Συντριβή στρατιωτικού συριακού ελικοπτέρου. 2 πιλότοι νεκροί 2 χαροπαλεύουν κι 1 ακόμη τραυματίας! Την επομένη συνάντησης Σοιγκού Άσαντ, και ισραηλινού βομβαρδισμού στο Ν Δαμασκού εν μέσω όξυνσης στο Ουκρανικό! Σαμποτάζ; Συρία αντί Ουκρανίας ζήτησαν από Ρώσους οι ΗΠΑ. Απορρίφθηκε! Βαρυσήμαντο μήνυμα του Πούτιν στο Κοινοβούλιο!

Ένα ελικόπτερο του συριακού στρατού συνετρίβη στην ύπαιθρο της Λατάκια (Λαοδικεία) καθώς επιχείρησε αναγκαστική προσγείωση μετά από τεχνική δυσλειτουργία σύμφωνα με συριακά μέσα. Δυο πιλότοι πρώτης γραμμής σκοτώθηκαν και 2 άλλοι συνάδελφοί τους χαροπαλεύουν σε κρίσιμη κατάσταση ενώ υπάρχει ένας ακόμη τραυματίας αναφέρει στρατιωτική πηγή.

Το SANA μεταδίδει ότι 2 μέλη του πληρώματος σκοτώθηκαν κατά την προσγείωση έκτακτης ανάγκης που επιχείρησε στρατιωτικό ελικόπτερο μετά από τεχνικό πρόβλημα.

Στρατιωτική πηγή γνωστοποίησε στο SANA : « κατά η διάρκεια εκπαιδευτικής αποστολής ένα από τα ελικόπτερα του συριακού στρατού κατέπεσε στην παράκτια ζώνη, το ελικόπτερο παρουσίασε ένα τεχνικό πρόβλημα σήμερα το πρωί.Το πλήρωμα εξαναγκάστηκε σε αναγκαστική προσγείωσή σ΄ορεινή περιοχή, που κόστισε τη ζωή σε 2 ενώ 3 άλλο επέζησαν».

Το τραγικό συμβάν επέρχεται την επομένη της συνάντησης Σοιγκού-Άσαντ στη Δαμασκό

κι ενώ είναι σ΄ εξέλιξη μεγάλα ναυτικά γυμνάσια του ρωσικού στόλου στη Μεσόγειο με ορμητήριο την Ταρτούς.

Συμβαίνει στο πλαίσιο διαρκούς όξυνσης στο ουκρανικό με σημερινή αναζωπύρωση σε Ντόνετσκ Λούγκανσκ,( μόνο σε 1 ώρα ο ουκρανικός στρατός βομβάρδισε με πάνω από 60 οβίδες πόλεις και θέσεις σε Donetsk,Lugansk στο Donbass,στοχεύοντας νοσοκομεία, σχολεία,κατοικίες κι τ΄αεροδρόμιο του Donetsk) απέλαση του αναπληρωτή πρέσβη των ΗΠΑ Bartle Gorman από τη Ρωσία

Peut être une image de 1 personne
νεκρός πιλότος

κι ενώ την προηγούμενη νύχτα ”προς τις 23h35 το Ισραήλ πραγματοποίησε χτύπημα με πολλούς πυραύλους εδάφους εδάφους από το κατεχόμενο συριακό Golan στοχεύοντας σημεία κοντά στην πόλη Zakia, στο νότο της Δαμασκού ». Σημειώθηκαν μόνο υλικές ζημιές.

το Πεντάγωνο παραδέχθηκε πως αμερικανικά αεροσκάφη του ναυτικού παρενοχλήθηκαν από ρωσικά μαχητικά πάνω από τη Μεσόγειο τη βδομάδα αυτή.

Τις τελευταίες εβδομάδες, οι Αμερικανοί διαπραγματεύονταν με τους Ρώσους την Ουκρανία ως αντάλλαγμα για τη Συρία! Σύμφωνα με τις αμερικανικές διαρροές, η Ουάσιγκτον πρόσφερε στη Μόσχα να τερματίσει τη δέσμευσή της με τη Συρία και να αφήσει οριστικά τον συριακό φάκελο, με αντάλλαγμα τη δέσμευση των Αμερικανών προς τους Ρώσους ότι η Ουκρανία θα ήταν εντελώς πολιτικά υποταγμένη στη Μόσχα, δεν θα συμπεριληφθεί στο ΝΑΤΟ και η Μόσχα θα έχει τη δυνατότητα να αναδιαμορφώσει το πολιτικό σύστημα στην Ουκρανία, συμπεριλαμβανομένου του προέδρου, και ό,τι άλλο κρίνει κατάλληλο για τα συμφέροντά της.
Οι ίδιες διαρροές λένε ότι η Μόσχα απέρριψε αυτή την προσφορά…

Kι ενώ η σφοδρότητα των συγκρούσεων σήμερα στο ουκρανικό μέτωπο έχει ιστορικό προηγούμενο τον Αύγουστο του 2018 ο Πούτιν κάνει σειρά επαφών και προετοιμάζεται για βαρυσήμαντο μήνυμα που θ΄απευθύνει στο Κοινοβούλιο.

Peut être une image de 1 personne et plein air
νεκρός πιλότος

Με βάση τα προαναφερθέντα η συντριβή του ελικοπτέρου παραπέμπει σε δολιοφθορά.

dimpenews.com

One thought on “Συντριβή στρατιωτικού συριακού ελικοπτέρου. 2 πιλότοι νεκροί 2 χαροπαλεύουν κι 1 ακόμη τραυματίας! Την επομένη συνάντησης Σοιγκού Άσαντ, και ισραηλινού βομβαρδισμού στο Ν Δαμασκού εν μέσω όξυνσης στο Ουκρανικό! Σαμποτάζ; Συρία αντί Ουκρανίας ζήτησαν από Ρώσους οι ΗΠΑ. Απορρίφθηκε! Βαρυσήμαντο μήνυμα του Πούτιν στο Κοινοβούλιο!

Comments are closed.