Τελεσίγραφο της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντόνετσκ σε ουκρανικό στρατό: παραδώστε όλο το Ντονμπάς (και Μαριούπολη)! Αναφορές ότι ο ρώσικος στρατός θ΄απλωθεί σε όλη την Ουκρανία, αρχής γενομένης από Χάρκοβο!

Μια πηγή με βαθιά γνώση των γεγονότων στο έδαφος στην Ουκρανία, και η οποία ήταν επιτόπου στο παρελθόν, λέει, όπως είχαν προειδοποιήσει προηγούμενες αναφορές, οι ρωσικές δυνάμεις πρόκειται τώρα να εισβάλουν σε ολόκληρη τη χώρα.Οι μυστικές υπηρεσίες ΗΠΑ προειδοποίησαν Κίεβο ότι ρώσικη επιχείρηση μεγάλης κλίμακας είναι επικείμενη αρχής γενομένης από Kharkiv, Χάρκοβο. Ο ΥΠΕΞ Ουκρανίας λέει πως δεν θα εκκενώσουν Χάρκοβο, Μαριούπολη που είναι στην ατζέντα παράδοσης που ζήτησε η Ρωσία με βάση τα σύνορα που αναγνώρισε των 2 Δημοκρατιών του Ντονμπάς.

Μεταφέρεται από πηγή του ΝBC….το θέμα είναι αν θα σταματήσει και που η ρώσικη πολεμική μηχανή.

Στο μεταξύ ο ηγέτης της Λαικής Δημοκρατίας του Ντόνετσκ DPR ο Denis Pushilin καλεί τις “ουκρανικές δυνάμεις ν΄αποσυρθούν ειρηνικά από το έδαφος της Δημοκρατίας και να καταθέσουν τα όπλα τους”. Δηλ. ο ηγέτης του Ντόνετσκ καλεί ουκρανικό στρατό να παραδώσει τις κατεχόμενες από αυτόν περιοχές του Ντονμπάς όπως η Μαριούπολη….Είναι τελεσίγραφο…..

dimpenews.com