Δραματικές εξελίξεις Ντονμπάς: Φεύγουν τα γυναικόπαιδα-εκκένωση μένουν οι μάχιμοι. Αρχίζει ο πόλεμος!

Δραματικές εξελίξεις:” Ο ηγέτης της ΛΔ Ντόνετσκ ανακοίνωσε τη μαζική εκκένωση πολιτών προς Ρωσία”.Ρωσικές πηγές: o ηγέτης της ΛΔ Ντόνετσκ κάλεσε όλους τους άρρενες που μπορούν αν φέρουν όπλο να υπερασπιστούν τα εδάφη τους!.

Δραματικές εξελίξεις . ”Ο ηγέτης της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντόνετσκ ανακοίνωσε τη μαζική εκκένωση των πολιτών προς τη Ρωσία..Η εκκένωση των κατοίκων από το Ντονμπάς προς Ρωσία άρχισε.”Πρώτοι φεύγουν γυναικόπαιδα και ηλικιωμένοι. 700.000 αμάχους σχεδιάζουν να εκκενώσουν από τη ΛΔ του Ντόνετσκ προς Ρωσία δήλωσαν οι ρωσογενείς.

Αν όντως είναι έτσι ή η Ρωσία αποσύρει τον κόσμο της για να μην πληρώσει το τίμημα αν γενικευθεί ή σύρραξη ή κάτι άλλο. O εκπρόσωπος τύπου του Κρεμλίνου ερωτηθείς για την εκκένωση λέει δεν ξέρει τι συμβαίνει εκεί τώρα” – IFAX. Aπίστευτη είδηση. ο ηγέτης του Ντόνετσκ κάλεσε όσους άρρενες μπορούν να κρατήσουν όπλο να προσέλθουν να υπερασπιστούν τα εδάφη τους.Που σημαίνει φεύγουν τα γυναικόπαιδα μένουν οι μάχιμοι. Αρχίζει ο πόλεμος.

DPR τώρα: Οι κάτοικοι ενημερώθηκαν για τις διευθύνσεις των σημείων συλλογής για εκκένωση, ουρές σε ΑΤΜ και βενζινάδικα

Οι κάτοικοι της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντόνετσκ έλαβαν μηνύματα sms από τη εταιρεία κινητής τηλεφωνίας “Phoenix” που έδειχναν τις διευθύνσεις των σημείων συλλογής για εκκένωση.

Το μήνυμα αναρτήθηκε και στο διαδίκτυο.

“Προσοχή! Οι πολίτες! Ανακοινώθηκε έκτακτη εκκένωση! Μη χάνετε την ψυχραιμία σας, μην πανικοβάλλεστε! Ενημερώστε τους γείτονές σας!

Ακολουθήστε τις οδηγίες που αναρτώνται στο τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό δίκτυο, SMS ενημέρωσης από το ROS «Phoenix», καθώς και που λαμβάνετε από τις αρμόδιες εξειδικευμένες υπηρεσίες της πόλης (επαρχία).O Putin έδωσε εντολή να καταβληθούν 10 000 ρούβλια σε κάθε πρόσφυγα από το Donbass που φθάνει στην περιοχή του Rostov. ήδη τα πρώτα 80 λεωφορεία με πρόσφυγες έφτασαν στο Rostov.

Ηχούν οι σειρήνες..

Αυτή η νεαρή γυναίκα η Σβετλάνα τραυματίστηκε από ουκρανικά πυρά καθώς επέστρεφε από δουλειά της στην Staromikhaylovka. Ανεπίσημα ήδη υπάρχουν δεκάδες θύματα στις ρωσόφωνες περιοχές. Ο ηγέτης του Ντόνετσκ λέει πως η Ουκρανία ανά πάσα στιγμή θ΄αρχίσει επίθεση μεγάλης κλίμακας. Ο Biden θ΄απευθυνθεί για ουκρανικό στις 4μμ και το NATO τέθηκε σε high alert. Lavrov: γενοκτονία είναι σ΄εξέλιξη στο Ντονμπάς.

dimpenews.com