ΤΟ ΜΟΙΡΑΙΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ Ο πρόεδρος του Ισραήλ Herzog επιβεβαίωσε ότι θα έχει σύνοδο κορυφής τον επόμενο μήνα με τον Ερντογάν στην Τουρκία. Μετά την ακύρωση του Εast Med και την αναστολή του Nord Stream 2 η Τουρκία παρουσιάζεται ως εναλλακτικό ενεργειακό διαμετακομιστικό κέντρο αντίπραξης ρωσικού αερίου προς Ευρώπη!

ΤΟ ΜΟΙΡΑΙΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ. Ο πρόεδρος του Ισραήλ Herzog επιβεβαίωσε δημόσια ότι θα έχει επίσημη σύνοδο κορυφής τον επόμενο μήνα με τον Ερντογάν στην Τουρκία. Μετά την ακύρωση του Εast Med και την αναστολή του Nord Stream 2 η Τουρκία παρουσιάζεται ως εναλλακτικό ενεργειακό διαμετακομιστικό κέντρο αντίπραξης ρωσικού αερίου προς Ευρώπη!

‘Οταν βγαίνεις στην επίθεση ανοίγεις την άμυνα. Η διεισδυτική δύναμη που επιδεικνύει η Ρωσία στο ουκρανικό ανοίγει σαν βεντάλια το πεδίο. Ο πρόεδρος του Ισραήλ Herzog επιβεβαίωσε δημόσια ότι θα πάει σε μια επίσημη σύνοδο κορυφής τον επόμενο μήνα με τον Ερντογάν στην Τουρκία.

Μετά την ακύρωση του Εast Med και την αναστολή του Nord Stream 2 το Ισραήλ και η Τουρκία θα αποπειραθούν να πλαγιοκοπήσουν το ρώσικο ενεργειακό γίγαντα και να μεταφέρουν αέριο πετρέλαιο μέσω Τουρκίας δημιουργώντας εναλλακτική μέσω Τουρκίας. Αυτό είναι και το μοιραίο λάθος της Τουρκίας που εκτίθεται πλέον ανοιχτά ως ανταγωνιστική ενεργειακή διαμετακομιστική δύναμη στον ρώσικο παράγοντα.

Επίσης η καθοριστική συνάντηση κορυφής Τουρκίας Ισραήλ γίνεται εν μέσω διεθνών γεωπολιτικών ανακατατάξεων και θα σηματοδοτήσει μια σειρά από επερχόμενα γεγονότα που μας αφορούν άμεσα. Toυρκία και Ισραήλ φέρνουν προς Μεσόγειο τον αντίκτυπο του ουκρανικού…..

dimpenews.com

One thought on “ΤΟ ΜΟΙΡΑΙΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ Ο πρόεδρος του Ισραήλ Herzog επιβεβαίωσε ότι θα έχει σύνοδο κορυφής τον επόμενο μήνα με τον Ερντογάν στην Τουρκία. Μετά την ακύρωση του Εast Med και την αναστολή του Nord Stream 2 η Τουρκία παρουσιάζεται ως εναλλακτικό ενεργειακό διαμετακομιστικό κέντρο αντίπραξης ρωσικού αερίου προς Ευρώπη!

Comments are closed.