+18 ΦΡΙΚΗ ΣΤΟ ΝΤΟΝΜΠΑΣ-ΔΥΤΙΚΟΝΑΖΙΣΜΟΣ : O ουκρανικός στρατός βομβαρδίζει ανηλεώς σχολεία, νοσοκομεία, αεροδρόμιο στο Ντόνετσκ και σκοτώνει αμάχους. Κατέστρεψε ρώσικο checkpoint στα σύνορα! Χωρίς νερό…Χαλέπι το Ντόνετσκ! ΒΙΝΤΕΟ

οι υπερασπιστές της Δημόσιας Υγείας πολτοποιούν το ανθρώπινο είδος!!!!!!

O ουκρανικός στρατός σφυροκοπά με κάθε μέσο το Ντονμπάς. Φρικαλεότητες εγκλήματα πολέμου και κατά της ανθρωπότητας. Μίσος. Βομβαρδίζουν ανηλεώς σχολεία, νοσοκομεία, αεροδρόμιο στο Ντόνετσκ και σκοτώνουν αμάχους …Διαμελισμένα κορμιά…..οι υπερασπιστές της Δημόσιας Υγείας πολτοποιούν το ανθρώπινο είδος!!!!!! Χωρίς νερό Χαλέπι το Ντόνετσκ..

Οι δυνάμεις του Κιέβου συνέχισαν να βομβαρδίζουν τα εδάφη των αυτοαποκαλούμενων λαϊκών δημοκρατιών του Λούγκανσκ και του Ντόνετσκ (LPR και DPR) τη Δευτέρα, σύμφωνα με δηλώσεις των αποστολών των Λαικών δημοκρατιών στο Κοινό Κέντρο Ελέγχου και Συντονισμού για το καθεστώς κατάπαυσης του πυρός (JCCC). .
Ο βομβαρδισμός έρχεται στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης εκκένωσης αμάχων του Ντονμπάς στη Ρωσία, η οποία ξεκίνησε στις 18 Φεβρουαρίου, εν μέσω φόβων για επίθεση από τις ουκρανικές δυνάμεις.Περίπου 61.000 κάτοικοι του LPR και του DPR έχουν περάσει τα σύνορα με τη Ρωσία στο πλαίσιο της εκκένωσης.

ρώσικο συνοριοφυλάκιο

Ως αποτέλεσμα επίθεσης με όλμους από τις ουκρανικές δυνάμεις ασφαλείας, ένας σταθμός ηλεκτρικού ρεύματος και το κεντρικό αστικό νοσοκομείο στο Ντόνετσκ υπέστησαν ζημιές, σύμφωνα με τη Λαϊκή Πολιτοφυλακή της αυτοαποκαλούμενης ΛΔΔ.
“Η κατάσταση στη γραμμή επαφής παραμένει κρίσιμη. Οι Ουκρανοί μαχητές συνεχίζουν να χτυπούν την πολιτική υποδομή της δημοκρατίας. Ως αποτέλεσμα επίθεσης με όλμους από τις θέσεις της 54ης μηχανοκίνητης ταξιαρχίας, 1 ηλεκτρικός υποσταθμός και το Κεντρικό Νοσοκομείο της πόλης Αρ. 14, Ντόνετσκ, στη διεύθυνση Petrovsky Street 197, υπέστησαν ζημιές», ανέφερε το υπουργείο στο κανάλι του Telegram.


Ρωσικό συνοριακό σημείο ελέγχου καταστράφηκε από βλήμα που εκτοξεύτηκε από την Ουκρανία
Ένα βλήμα που εκτοξεύτηκε από την ουκρανική πλευρά κατέστρεψε συνοριακό γραφείο της Ρωσικής Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Ασφαλείας (FSB) τη Δευτέρα, αλλά δεν προκάλεσε θύματα, ανέφερε η FSB. Αυτό είναι το 3ο χτύπημα στη ρωσική επικράτεια από την Ουκρανία.

«Στις 21 Φεβρουαρίου στις 09:50 π.μ. [06:50 GMT], ένα άγνωστο βλήμα που εκτοξεύτηκε από το έδαφος της Ουκρανίας κατέστρεψε πλήρως το γραφείο των συνοριακών περιπολιών του ρωσικού συνοριακού τμήματος FSB στην περιοχή του Ροστόφ, που βρίσκεται σε απόσταση περίπου 150 μέτρα [490 πόδια] από τα ρωσο-ουκρανικά σύνορα», ανέφερε η FSB σε ανακοίνωσή της.
Οι Ουκρανικές δυνάμεις χρησιμοποιούν βαρύ πυροβολικό, όλμους, εκτοξευτές χειροβομβίδων και άρματα μάχης. Οι άνθρωποι πεθαίνουν, λέει ο επικεφαλής της DPR
Οι ουκρανικές δυνάμεις ασφαλείας βομβαρδίζουν το έδαφος της αυτοαποκαλούμενης Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντονέτσκ με βαρύ πυροβολικό, όλμους, εκτοξευτές χειροβομβίδων και τανκς και άνθρωποι πεθαίνουν, δήλωσε ο επικεφαλής της ΛΔΔ, Ντένις Πουσίλιν. Πρόσθεσε πως η κατάσταση είναι κρίσιμη και έχει επιδεινωθεί προς την κατεύθυνση Μαριούπολης όπου μένονται μάχες πλησίον ρωσικών συνόρων.

