησφύγετο σαν τον φίλο του τον Τριντό….

Σε συνέντευξή του στο Ouest-France, ενώ βρισκόταν στη Βρέστη την Παρασκευή, υπογραμμίζει ότι η Γαλλία «χρειάζεται αρμονία, πολλή συλλογική καλοσύνη». Ομολογεί τώρα «είμαστε όλοι συλλογικά κουρασμένοι από αυτό που ζούμε εδώ και δύο χρόνια…Βλέπουμε μια πολύ έντονη ψυχική ταλαιπωρία, στους μικρούς και μεγάλους μας. Και μερικές φορές, αυτή η κούραση μεταφράζεται και σε θυμό. Το ακούω και το σέβομαι», δηλώνει. Ωστόσο δεν δεσμεύεται για άρση μέτρων.

«Θα είμαστε αποφασιστικοί και θα αποτρέψουμε τα μπλοκαρίσματα», προειδοποιεί ο νομάρχης Lallement.

Image

Διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν για να επευφημήσουν την αυτοκινητοπομπή που εισέρχεται από την la porte d’Orléans στο Παρίσι . Γρήγορα οι δυνάμεις καταστολής των BRAV-M αναπτύχθηκαν για να διαλύσουν τους διαδηλωτές. Αστυνομοκρατία παντού στο Παρίσι και τεθωρακισμένα και δεν είναι σκηνές από φιλμ… o περιφερειακός μπλοκαρίστηκε από τους BRAV στο ύψος της la porte de Saint-Cloud μ΄ελέγχους σε convoi 450 οχημάτων.

όλες οι δυνάμεις του καθεστώτος στο δρόμο εξονυχιστικοί έλεγχοι των οχημάτων του κονβόι που εισέρχονται Παρίσι. Check point και μπλόκα ουρές αποκλεισμένων οχημάτων στα τούνελ..

Peut être une image de moto et route

Στην Ορλεάνη υποδοχή κονβόι..

στο δρόμο για Παρίσι και Βρυξέλλες για να διαμαρτυρηθούν για υγειονομικό πάσο κι αύξηση τιμή βενζίνης και λοιπών βασικών αγαθών.

Χαοτική είναι η κατάσταση στην περιφερειακή του Παρισιού το πρωί του Σαββάτου. Χιλιάδες πολέμιοι του πιστοποιητικού εμβολιασμού που ήρθαν με κομβόι από όλη τη Γαλλία, και που κατασκήνωσαν στις πύλες της πρωτεύουσας, πήραν ξανά δρόμο το πρωί του Σαββάτου για να μπουν στο Παρίσι και να διαδηλώσουν παρά τη σχετική απαγόρευση από το αρχηγείο της αστυνομίας. Πολλά οχήματα του κονβόι μπλοκαρίστηκαν στη Porte de Champerret και στο Porte Maillot, εμποδίζοντας έτσι τους διαδηλωτές να φτάσουν στην καρδιά του Παρισιού, ιδιαίτερα στην Place d’Italie για να συμμετάσχουν σε μια διαδήλωση των «κίτρινων γιλέκων».

Μπλόκα στον περιφερειακό..

Image

Σχεδόν 7.200 αστυνομικοί και χωροφύλακες αναπτύχθηκαν ”για να επιβάλουν τις απαγορεύσεις για κονβόι», σύμφωνα με τη Διεύθυνση Αστυνομίας.

Μποτιλιάρισμα στον περιφερειακό καθώς η αστυνομία κάνει ελέγχους κι επιβάλει και πρόστιμα 130 ευρώ για συμμετοχή σ΄απαγορευμένη συγκέντρωση .

Ο αστυνομικός διευθυντής του Παρισιού μπροστά από την έδρα της Pfizer….

Αστυνομικός σπάει το τζάμι του οδηγού που είναι σταθμευμένος στα Ηλύσια Πεδίου συμμετέχοντας στην κινητοποίηση

To Σάββατο η διαδήλωση στο Παρίσι είχε πολύ κόσμο και πολύ ένταση και επεισόδια τα δακρυγόνα έπεφταν ως και μέσα στα καφέ.

Ανθρωποκυνηγητό στα Ηλύσια Πεδία

για 7 ώρες έριχναν αδιάκοπα δακρυγόνα αδιακρίτως στο κέντρο του Παρισιού για να διαλύσουν τον κόσμο

ασύστολη χούντα ασύστολη βία …. για τη δημόσια υγεία

”είμαστε σε πόλεμο”

ΧΑΟΣ ΧΟΥΝΤΑ

Image

Σοβαροί τραυματισμοί ..”δολοφόνε” φωνάζει ο πολίτης που είναι σοβαρά τραυματισμένος και πεσμένος στο έδαφος . Τραυματισμός από τους μπούτσερ του Μακρόν.

Ο υπ. Εσωτερικών κάνει λόγο για 54 συλλήψεις.

Aucune description de photo disponible.

dimpenews.com

One thought on “Το πραξικόπημα του Μακρόν. Ο διαταραγμένος Φύρερ της Ευρώπης κατέβασε τα τανκ στους δρόμους του Παρισιού για ν’ αντιμετωπίσει τα κονβόι που φθάνουν στο Παρίσι!XAOΣ ΧΟΥΝΤΑ Επεισόδια.Τραυματίες! MAT-ΩΣΕ ΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΒΙΝΤΕΟ

Comments are closed.