«Μόνο τις τελευταίες ημέρες, το πυροβολικό των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας εκτόξευσε περισσότερους από 1.700 όλμους και οβίδες σε κατοικημένες περιοχές. Βαρύ πυροβολικό, όλμοι, χειροβομβίδες και τανκς μας χτυπούν. Οι άνθρωποι πεθαίνουν», ανέφερε ο επικεφαλής της DPR σε δήλωση.
Σύμφωνα με τον Πουσίλιν, τα ουκρανικά στρατεύματα συνεχίζουν να βομβαρδίζουν τους οικισμούς Ζάιτσεβο, Γκορλόβκα, Ντόνετσκ, Γιασινοβατάγια, Κομιντέρνοβο και Ντοκουτσάεφσκ.

H Ρωσία έχει δύο εβδομάδες, ίσως 3, αν θέλει να μπει στην Ουκρανία καθώς σύντομα το χιόνι και ο πάγος θα λιώσουν. Αν θέλει να δράσει – θα πρέπει να το κάνει σύντομα.

Άμαχος σκοτώθηκε από ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις στην περιοχή Τρουντόφσκι του Ντόνετσκ στη διασταύρωση της οδού. Dunayevsky και στ. Μάρκιν. Ήταν ανθρακωρύχος καθ’ οδόν για την πρωινή του βάρδια.
Νοσοκομείο του Ντόνετσκ και ηλεκτρικός υποσταθμός επλήγησαν υπό ουκρανικό βομβαρδισμό – δήλωση στρατού. Βομβαρδίστηκαν ακόμα 2 σχολεία σήμερα στην ίδια αυτοανακηρυχθείσα Λαϊκή Δημοκρατία. Έκρηξη σημειώθηκε στο αεροδρόμιο του Ντόνετσκ. FSB : «Στις 9.50 π.μ., ένα βλήμα που εκτοξεύτηκε από την Ουκρανία κατέστρεψε ολοσχερώς το ρωσικό συνοριακό σημείο ελέγχου στην περιοχή του Ροστόφ, κανείς δεν τραυματίστηκε».

Ο Πούτιν καλεί σε συνεδρίαση του ρωσικού συμβουλίου ασφαλείας.

Σε κρατικό επίπεδο κατάσταση Έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκε στη ΛΔΔ σε σχέση με τη διακοπή λειτουργίας του αντλιοστασίου και τη διακοπή λειτουργίας της κεντρικής παροχής πόσιμου νερού — (Υπουργείο Έκτακτης Ανάγκης της ΛΔΔ).Πάνω από 21.000 πολίτες, 50 κοινωνικοί χώροι, νοσοκομεία του Dokuchaevsk, Olenevka στη ΛΔΔ δεν έχουν πρόσβαση στο νερό – Υπουργείο Έκτακτης Ανάγκης της DPR.

Το Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ προτρέπει τους πολίτες του να εγκαταλείψουν αμέσως την Ουκρανία, καθώς οι εμπορικές πτήσεις ενδέχεται να σταματήσουν.

Ο εκπρόσωπος της Λαϊκής Πολιτοφυλακής της ΛΔΔ Eduard Basurin είπε ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας αρχίζουν να εφαρμόζουν ένα σχέδιο εισβολής στο Donbass

Σύμφωνα με τον ίδιο, περίπου 2.000 πυρομαχικά εκτοξεύτηκαν σε όλη την επικράτεια της ΛΔΚ μέσα σε δύο ημέρες — αυτό έχει να συμβεί από το 2015. Η Ουκρανία κήρυξε ολοκληρωτικό πόλεμο στο Ντονμπάς.

Το Υπουργείο Εσωτερικών, το Υπουργείο Κρατικής Ασφάλειας και η Λαϊκή Πολιτοφυλακή της ΛΔΔ διεξάγουν επιχείρηση στην περιοχή Novoazovsk για την καταστροφή ομάδων των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας που προσπάθησαν να διαρρήξουν τα σύνορα της Ρωσικής Ομοσπονδίας (Λαϊκή Πολιτοφυλακή)

dimpenews.com

One thought on “+18 ΦΡΙΚΗ ΣΤΟ ΝΤΟΝΜΠΑΣ-ΔΥΤΙΚΟΝΑΖΙΣΜΟΣ : O ουκρανικός στρατός βομβαρδίζει ανηλεώς σχολεία, νοσοκομεία, αεροδρόμιο στο Ντόνετσκ και σκοτώνει αμάχους. Κατέστρεψε ρώσικο checkpoint στα σύνορα! Χωρίς νερό…Χαλέπι το Ντόνετσκ! ΒΙΝΤΕΟ

Comments are closed.